hát egyedül nem jó föleg ha mindenki lelép meg eltünik gyönyörű szép
hát egyedül nem jó föleg ha mindenki lelép meg eltünik gyönyörű szép
Istenem De Rafinált Valaki Csak Nehogy Túlspirázd Magad Tájföl. Ui.: MR GATTO
A Hipi Hopit is csipem ja már értem.
:)))))))))
Ennek milyen szaga van?
Köszi! :-)) Olyan jót nevettem a kívánságodon! :-)) Nincs hari, ugye?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Jó estét férfitársaim,mivel ma töltöttem ..életévemet,gondoltam megajándékozom magamat egy kis kényeztetéssel.Mivel én szomszéd megyebeli vagyok és hát mivel elég sűrűn látogatom a hölgyeket,nemigazán találtam 2 bevállalós csajt aki igazából élvezi a 3as felállást,igy esett a választasom megyétekre,közelebbről Bogira és Diára.Nem hittem a szememnek és a férfiasságomnak ahogy ők egymásnak estek-na ők tényleg élvezték a szexet.Hát mit irjak még,minden téren kielégülten távoztam!Most már tudom ,hogy Nyiregyen kiket kell keresnem!
Sziasztok!
Thomika megfogadtam a tanácsodat és meg látogattam a Dia-Bogi párost. Ahogy ígértem írok beszámolót.
A lakás szép igényes, bár kicsi. A lányok kedvesen, mosolygósan fogadtak, dekoratívak, a képek nem kamuk, látszik, hogy még nincsenek "k*égv*"....
5 perc megbeszélés, üdítővel kínáltak és kezdődött a "bevetés". Hmmm nem volt panaszom rájuk, sőt... de ami ott történt az maradjon a mi titkunk elég annyi, hogy nem bántam meg. Én is jól éreztem magam és a lányok is. Az biztos én csak ajánlani tudom őket.
Sziasztok
Te vas orrú ha már vkit ajnánlanak az csak biztos a hirdetö lehet ugye?? hogy görbüljün meg a vas orrod :D :D :D
Így már más! Az én fejemben is kigyúlt a lámpa! :-) A kérdésedre a válasz: igen. Kettőn áll a vásár.
Köszönjük, Anett, mindjárt továbbítom az ajánlásodat Patriknak. :-)(:-
Anettot nagyon ajánlom ;) már voltam nála és házhoz is hivtam nagyon korrekt csini csajszi :)
Saját k*r*ra (miért nem engedi kiírni a ***moderálva** szót???
Saját lakásra, basszus. Valami nem stimmel a rendszerrel...:D
Na, sajnálattal konstatálom hogy funkcionális analfabéta lettem:)
Ezt akartam: Hívott-e már el valaki itt saját lakásra lányt, és hogy a Bogit elhívná-e valaki:)
Sajnálattal kellene elfogadnom, ha az utolsó két sorod igaz lenne. Akkor ez felvetné a természet körforgásának elvét, miszerint az oroszlán (miután gazellát evett egész életében, majd meghalt) testéből fű növekszik.
Ezt most úgy érted, hogy hozzám valaki más hívott-e már el lányt, és az, aki ezt megtette, el merné-e hívni Bogit úgy általában bárhová, bármikor, bárminek? :-)
sziasztok ha örökösföldi lányt tudnátok ajánlani megköszönném
Hívott már el valaki itt saját lakásra lányt? A Bogit elmerné hívni valaki?
Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?