Köszi! Neked meg sok locsolót! :D
Köszi! Neked meg sok locsolót! :D
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :)
Puszi Dóri.
Keresgélek, de tudod nem egy két negatív patasztalatom van a keresgéléssel kapcsolatban.Úgyhogy egy idő óta óvatos vagyok.
Ha tudsz megbízható lányokat, akkor oszd meg velünk, hisz a fórumnak erről kellene szólnia!
Igen a 27 éves Laurára gondoltam.Én sokat megfordultam nála, nagyon oda tudta magát tenni.
Tina képein feltünt, hogy nagyon ismerős a környezet. :) A képek alapján a lány is jónak tűnik.Lehet fellépek hozzá.
Szia blackpass!
Laurával kapcsolatban mondnaék néhány infót - amennyiben a 27 éves, szép, kerek fenekű, fekete hajú Laurára gondolsz!
Ha esetleg a kedvenceid között szerepelt, akkor valószínűleg összetudod rakni a képet.
Ha nem, akkor elmagyarázom. Én anno betettem a "meglátogatandó" kedvencek közé, bár sajnos soha nem sikerült találkoznom Vele. Ellenben a hét elején a hirdetése ismét "élni" kezdett, ugyanazzal a telefonszámmal, csak egy másik lány képeivel. Ő Tina (19 éves).
Írtam neki egy üzenetet, hátha tud valami információt adni az eredetileg kiszemelt szépségről. Tina elmondta, hogy Laura már nem dolgozik, elköltözött, más munka után nézett...
Talán egyszer még látjuk! Jó lenne!
Mi van veletek manusok pang az egész biznisz
Üdv Mindenkinek. Itt vagyok Nyíregyházán. Szeretném meglátogati Vandát. Esetleg tudna valaki segiteni,hogy milyen szolgáltató?? Volt már nálla valaki?? Egy beszámoló jól jönne. Köszi.
Az igaz hogy néha eltűnnek megbízható lányok ,de helyükbe mindig kerülnek újak :) Keresgélj kitartóan és majd rájuk akadsz. Én már találtam nem is egyet.
Sziasztok!
Egész érdekes ami most folyik a városban.Sorra tünnek el a megbízható lányok.
Hova lett Klaudia, Csilla, Laura?
A hétvégeken pedig szinte lehetetlen normális lányt találni.Lövésem sincs kihez lehet felmenni aki hétvégén is rendel.
Sziasztok! Szükségem lenne egy hirdető telefonszámára a neve Dia. Néhány nappal ezelőtt nézegettem a képeit, akkor nem mentettem el a számát, azóta pedig nem látom a hirdetését!😞 Ha valakinek megvan, kérem juttassa el hozzám, ha esetleg tapasztalata van, azt is szívesen meg hallgatnám! Köszi
Maximus 69 már egyszer irtam neked Vivienről , Igazából kamu a csaj , nem 33 éves úgy 45körül van, nem nagy eresztés
Sziasztok. Pénteken újra Nyíregyházára megyek. Kinéztem egy lányt magamnak,vivient. Róla kellene egy kis infó. Volt már nálla valaki?? Érdemes meglátogatni?? Köszi,mindenkinek.
Sziasztok! Sajnos hosszú ideig nem voltam a városban, így lemaradtam egy kicsit.
Látom Vivien hirdetését és latom, hogy vállal két fiút is egyszerre.
Az lenne a kérdésem, hogy nem akarja valaki kipróbálni a két fiú egy lány felállást?
Privatban lehet írni! További szép napot!
Thomika
Sziasztok.
Ma meglátogattam Dóri24 nevű hölgyet. Hmmm azok a mellek :D még mindig hatása alatt állok.
Telefonos egyeztetés sima ügy volt. Fél órát kértem masszázzsal.
A kecó korrekt, üdítővel is kínált 2x.
Egy gyors zuhany aztán jöhet a masszázs, amit nem bírtam sokáig mert vonzottak a didik.
A franciája isteni, én sem bírtam ellenállni a puncijának így hát belekóstoltam a jóba, ami nagyon tetszett neki.
Az aktus pöpec volt, itt is hálásak voltak a nyögései :P
Összességében nem bántam meg, hogy hozzá mentem.
Korrekt szolgáltató.
Mihamarabb meglátogatom.
Rendben van,igazat adok nektek,valószínüleg másfél-két ***moderálva*** nem elég elindítani egy saját v*llalkozást egyedül. De igazság szerint nem is ezt akartam kifejezni,hanem inkább azt,hogy akinek már ***moderálva*** nagyságrendben van ***moderálva*** félretéve,amiből nem okoz nagy problémát 1,3 ***moderálva*** kiadni cickóra,ott már elképzelhető,hogy ki kellene szállnia ebből az *parból. Persze ha valaki szereti ezt csinálni,akkor megértem,ha bennemarad,de igazság szerint számomra hihetetlen,hogy van nő a világon,aki ezt valóban örömmel csinálja és nem vágyik egy komoly kapcsolatra,szerető társra,férjre,gyerkőcre ilyesmi. Na mindegy tényleg,úgy látom nem sokan akarják megérteni mire is szerettem volna célozni,de nem baj,hisz én is örülök,hogy ennyi lány,nő csinálja ezt és igazság szerint egyeltalán nem zavart sosem egy szilikoncici. :)
:-)
Sziasztok!
Lécci ha tudnátok valamit irjatok Csengéröl (24). Köszönöm!
Általában véve sokan kényszerből kezdik ezt a pályát, de szerintem van olyan is, aki azért csinálja, mert szereti - és nem mellékesen ebből él, még ha nem is legális. De lehetséges olyan is, aki kényszerből kezdte, megszerette, és nem is akar váltani. Az természtese, hogy ***moderálva*** - a testébe, lakást vesz, jobb körülményeket biztosít, stb.
Én személy szerint örvendetesnek tartom, hogy ha "v*ll*lk*z*s" javítási célból befektetnek a lányok. Ámbár a szilikoncici nálam nem jön be, így ez egy olyan b*f*ktetés, ami bizonyos vevőket odavonz, másokat eltaszít. Míg az első a nagyobb, addig nincs gond :)
Egyetértek HankMoody-val, és hozzátenném, hogy hosszabb távon müködő vállalkozás felépítéséhez ma már nem elég 1,3 ***moderálva***, 15-20 alatt hozzá sem érdemes kezdeni. Nem csak befektetni kell, hanem az első években, amikor még ***moderálva*** van, vagy nincs akkora ***moderálva***, akkor élni is kell valamiből. És az az *sszeg szintén befektetésnek tekinthető, amíg a félretett ***moderálva*** feléljük, várva, hogy a vállalkozásból éljünk meg. Nem beszélve arról, hogy a növekedést is ***moderálva*** kell (nagyobb raktárkészlet, nagyobb hely, stb.). Tehát amikor valalki ógy érzi, hogy eljött a kánaán, rá kell jönni, hogy messze van az még, mivel nem csak elkölteni kell a ***moderálva***, hanem a következő havi eladáshoz szükséges terméknek meg kell lennie a polcon.
üdv és derűs napokat
Szia!
Katt a nevére itt és lőn világosság! ;)
Sziasztok!
Elvira valójában ki? :-)