Minden csak nézőpont kérdése :))
Minden csak nézőpont kérdése :))
Vagy ha az a lány,aki a képeken van valóban egy "nagy cicis" lány,akkor én meg egy nagy farkú pasi vagyok. :)))
Petya! Ez nekem is szemet szúrt,hogy amit a képeken látunk az minden csak nem nagy cici,igazából még átlagosnak sem mondanám,inkább kicsi. Amivel nincs is baj,csak ne írná,hogy nagy cicis lány. :)
Roxy-ról tud valaki infót? Az érdekes hogy azt írja: " nagy cicis". Ezt a képek nem igazolják. :) Mondjuk ezzel nincs gond. Az is érdekes amit az egy darab véleményt író írt: "Nagyon gyengéd, kellemes és nem sürget az idővel. Jenny egy jó csaj."
Akkor ez most ki? :)
Egyébként mint nő egész jól néz ki.
Miről maradtam le már megint.. :) Linda,mint látod mi veled vagyunk! :) Remélem jól vagy,minden rendeben van veled. Kamuképellenessel annak idején már én is összekülönböztem,mert nem tetszett,hogy mindig megjelenik és egy normális lányt,nőt lejárat. Ugyanakkor volt már olyan,hogy amit írt negatívat lányról az valóban sztem is valós volt. De Lindával kapcsolatban felesleges sztem megint ilyen hülyeségekbe belemásznia,hogy egyedül dolgozik Linda vagy ketten vagy hárman,mert lényegtelen. Jó nő,korrekt hozzáállás,kedves és ezt itt már nagyjából mindenki tudja. Jah és a hozzászólásait sem nevezném nagyképűnek sosem,de megmondja a véleményét az tény,de ezzel nincsen semmi baj.
Igaz is! Akkor most ráér! Felhívom! :) De jó lesz!
Nem mintha ő nem a neten lógna!
:D Igazad van, ne vedd fel. Ő nagyon ráér!
Ha neked ez hiszti :-)
Inkább te hisztizel :-)
Én csak nevetek rajtad.
Kedves kamuképellenes!
Nekem se tetszik a te stílusod....de nem is foglalkozom veled.
Neked is szép napot!
:-)
Elnézést én nem vagyok, nem voltam hirdető! :) Bár ha jelentkeznének lányok.... :D
Most akkor a látogató is hírdető?Ja, lelkes újonc.
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Látom nem tudsz olvasni,pedig értelmes nőnek tartod magad.Nem b*nk*ztalak le,csak egyszerűen az ilyen megnyilvánulásaid nem tetszenek,régbben valaki megjegyezte az egyik hölgyről,hogy számára "ő az új Linda" és a reakciód,hogy "egészségedre".Vagy, a te neved ellopták és azon akrarnak felfutni.Meg a pasik nem tudnak két lányt megkülönböztetni....Van még pár lány akinek használták a nevét és korrekt szolgáltató mégsem hisztizett ennyit! Mégegyszer mondom, nem érdekel ha a r*mai p.pával vagy az sem, csak ellentéteket írtál és az zavart!Én meg egyszerűen azt nem értem aki ilyen stílussal rendelkezik,hogy nevezhetik kedvesnek.Számomra ez érthetetlen.Téma lezárva, további jó hisztizést!Örülök,hogy jó reklámot csináltam neked!!!
Valóban lényegtelen. De akkor miért említed? Vagy már én is gyanús vagyok, mert nem írtam le mindegyik lány nevét? :D
Te nagyon b*t*g és m*g*nyos lehetsz, ha csak másokkal foglalkozol. Arra viszont még mindig kiváncsi lennék te mégis ki vagy, mert csak téged nem ismerünk a történetben. Bár lehet hogy van aki igen. De te ugye ezt nem mered elmondani, míg másoktól mindent követelsz, és számonkérsz.
Kedves muffvadasz!
Semmi gond!
:-)
húúú micsoda lavinát indítottam el egy ártatlan "észrevétellel" :D
amit megjegyzem nem bántásnak vagy kötekedésnek szántam!
U.I.: Elnézést Linda. :)
Drága Kamuképellenes!
Mindenki azt hisz amit akar.
Azzal meg hogy be szeretnél m*csk*lni,hajrá,csak növeled a forgalmam :)
Ha nagy *rc*m lenne,nem jönne hozzám senki....
Azzal meg hogy megvédem az igazam,te szerinted ezzel vagyok nagyképű...hát akkor oké legyen.
Érthetetlen az is hogy tégrd mit zavar,hogy megint Szöszivel vagyok együtt? Neked nem mindegy?
Nyugodtan f*k*zzon,aki szeretne,mehet a hülyeség,mondom ezzel csak annyit érsz el,hogy többen fognak enegem keresni.Ezt előre is köszönöm Neked!
Ui: én soha nem mondtam,állítottam rólad semmi rosszat,ezért nem is értem miért foglalkozol ennyit velem :) De hajrá!Én soha nem b*nk*ztalak le,mint te engem!
Kérlek szállj le rólam!Köszönöm!
Kedves Petya!
Kérlek engedj meg még egy szót,ha már felsoroltál egy pár hölgyet. Ott van Kriszta, őt miért nem piszkálom, ha már én vagyok a mumus? Vajon miért???
Legyen nagy az *rc*d ,sz*r*k rá majd elmúlik,ha partnereid találnak egy valóban kedves lányt.A látogató témát nem én hoztam fel és szeríntem még mindíg korrektebb ha vállalom,hogy hírdetőként írok. Magyarázkodni meg csak az szokott akinek vaj van a füle mögött."úgysem értik." nehogy azt gondold már magadról,hogy te intelligencia szinted meghaladja sok másét. Valakiét igen, de nem mindenkiét!!!