üdv.nektek hszob.vagyok de egy pár lányt szivesen meglátogatnék nálatok.
ha tudtok irjatok infót
roxy18,REBEKA18,nina19,DETTY31,daniella?,
elöre is kösz üdv.zozy
üdv.nektek hszob.vagyok de egy pár lányt szivesen meglátogatnék nálatok.
ha tudtok irjatok infót
roxy18,REBEKA18,nina19,DETTY31,daniella?,
elöre is kösz üdv.zozy
Tina20 lopós rabló banda
Sziasztok!
Most valaki tudna írni egy jó szolgáltatót, mert akkor gyorsan indulok is Nyiregyre ha van valami hasznos info.
ez igaz,de ezt 3-4 keresik meg a gazdájának..:)
Ilyen kevés hirdető már régen volt!Csak nem elő bújt a hölgyekből a kötelesség tudat és haza utaztak szavazni?
Szia kedves Nemetzolika!
Szerintem te egy másik Tina 20-nál voltál mert ln nem rég voltam az itt hirdető Tinánál és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Gyönyörű lány, rajzolni sem lehetne szebb testett számomra (itt megjegyeznem h izlések és pofonok lehet h másnak nem jönne be).Annyi negativum h a fogai 1 kicsit rosszak és a gumi nélküli francia ***moderálva*** de a sima aktus ***moderálva*** szal majdnem ugyanott vagy mint ha elmennél egy dr*gább hölgyhöz.Még palacsintával is megkínált :).
A lényeg h én nagyon élveztem vele az aktust jól bánt a szajával és a teste számomra tökéletes kedves őszínte (az őszinteség alatt azt értem h végre 1 lány nem azt mondta h szereti ezt csinálni, mert én nem tudom elképzelni h mindenféle jött mentel összefekdjön 1 szép csinos lány és azt szeresse és élvezze).Megfogom még látogatni!
Végül de nem utolsó sorban nem lépcsőházban rendel!!Szal a te sztorid már itt sántit!Kriszta-nal éreztem utoljára ilyen jól magam!Mind a 2 hölgynek oylan kisugárzása van a számomra h ha szar kedvem is van egyből felvidulok :).
Kérlek Nemetzolika h ha leakarsz valakit járatni akkor 1 kicsit jobban próbálkozz mert ez elég gyengus volt :).
Üdv LittleFinger
Ne szó szerint értsd,tudod volt bennünk egy kis költői túlzás,hoyg érzékeltessük a hölgy "minőségét" :) Jah és a városunk nem "koszos város" ,kérlek szépen 2013-ban Magyarország legdinamikusabban fejlődő városának választották Nyíregyházát.
Sziasztok!
A kert közben rendelő Zsuzsa számát nem tudja valak????
Amennyiben igen privátban írja már meg. Kösz.
Egyébként feltünt valakinek hogy a Linda és a Krisztina22 néven hírdető hölgyeknek van olyan képük amin ugyan az a mell tartó van rajtuk?Ezzel nem a hölgyeket támadom mielőtt félre értés keletkezne mert Lindánál már voltam és jól is éreztem magam!Amit művelt az meg egyenesen oktatni kellene!Ez csak egy ártatlan észre vétel volt tőlem!
Sajnos ma reggelre már el is tünt a hírdetése és így teló szám nélkül nehézkes lesz meglátogatni őt sajnos!Egyébként abból gondoltam hogy ő az a Dia mert az utolsó képe az régen is fent volt mikor nyír1en hírdetett!Ha holnapig nem jelenik meg ismét a hírdetése akkor Réka22 lesz a választott leányzó!Hátna nekem nagyobb szerencsém lesz mint picúr kolegának és akkor tudok róla írni infót!
Szia picúr!
Privát üzenetet írtam, majd olvasd már el!!!
Szia!
Régebben én is jártam a Diához. Debrecenben hirdetett még nemrégen, a nyíregyházi képei voltak fent. Ez a Dia nem az a Dia képek alapján szerintem :(
Amennyiben tévedtem, akkor írd meg!
Vadász társak!Egy fontos kérdés!A jelenleg hírdető Dia20 az a Dia20 aki régebben Rebivel volt együtt csak át költöztek debrecenbe?Mert ha igen akkor vasárnap tuti jó napom lesz ha el tudom majd érni!
Egy valamire való szilikondidi 800nál kezdődik. 5 nap alatt nehéz lenne. Annyira nincs eleresztve ez a koszos város.
Hát Gina az más kategória,ő ha igazán akarja és elérhetővé teszi magát tényleg megoldja 5 nap alatt. :) És az 5. nap utolsó pasijával sem fog unottan szeretkezni. Hihetetlen nő... Gina gyere vissza kérünk!!! :))
:)))))))
Khmm.. Jópár napos uptimenál a 30+ megnyitott böngészőoldal között ott ül csendben a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szóval ha rákattintok a Liza (20) nevű hölgyre, majd feljön, hogy 'Szia! Nina vagyok', akkor vajon az jut-e emberfia eszébe, hogy
a: no lám, megdőlt a relaltivitás elmélet, megnyílt a tér-idő kontinium, és egy évet fiatalodva, új nickname-el tért vissza az említett hölgyemény (Nina 19)
b: valaki k****ra át akarja b***ni a kuncsaft fejét, különösen, hogy nem sokkal a nagy átalakulás után a semmiből hirtelen előbukkan egy álomszép magyarsággal fogalmazott, tökéletesen központozott szösszenet egy egy-hozzászólásos, rutinos kollégától - magasztalva a hölgy munkásságát.
Csak úgy jelzem, hogyha netán egészen véletlenül a b verzió az igaz, akkor ez ám eléggé konktraproduktív.
(Előmoderáltam magam, remélem, így ok.)
***Kérjük az önreklám mellőzését*** (Nina)
Sziasztok kedves Férfi társaim Párnapja meglátogattam Ninát új lány itt a Vidékin nagyon édes hangja volt a telefonban úgy gondoltam meglátogatom egy félorára és nem ért csalódás :) kedves aranyos pici jótársaság
Gina még itt Nyíregyen is ***moderálva*** 5 nap alatt!
A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?
Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.