Hidd el, hogy nem akarsz te hozzá menni! Szerintem érezted az irróniát és a kérdésedre a választ röviden és tömören! :)
Hidd el, hogy nem akarsz te hozzá menni! Szerintem érezted az irróniát és a kérdésedre a választ röviden és tömören! :)
Szép arcúúú???? Hát nosza rajta ugorj neki, ha tetszik a kisasszony maszkulin szépsége. 😆 Az szurok szemöldök... Pfff....
Nem hiszem ,hogy egy szolgaltató megitélese a szemöldökén múlna.... attol még lehet normalis szolgaltató..pl..nem minden vendég kigyurt és nem minden vendég jóképpü,de attol még lehet normális vendég.... amugy meg tenyleg nem csunya csaj képeken az Anett 19 ,mondom ezt ugy ,hogy nem.jártam még nálla de az is lehet, hogy letesztelen a napokba...😉
Felkerestem bár ne tettem volna. Messze kerülendő. priviben többet is ha valaki kér
Most a Maya 40 ről szeretnék valami infót nemszeretnék újra bafürödni
Én voltam nemrég. Jól éreztem magam.
Szia honapok óta érdeklöc nem lenne egyszerűbb ha személyesen megtapasztalnád.
Én is szeretném megtapasztalni, de érdekelne, hogy van-e happy finish! Simán csak a masszázs nem vonz.
Tegnap meglátogattam Daniella 22 a maga módján korrekt csaj kisfrancia után szex hátulról a kocsiban , még van mit tanulnia ez kevés hozzá állásban egy patront megért
Hívd már fel legalább! 😜
na majd írj ha voltál nála ;) megvárom! :D
Sziasztok
A kórház közelében tudtok valakit?
Köszi
Pár napja voltam Gaby30 hölgynél. Két eve voltam nálla utoljára.. Ódákat nem akarok irni rola mivel már régota itt van és ugye sokan írtak rola vagy jártak nálla,csak annyit jegyzek meg ,hogy a hozzáállása példaértékü a vendéghez. Más.... hívtam az Anett 19 hírdetőt .. autos kaland.... minden gumiba( mondjuk ezt ő dönti el mit válall gumiba ) nincs naturfrancia ,igy nekem felejtős... fél orába a finanszirozása annyi mint a Gabynak fél óraba lakasba jó körülmények között, szoval kihagyom az Anettet.
Sziasztok, melyik hirdető vállal rendes nyelves barátnős csókolózást Nyíregyen? Jöhet privátba is.
Mercikénél azok a cickók… nyami :)
Szerintem megmarad neked ahogy nézem a reakciókat az enyémmel eggyütt:)
Nekem nem jön be telefonon mindent megígért , oda került a sor ő nem szereti 😀 szóval nem ajánlott kategóriába sorolható
Gréti 19 a régi Alizka hozzáállása sokat változott igaz negatív irányba,de még mindig vállalható! Oda a lelkesedés Szerintem kiégett! lakás szép rendezett nem mint régen!
Milyen a csaj elölről? Mert csak a hátát látjuk :D
Kellemes arca van vékony alkat,kis mellekel!