Igen,aki nem tud írni,de totál nem,annak nem is hiteles amit mond. Legalábbis én így vagyok vele. :)
Igen,aki nem tud írni,de totál nem,annak nem is hiteles amit mond. Legalábbis én így vagyok vele. :)
Énisénisénis! :))
Igen felesleges. Látod hogy mi se reagáljuk le :)
Szia! Nem is értem, miért reagálsz olyan "beszólásokra", amiről kilóméterekről látszik, hogy az írója IQ-ja a bányász béka f*neke alatt van. Hidd el, mi is le tudjuk szűrni, melyik bejegyzés a komoly. Aki pedig elhiszi, amit ír, az ne is menjen rendes lányokhoz... :-)
Tisztelt Goti nem tudom ,hogy kivagy,de nem is akarom tudni !!! Amiket rólam írsz valótlanok és már egy kissé idegesítők.De nem *ljasodom le a szintedre ,akik voltak nálam azok tudják ,hogy hazugságokat terjesztessz itt a fórumon !!!Akik meg kételkednek,azokat szeretettel várom,hogy bizonyíthassam tisztességemet !!! Legyen szép napotok Puszi..Vanda 19 :)
Szia Petya Nagyon örülök neked :) Nagyon jól vagyok köszönöm kérdésed ;) Igen sajnos régen de Hát ezen majd tudunk változtatni persze ha lesz hozzá kedved :)
Háát, most vagy Alisia (most már ugye Bea..) ilyen s*t*t, vagy a manager - egyik sem túl fényes kilátás. De ennyire durván ugyanazokkal a helyesírási, stilisztikai, központozási hibákkal írt szösszenet, mint amit a cs*t*ny nick követ el rendszeresen, engedtessék még némi kétely a 'beszámoló' hitelességét illetően.
Sziasztok!
Nem tudom ki hogy van vele, de akinek a nick neve csótány én ahhoz alapból nem megyek :D
Nem túl bizalomgerjesztő a neve, és a helyesírása sem :)
Lili 29 volt már valaki?? Egy valós beszámoló jól jönne.
Kedves csótány én bizony elnézek hozzád a héten....DDDDDDD
sziasztok nálam nincsenek ijen dolgok amit le irtak rolam .de mindegy aki volt nálam az tudja .!!!!!!!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
sziasztok sok igaz lehet abba amit irsz csak nem Alisiára hanem más lányokra nála biztos minden rendbe van . Mivel már jártam ot és komoj szerviszt kaptam .Neki nincs foglalkoztatoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na de Vanda 19 van nem is egy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Daisy!
Persze, hogy emlékezünk rád, sajna csak jártál erre. Pedig a nagyváros igen messze van innen.
Nem akarsz egy kicsit maradni, jó lenne összefutni. :)
Így már értem Tomi05 és igazad van.
Szia! Mi van veled? Sajnos rég láttalak! ;)
Kifejezetten azokra gondoltam akiknek a sz*lgáltatásuk nemsokat ér és semmitmondó a hozzáállásuk. A telefonba is alig tudsz néhány értelmes mondatot váltani velük. Természetesen vannak itt nagyon kedves és aranyos lányok akik teljesítik minden kívánságainkat és nem utolsósórban értelmesek is. Őhozzájuk vissza is térünk rendszeresen mert kellemes élményekkel távoztunk.
Pesten egész más a téma ott a legtöbb lány művelt, szép és korrekt a hozzáállása. Persze az *rfekvés is más.
Ja és még valami: Gyulák mindenütt vannak! :))) Velük vigyázzatok!
Szisztok fiúk :) gondoltam már beköszönök nektek ha már erre jártam :) remélem mindenki jól van :) persze ha még emlékeztek rám :)
Igen tervezünk egy győri túrát :))))
Sziasztok!
Vadmacskák nevezetű hölgyekről van valakinek infoja?
Jah és a 99% állami gondozottról még annyit,hogy mondjuk érdemes megnézni a győri szobát,hogy miylen állami gondolottak vannak ott... :)) Igaz Kitsi?? :)) Hát ha ilyen nők vannak állami gondozásban,akkor irány egy iylen hely! És még nem beszéltem más hasonló oldalon hirdető pesti lányokról,nőkről,csak a fejemet kapkodom,hogy ez most komolyan az enyém lehetne egy esztergomi látképért? :)))