Látom amit nézek és nem fogom kielemezni betűről betűre,szóról szóra.Ahogy gondolod,de ha ugyanaz a Petya-001 vagy aki a Pl-en is regizett ezen a néven, nem csak az említett személyeknél jártál.Lényegtelen...
Látom amit nézek és nem fogom kielemezni betűről betűre,szóról szóra.Ahogy gondolod,de ha ugyanaz a Petya-001 vagy aki a Pl-en is regizett ezen a néven, nem csak az említett személyeknél jártál.Lényegtelen...
Úgy Örülök neki hogy megint én vagyok a téma :)
Nem magyarázkodom senkinek mert nincs rá okom.Aki ismer az tudja hogy így igaz,ahogy azt már más is leírta.Az hogy mikor vagyok egyedül és mikor mással az az én dolgom.Lehet nagyképű vagyok,ez van,nem jöhetek be mindenkinek :) Az meg megintcsak az én dolgom hogy miért látogató vagyok és nem hirdető :) Ezt sem magyarázom olyanoknak akik úgysem értik. További szép estét :)
Sziasztok
Virág22-ről tud valaki? Már nem dolgozik?
"Kedves" Kamuképellenes!
Ha látnád amit nézel, akkor észre vetted volna, hogy én a "kedves" szót tettem idézőjelbe.
Az pedig 100%, hogy nem voltam nálad. :) Csak megbízható lányokhoz megyek. Linda, Kriszta, Heléna és régebben Daisy. Én a minőségre is igényt tartok! Akárhova nem teszem! :D
Én csak idéztem, szó sincs semmilyen fóbiáról! Viszont azt még megjegyezném ez szerény véleményem ,hozzászólásaiból sugárzik a nagyképűség.Bocsánat de így érzem.
Kedves Petya én nem raklak idéző jelbe....olyan megbizható lány aki egyszer ezt mond egyszer azt.Látjátok a tényeket. Vagy nem??? Én nem a partnerhez való hozzáállását vitatom, csak a fórumon való megnyilvánulását.Engem inkább az zavar ,hogy valaki hírdető és látogatóként ír lásd Röhej nevezetü hölgyet.Abban pedig ne legyél olyan biztos,hogy nem jártál nálam, még az is lehet,hogy a napokban.Akkor lehet más szemszögből néznéd írásaimat.Kérlek ne engem kövezz....
Kamuképellenesnek köztudottan Lindafóbiája van. Aki meg nem hiszi, hogy zöldséget beszél, írja be jobb oldalon a keresőbe, hogy 'Linda'. Némi értő olvasásgatás után rögtön kiderül, hogy biza régebben együtt dolgoztak, majd egyedül volt a Toldin, és most megint együtt van másokkal.
Nem értem, hogy mi ebben a truváj.
"Kedves" Kamuképellenes, te rémeket látsz. Linda egy megbízható lány, és Hatas is létező személy, aki veled ellentétben jár a lányokhoz és nem csak rosszhírüket kelti. Az engem jobban zavar, hogy te hirdető vagy miközben nem.
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Nem mintha engem zavarna ,hogy ki kivel van sőt tudtam régen együtt voltatok, még volt veletek egy Niki nevű csaj is,csak ez megkérdőjelezi a szavahihetőségedet.Ahogy a hatas sztori is csak egy mesedélután volt amit produkáltál.
Röhej - (88 hozzászólás) írta 2013. október 13. 10:50
Nincs szó semmiféle összeállásról.
Igen régen együtt dolgoztunk.
Ma már egyedül dolgozom.
Röhej - (88 hozzászólás) írta 2013. október 13. 10:46
Sziasztok!
Reagálok :)
Egyedül dolgozom.
Bocs, de tényleg tökéletes a memóriám!
További szép napot neked is!
Melinda (23): Röviden: részemről ajánlott, megbízható.
Telefonos egyeztetés gyorsan ment, kb azonnalra. 8/14-es a főfogás, desszertként lehet nfvsz, analitika, szimpi-smaci, de az étlapot elejétől végéig közli a telefonhívás során. Szóval az extrafóbok nem biztos, hogy szeretni fogják. Rékával rendel a temető környéki ***moderálva***, manager jelét nem láttam. Apartman átlagos, küzdőtér megfelelő. Turiteszten átment a lakás (turiteszt = kinnhagyom a táskám, amiben persze nincs semmi lényeges, markerezve, hogy lássam, ha valaki kinyitotta, majd visszacsukta.)
Én csak fr*nciaórára mentem, amit számomra kellemesen csinál. Türelmes, nem unott, végig kacarászott, pedig nem voltam különösebben egyszerű eset. TP nem volt, bár nagyon nem is használtam ki az időt.
Kedves
muffvadász!
Köztudott és mindenki tudja hogy évek óta együtt vagyok Tündivel.Hogy ez kit és miért zavar az legyen az ő problémája.Szép napot :)
Szia Daisy! Persze hogy van! Írd meg privibe, hogy hol érlek el. ;)
Tünci hírdető hirdetései között 3 lány is van és köztük Linda?? wow nem értem ezt az összefüggést.....
Azt hittem ő egy önállóan dolgozó lány!
raffifaszfej! Akármennyire is sértettnek érzed magad akkor is bunkóság amit csináltál illetve írtál!! Megérdemelnéd, hogy teló számod alapján azonosítson a csaj és hasonlóan járjon el a neveddel!! Vágod?
Sziasztok
Virágról tud valaki valamit?
Kedves Raffi!
Szöszi 38 néven híredtő hölgy vagyok. Nem tudom kiröl írsz remélhetőleg nem rolam. Ugyanis is sem Tiszanagyfaluhoz sem Erzsikéhez semmi közöm. Továbbra is várok mindenkit sok szeretettel legyen az doktor vagy asztalos.
Hy.
Igazi mélytorkos csaj keresek.
Tipp valaki??
Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy Lola hírdetése eltűnt. Illetve nem tűnt el, csak már Vanda neve és képei vannak fent, a szöveg hajszálpontosan ugyanaz.
Raffi: megjegyzem: intelligens... :-) Ha már használja az ember....
Nyíregyháza, Szöszi , = Tiszanagyfalu , ***moderálva***
Kamu a nő , fiatalnak titulálja magát hogy jobban kapható lehessen de negyvenen felül van , agyon szolizott dekoratív hölgy aki tudja már a dolgát hisz nem ma kezdte , nagyon válogatós ha valaki nem tetszik neki az ajtónál vissza fordítja aztán mehet a picsába , nem számít hogy az illető kb 80 km messzisségből ment hozzá, azt gondolom az ilyet is figyelembe kellene vennie hogy valaki ennyit utazik pont miatta , én azt gondolom hogy ő ezt vállalta hogy szinte bárkivel , mert ha nem így lenne akkor nem ezt a m*nkát csinálná! Tapasztalatból beszélek sajnos , többet biztos nem megyek hozzá , nem akarom magam fényezni! - egy átlagos autófényező , ápolt , inteligens , igényes férfi vagyok , kapcsolatban élek de páromtól nem kapok meg mindent , így gondoltam máshoz fordulok és ilyen formában csak -csak megoldható lesz , de azért mert szimpla átlagos ember vagyok aki nem orvos , vagy jogász , vagy nem m*ll*omos azt már nem lehet ilyen sz*lg*lt*t*sokkal ellátni !? Felháborítónak tartom ! Az én ***moderálva*** is olyan mint másé!