Dórcika 31
kéró közepes, a képeken ő van, nagyon jó francia, vsz sem maradt el. lelkes, csinálja, akarja..
ajánlom.
Dórcika 31
kéró közepes, a képeken ő van, nagyon jó francia, vsz sem maradt el. lelkes, csinálja, akarja..
ajánlom.
Nem túlságosan szép a leányzó, de amit telefonba mond, az úgy is van. Lelkes, technikás, ajánlom, ha nem zavar, hogy nem a világ szépe.
ami másnál alap nála extra nem éri meg így szerintem
ki az az a nö engem ėrdekel?
Pucerpicer-hez akarok hozzászólni
Szerintem nekünk kanoknak nem elég a leányzá nevét és életkorát megadni, hanem füzzük hozzá a telefonszámát, ugyanis a telefonszámot nem lehet cserélni ellenben a névvel
PL.: Virag30 +36305***moderálva***
Ha beírod a FŐ keresőbe a fenti számot akkor biztos ahoz a lányhoz fogsz jutni akiről szó van a fórumban.
Ennyi.
Cruz25- ről tud valaki valamit?
elírtam puncipecer hozzászólásához írtam
akkor mindenre kell keresni! Pl. Zara telefonszámát használja Gaby. És még a régmúltból ismerek pár ilyet, hogy továbbadták...
Pati (30): Stadion környéke, átlagos rózsaszál, alapban csók. Baromira kedves, odaadó, tényleg megtesz mindent a vendégért. Gyönyörű lány, álomcickókkal. A testalkat 'normál' az adatlapon meglehetősen szerény, sok hirdető 'vékony' lány szeretne csak ennyire 'normál' lenni. Szerintem az mostani hirdetők közül (akiknél voltam) neki van a legtökéletesebb teste. Barátnő fíling adott + nem néz ki 30-nak - ami igen ritka ezen a területen.
Nem volt minden passzentos, mintha hiányzott volna a kémia, de részemről mindenképpen ajánlott, én biztosan visszamegyek hozzá, hátha csak nem a legjobb napja volt.
Cruz 25 .. Sok névvel hirdetett már, Petra, Kriszta 22, Bea, utóljára Helena 26 névvel,, Felejtős!! szép csak sz*rt sem ér ,,
Sziasztok! Valaki tudna tanácsot adni Beatrix 21 leányzóval kapcsolatban? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm.
Részemről ajánlott! anno voltam hozzá párszor .. semmi nyafi , normális csajszi ,,
Sziasztok! Szeretnék egy korrekt, jó szolgáltatóhoz menni! Kit ajánlanátok? Priviben is válaszolhattok! Köszönöm!
***moderálva***
Tisztelt Lionel12!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható!
Köszönjük
Végig néztem a mai nap az itt hirdető lányokat, és azon gondolkoztam, nem is emlékszem mikor volt ilyen gyenge a felhozatal mint mostanában :(((( sajnos....
Gyere vissza holnap, és nézd végig megint :)
Köszi a tanácsot, megfogadom :D
:) végre van Daniella!
Hali ..Volio,, használd a keresőt ,,beütöd a hölgy nevét és kész ,,Beatrix és Dorcikáról van infó a Fórumban ,,ha ott nincs kérdezz privátban valakit ..
Tibeti te tudsz valamit :) friss csajok érkeztek :) képeken jól néznek ki, aztán valóságban milyenek..... ?! Hm.....