Putyin! Hanna21-ről nem te vagy ez első,de nem is a második,aki full negatív kritikával illeti és mindenki azt mondja,hogy rettentően kedvtelen és ennek jelét is adja végig. Na az ilyen nőnek nem való ez a szakma,talán ideje volna ezt nek iis belátnia. Úgy tűnik saját magát is kinozza,de ahogy a hozzászólásokat olvastam a múltban is róla minket is. Vagyis bocsánat engem nem,én biztosan kihagyom szolgáltatásait,hisz számomra megbízható emberek írtak egybehangzóan rosszat róla. És valóban a szöveg,ahogyan hirdeti magát,hát elég erősen üti egymást a valós hozzáállással. Amúgy egy új lányhoz akarok betérni és Grétin gondolkozok Putyin. Amit írtál róla végülis tetszett. Az hogy nyalni nem lehet,az nem zavar,mert nagyon ritka,hogy én azt csináljam. :) Mondjuk az vicces,hogy plussz ***moderálva*** gumi nélküli francia. :) Sose értettem ezt amúgy. Úgyértem,hogy most vagy vállalok gumi nélküli franciát vagy nem,mert nem szeretem vagy mert félek tőle. De az hogy plussz ***moderálva***,eltűnik a hölgy félelme azt nem értettem sose. :) Valószínűleg a ***moderálva*** vesz egy adag gumibogyószörpöt és bátrabb lesz tőle,erre kell. :))) De értitek mire mondom igaz srácok? Szóval nem a plussz ***moderálva*** a bajom,hanem,hogy így olyan p*nzvadász szagú az egész. Na de ha ezen túlteszem magam,akkor sztem ő lesz,akit meglátogatok legközelebb. Hacsak ezt a hozzászólásomat elolvasva,nem esik itt nekem fórumon. :)))