Üdvözlet mindenkinek!
Meglátogattam Lénát - itt következzen élményeim összefoglalása.
Előző nap hívtam, kicsit talán "álmosan", fáradtan szólt bele a telefonba, és bár megbeszéltem vele egy találkozót, volt egy kissé "baljós" érzésem...
Másnap (vagyis ma) még több telefont váltottunk, először egy környékbeli címet, majd egy majdnem pontos at mondott.
A ház sorház, újépítésű, kellemes, csendes eldugott kertvárosban, ha nyíregyházi lennék, örömmel laknék ott (oké, Léna miatt is:)).
A találkahelyhez érve felhívtam, és pillanatok múlva nyílott az ajtó.
Léna külsejével semmi gond, sőt! Bár más karakterű arcra számítottam, teljesen kedves, mosolygós, megfelelő hozzáállást tükröz egész személyisége, viselkedése, az előbb említett telefonos "szomorúságnak" nyoma sem volt, így ha esetleg más is tapasztal ilyet, semmiképp se hagyja magát megtéveszteni! Egy rózsaszínes bugyiban várt - őszintén szólva a színében már nem vagyok olyan biztos, ugyanis nem erre fókuszáltam, hiszen: Lénán ezen kívül semmi sem volt! :) Alacsony lány, ahogy az adatlapján is látszik, nagy szilikoncicikkel, amelyek élőben hihetetlenül csábítóak. Nem nádszálvékony alkat, ízléses, szép, nőies idomai vannak, nekem teljesen bejött. Műszempilla alap, ahogy a képeken is látható, hosszú, derékig érő szőkehajzuhatag is.
A lakás nagyon szép, modern, azt nem mondom, hogy luxus, de közel áll hozzá. Rend tisztaság mindenhol, baszobában a tükörben lehet mozizni. A fürdő szintén szép, törölközőt kaptam, tusfürdő szintén megtalálható.
Elkészülés után egy kis csevej az ágyon, aztán volt: kf, nf, szex, ciciszex, majd testre (cicikre) élvezés. Mindenben partner, nem problémázik. Bőre puha és selymes, de amit mindenképp kiemelnék, hogy tündérien szép puncija van!:)
***moderálva***
Összegzésképp: számomra az egyetlen "negatívum" talán annyi volt, hogy más karakterű arcra számítottam - hozzáteszem, ez sem igazi "hiba", csak egy szubjektív vélemény. De ezt hamar feledtette velem, hiszen kommunikatív, kedves volt, és mindenben partner! Én biztosan megyek még, abszolút ajánlott!