Üdv! Utóbbi két hét tapasztalatait osztanám meg újoncként. Sajnos elég hamar függővé lehet válni, erre hamar rájöttem :)
Helyszín mindenhol megfelelt a célra, különösebben kár részletezni, egyeztetés is könnyen ment. Mindenhol fél órát voltam.
Zara 26: Test,arc 10/10 egyszerűen gyönyörű ahogy van, semmit nem változtatnék rajta. Itt majdnem ki is merülnek a pozitívumok, mivel KF-et nem akarta, pedig elvileg benne van az árban, felül nem akart lenni valami okra hivatkozva. Francia 10/6 Aktus 10/7, szépen nyögdécselt, ez tetszett. Kommunikáció minimális volt, csak a lényeget beszéltük meg semmi mást. Tuti vissza térek, hátha csak rossz napja volt. A látvány miatt elnézem neki a negatívumokat.
Vivi 26: Külső nála is szuper, nem tudok semmibe bele kötni, 10/9. El lehet vele beszélgetni, ez mindenképp pozitívum. Francia 10/6 itt is, aktus 10/7 Viszonylag hamar kelett távoznom, mert jött a következő vendég, de ezt ki lehetett bírni. Szintén visszatérős.
Pamela 27: (már nincs Nyíregyen, nem tudom mikor lesz megint) Test 10/8, minimális felesleg, de így is nagyon kívánatos. Nála csak NF-et kértem végén testre, hogy ezt is kipróbáljam. 10/8, nagyon jól csinálja, ráadásul igazi BF érzés. Annyira jól éreztem magam, hogy másnap vissza mentem egy sima fél órás menetre. Ez azt hiszem sokat elmond. KF szuper volt, aktus szintén, aktív volt végig. 10/8 Kedves, mosolygós lányt ismertem meg. Elfogadnám barátnőnek :D
Zoé 34: szintén nem rendel egy ideig sajnos. Kommunikáció 10/10, vidám, beszédes csaj, nála nem lehet unatkozni. Test 10/8 körül van nálam, francia 10/9, úgy kellett leállítani, hogy maradjon szufla a végéig. Profi. Aktus 10/8, igazi vadmacska. ***moderálva***
Csalódás nem ért egyik hölgynél sem szerencsére. 10/10-et franciara nalam az fog kapni aki rendes mélytorkos franciat vallal, nem csak probálgatja. Ilyet tudtok ajánlani? Az se baj ha külsőre nem top kategória. Popóra szintén keresek valakit aki nyafi nélkül megoldja amit kell.