Aprok közé aktiváltam egy hirdetést a rajta lévő telefonszámon el lehet érni :)
De csak ezen a héten.
Csók :)
Aprok közé aktiváltam egy hirdetést a rajta lévő telefonszámon el lehet érni :)
De csak ezen a héten.
Csók :)
Hali emberek!
Valaki végre készítene két listát? : ajánlott kategória.......nem ajánlott kategória legalább 6-7 névvel! Ki meri felvállalni?
Én jómagam ezt nem tudom megtenni, mert kb 3-4 lánynál jártam csak.
Mi lenne ha a hirdetők nem dicsőitenék magukat és végre kiderülne ki az *rdemes m*vész, ki nem?
Szia fleshlight,tapasztalatból irok,Kriszta26igen ,megbizható kedves csaj,Dia30,Bogi-ha fiatalosra vágyol erösen ajánlott kategória,van még 1pár jó csaj de sajna elég gyenge a felhozatal.Üdv bigbang!
Üdv nektek!
Teljesen kezdő vagyok, így javaslatot kérek kihez érdemes mennem Nyíregyházán.
Kinéztem néhány partnert magamnak:
-Ivett 25
-Kriszta 26
-Léna Non Stop 33
Ha rajtuk kívül van még javaslat, azt is megköszönöm :)
Ha egy kellemes és kimerítő :) órát akarsz eltölteni, akkor nem fogsz csalódni.
Hát én meg meglepődtem rajta amikor megláttam.Egy akkora romantika mint ide a Guszev.
Uraim!
A Kriszta 26 tényleg tuti hölgy? Nem csalódnék benne? Tippeket kérnék tisztelettel!
Üdv mindenkinek!
Újonc vagyok.
REVESZ79 KOSZ A BESZAMOLOT
STING- Fields Of Gold: The Best Of Sting 1984-1994 FRAGILE
Jázmin 19 Cicus Kedvencem Volt. Sajnos már nincs fent. Szerettem Hozzá Járni peddig Ő volt nálam TOP ONE. Úgy Megszerettem Szivembe Zártam Még Elis Sirom Magam Mikor Vissza Gondolok Rá Felejthetetlen.Super One Ui.: MR GATTO
Alexa 29 tavaly voltam nála. Kedves cicus, Cuki hangja van. Jó volt minden, figyelmes kedves aranyos.
Mivel sok hasznos tanácsot, tippet olvastam innen a fórumról, így most én is közzétennék egy rövidke beszámolót Puncicáról. Az egyeztetés simán ment, már a telefonos beszélgetésünk alapján lejött, hogy nem egy 70 IQ-s csaj van a vonal másik végén. Korrekten, készséges módon, értelmesen válaszolt a kérdéseimre. Viszonylag újépítésű társasházi lakásban r*ndel, normálisan berendezett, tiszta lakásban.
Puncica élőben még a fotóin látottnál is sokkal dögösebb. Elég rossz napom volt, amikor meglátogattam, de a mosolya és kedvessége hamar jobb kedvre derített. Kétféle üdítővel és csokival is megkínált és egy rövidke 5 perces beszélgetésre invitált még a lényeg előtt. A zuhanyzás után a szobában egymásnak estünk, mondanom sem kell, hogy kellemes nagy mellei és bomba popsija láttán egyből megkeményedtem alul. Végigsimította, csókolgatta a testem, majd csintalan mosollyal az arcán elkezdte bűvölni a szerszámom. Változatosan, lelkesen és figyelve a rezdüléseimre játszott a szerszámomon. Természetesen én sem hagyhattam ki, hogy megkóstoljam alul. Nagyon érzékeny, finom p*ncija van, igazi nyalnivaló darab és nagyon szereti ha nyalják. Többféle pózból és szögből is kiadósan megd*gtam, ami érezhetően nem volt ellenére. Bejezésül pedig kiadósan az arcára élveztem.
Nagyon közvetlen, vonzó lány és az akció során is igazán barátnő feelinget nyújtott. Külön tetszett, hogy nem nézte az időt. Én mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Ez esetben Kriszta, vagy Gina24 biztonságos választás lehet.
Csak olvastam, hogy egyesek lekezelőek. Én régen voltam már nővel és ilyen helyen még sosem voltam, nem akarok belefutni egyből egy kellemetlen élménybe.
Az rajtad is múlik,hogy állnak hozzád!
Sziasztok
Laura (19), Liana (19) és Barby (23) lányokról tudnátok mondani véleményt? Mennyire barátnő feelinges vagy lehúzósak? Vagy tudtok olyat aki nem csak fadarab és érdemes menni? Ivett-ről sokat olvasni, hogy nem egy nagy szám, nem változott? :D
Mint már régebbi hozzászólásomban is írtam Gina 24 nevű csajnál már töbször megfordultam, viszont kb 3 hete nem jártam nála mert a munkám Debrecenbe szólít ezért picit elhanyagoltam, de még ünnepek előtt meglátogatom. Nagyon jó popsija van és legalább értelmes is, mert bármiről lehet vele beszélgetni. Próbáld ki, megéri szerintem. A szandy 24 nevű csajhoz még nem volt szerencsém. Sok sikert.
Ez a túlspirázd szó használata olyan romantikus.
GINA 24 SZANDY24 VELEMENY ROLUK. KOSZ