Mindenki eszik kenyeret, kiváló kis ajándék!
Mindenki eszik kenyeret, kiváló kis ajándék!
Általánosságba írtam! :)
Én nem nézem soha az értékét, valamit félreérthettél.:)
Ha hiszed ha nem, kaptam én már szeletelt kenyeret is! :D Kamilláztam csak nagyokat, mikor a kezembe nyomta, azt hittem viccel! Hát Ő kenyérszállító volt. ;) ....de akart valamit hozni na. Ne azt nézd, hogy mit kapsz, hanem, hogy mennyiből!
Szerintem minden nő örül egy kedves kis ajándéknak, bármi legyen az...na jó, azért ne bármi, mondjuk meglepődnék, ha wc pumpát hozna valaki.:D Virággal mellélőni nemigen lehet, véleményem szerint. Én egyébként Budapesten dolgozom, ott egyáltalán nem szokás ajándékot vinni, vidéken sokkal kedvesebbek a férfiak. Egy hetet voltam itt, és le a kalappal a nyíregyházi pasik előtt, nagyon aranyosak!:)
szia,
lehet, hogy külön kellene az adatlapon ezt jelölni. Az illatszernek az a nagy hátránya, hogy néhány vegyület segítségével irdatlan sok illatot hoztak létre. Ember, vagy férfi legyen a talpán, aki eltalálja, hogy mit vigyen. Mert lehet, hogy viszek egy finom édes illatút, míg a hölgy az erőszakos fűszerezett illatot kedveli. Persze csokiban is lehet tévedni. :)
Erre van a kommunikáció viszont, hogy aq hölgy jelezze, hogy nem megfelelő az ajándék, például nem szeretem a mogyis csokit, de a mandulásat igen. Persze ezt lehet bunkón is, és udvariasan is közölni. Udvariasabb pasi egy jó jelzésre biztos, hogy jól fog reagálni.
üdv és derűs napokat
... én olyanhoz megyek csak, akiről előre megérzem, hogy jó lesz elsőre is akár. Eddig még nem tévedtem - na jó egyszer velem is előfordult. Így én első alkalommal viszek. De másabbak vagyunk, ami nem baj. A többit, amit írtál, az én sem tudnám jobban leírni.
üdv és derűs napokat
Amúgy meg ezzel a témával kapcsolatban a véleményem az,hogy lehet vinni kisebb ajándékot egy lánynak,nőnek,de nem első alkalommal,hanem akkor,ha már voltál együtt vele és nagyon jól érezted magad nála,akkor a legközelebbi találkozáskor meg lehet lepni egy kis csokival,bonbonnal vagy valami hasonló aprósággal. Ezzel jelzed,hogy jó volt vele legutóbb és egyben azt is jelzed,hogy nemcsak,mint szolgáltatás tekintessz már rá,hanem mint egy szimpatikus női ismerős. De! Nem szabad érzelmeket vinni mögé,úgyértem,hogy például azért vinni egy doboz bonbon-t plusszban,mert szerelmes lettél. :) Az itt hirdető lányok,nők szeretik természetesen a figyelmességet,gyengédséget,emberszámba vételt,kedves gesztusokat,de nem szeretik,ha a vendég mélyebb érzéseket kezd elvárni vagy ha esetleg elkezd kifejezetten udvarolni. Tehát nem szabad túlesni a ló túloldalára sem az ajándékozással. Hmm milyen nagyokos vagyok ahhoz képest,hogy még csak 24 éves vagyok. :)) Bocs az okoskodásért,de én ezt így gondolom. Ha esetleg valamelyik itt hirdető hölgy nem ért velem egyett vagy esetleg ugyanígy gondolja,mint én szívesen olvasnám helyeslő kommentjüket. :))
Bugajakab ezen ki az esztergomi látkép-en kinyúltam. :))))))))))
meg szerintem sok lány rajong a művészetért is, egy esztergomi látképnek biztos örülnének, azt is megpróbálhatod
Vagy egy jó verdának nem? :D Én értékelem a bombont, mert egy gesztus. Nem az a lényeg, hogy mit hoz, hanem, hogy gondolt rád és embeszámba vesz! ;)
Szia!
Szerintem ne csokit vigyél, egy finom parfűmnek, különlegesebb fürdőszernek, fürdőolajnak sokkal jobban örülönk! :-)
Szia, szerzetes, ha lesz időd/kedved vállaszolsz majd, még mindig rá vagyok gyógyulva a témára...:)
Szerintem Zsany 25,és csilla 25 az egyik legjobb a városban!
Nálam ajánlott kategoria nagyon is!
sajándék, virág?
Virágot szerintem ne vigyél. Ha udvarolsz, annak vigyél. A szolgáltató hölgyeknél abban az időben te vagy az úr, de kilépve az ajtón az érzelmeket el kell hagyni, ha lennének.
Viszont kis ajándékot miért is ne. Egy jobb csoki, bombon, vagy ilyesmit vigyél kis figyelmességképpen. Másban szerintem nem érdemes gondolkodni. De a lányok meghazudtolhatnak, ha örülnének másnak is...
Mindenki más. A szolgáltató lányok is emberek, és ugyan a szolgáltatásukért p_nzt fizetünk, de attól ők is emberek. Oda lehet figyelni rájuk. Apró figyelmet megérdemelnek. Főleg ha visszajárunk valakihez. (Sokszor szóba jön, hogy milyen dr*gák, stb. Ez az *r. Ha nem tetszik nem kell f*z*tni érte. Ugyanakkor a másik oldalról is meg kellene nézni, hogy mi az _rképzés alapja. De ez egy hosszú vita mindig.)
Én ajándékozáspárti vagyok, mert megérdemlik. - persze csak olyanhoz megyek, aki tényleg meg is érdemli... :)
üdv és derűs napokat
Helló,
ajándékot, virágot ne vigyél, mert felesleges pénzkidobás. Nem udvarolni mész, hanem a szexért, meg amúgy is ha bezárják mögötted az ajtót, már nem érdekled őket. Izgulsz, mert önbizalom hiányában szenvedsz, de nem te vagy a világ közepe, tehát senkit sem fog az esetleges bénázásod érdekelni. Majd mész ismét és egyre jobb lesz és jobb leszel.
Krisztához mehetsz, szerintem ő jó lehet abban, hogy bevezessen a szex rejtelmeibe.
Kitty ha felveszi a telefont már az is eredmény.
Virág, nekem nem jött be annyira, de ő is megcsinálja, amit kérsz.
Ha csókolózni is akarsz, akkor érdeklődj Perlánál is.
Üdv.
Én írtam privátba. Olvastad?
Sziasztok
Csillagot meglatogatta mar valaki?
Szia,
szerintem ne menj, ha így parázol :) a legrosszabb ami történhet, hogy valami csak összejön :)
ajándékot vihetsz, bár ez erősen személyfüggő, mondjuk a virágot így elsőre erősnek érzem...
a többi meg jön magától, errre nincs szabály, de tusolni a csajoknál is lehet, mondjuk ha ez tényleg igaz, és nem egy szociológus hallgató vagy aki a szakdogájához gyűjt anyagot, akkor azt mondanám, hogy kezdj egy masszázsal...mármint hogy téged masszírozanak :) aztán kialakul
amúgy meg olyan sok mindent nem tudsz elcseszni, maga a folyamat nem annyira összetett
Helló, ha csókolózni is akarsz menjél Csillaghoz, nála alapban benne van ez is. Ha parázol igyál meg előtte valamit feszültségoldónak meg vegyél be egy rágót.
Zuhanyozni tudsz a lánynál is.
Ha elcseszed, akkor lesz tapasztalatod és elmész egy másik lányhoz utána.
Dugni mennél nem pedig beszélgetni.
Üdv.