sziasztok örökösföldi lányt tudnátok ajánlani köszi
sziasztok örökösföldi lányt tudnátok ajánlani köszi
Bencec..... azért nem lehet okod panaszra, én nem voltam piros..... ;)
Nyíregyházán járva kipróbáltam én is a sokat dícsért, az itteni oldalon is hirdető Puncica nevű lányt. Csak megerősíteni tudom a róla eddig itt olvasottakat. Valóban nagyon csinos, vonzó, kedves, mosolygós csajszi. Élőben még a fotóin látottakhoz képest is izgatóbb. Az a fajta, akit ha meglát az ember egyből megmozdul lennt valami. :)
Külön tetszett, hogy emberileg is normálisan, közvetlenül, kedvesen viszonyul a v*ndéghez és természetesen viselkedik. Úgy éreztem mintha már több éve ismernénk egymást, olyan jól elbeszélgettünk. Valóban intelligens lány és imád csipkelődni.
Az ágyban odaadó, odafigyel a v*ndég minden rezdüléseire és érzékien csókol. Kiégettségnek, unottságnak nem láttam jelét rajta, élvezi amit csinál. Én nagyon kellemes órát töltöttem vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a csalódás kizárt.
Bogi!
"Használjátok ki fiúk, amíg itt vagyok! ;)"
Kivéve, ha piros a pecsenye? :(
Üdv: Bencec
Szia, igen van némi infóm. Nem tudom elérni kb. 3 hete... :(
Üdv: Bencec
Daisy!Jó lenne ha el lehetne érni!Legalábbis nekem! XD
Diplomata pasikon kívül fogadsz mást is? :-)
SZANDY24 VOLT NALA VALAKI
Köszi az infót neked is!
Akkor már csak Ivett 25 maradt. Ő róla is írjon pár sort aki volt már nála hogy őt is megleshessem majd :)
Helló FleshLight!
Léna rendes csaj. Olvastam régebben hsz-ekben, hogy fadarab, unott,stb, de ezzel nem tudok egyetérteni. Kétszer voltam nála és az tény, hogy telefonban valóban elég fásult hangja volt, de amikor elmentem hozzá, akkor már nem volt probléma. Nagyon igényli a beszélgetést, tehát ne ronts rá egyből. Pár perc duma után úgy lerendez, hogy a füled is kettéáll. :)
Ünnepek előtt terveztem, hogy megint meglátogatom, de nagyon kíváncsi vagyok Kriszta26-ra, szóval nem tudom, hogy mi legyen.
Köszi az infót!
Amint lehet meglesem :)
Addigis jöhetnek az infók/tapasztalatok Ivett 25, és Léna Non Stop 33 partnerekről. Őket is meglesnén :)
Tudod,hogy akarlak!De nem úgy.....
Aki akar megtalál másképpen :) aki meg nem akar az ne kommenteljen :)
Nem is bánnám,ha nem aktiválnák!
Nem aktiválták még :(
Oszt melik az hé??Me én nem látom.
Szevasztok!Szonjáról kellene info....köszi
Sziasztok!
Thomika megfogadtam a tanácsodat és meg látogattam a Dia-Bogi párost. Ahogy ígértem írok beszámolót.
A lakás szép igényes, bár kicsi. A lányok kedvesen, mosolygósan fogadtak, dekoratívak, a képek nem kamuk, látszik, hogy még nincsenek "moderálva***....
5 perc megbeszélés, üdítővel kínáltak és kezdődött a ***moderálva***". Hmmm nem volt panaszom rájuk, sőt... de ami ott történt az maradjon a mi titkunk elég annyi, hogy nem bántam meg. Én is jól éreztem magam és a lányok is. Az biztos én csak ajánlani tudom őket.
Sziasztok
Ja-ja és még én dícsérek!!!
Miért nincs hirdetőknek külön fórum!!!! Vagy ha van miért nem oda írsz Dominica?????
Hipp-Hopp tanítható 17-es kicsilány Mátészalkáról-
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
szia!
Miért érdekel téged ilyen lista, amikor 3-4 lánynál jártál és minden ember ízlése más.
A hírdetők dicsőítéséről te beszélsz minden hozzászólásod dícséret lásd Bogi, Dia, Anett, Kata és Tilda.....
szép napot