Üdv vadász társak!Ma nagyon jó napom volt!Örömmel értesítek mindenkit hogy a Dia20 az a Dia20 aki kb fél éve eltávozott tőlünk de most sokunk örömére visszatért köreinkbe!Én ma meg is látogattam!Hát mit ne mondjak egy élmény volt!Amikor beléptem a lakásba egy törölköző volt rajta!Ez nálam egy jó pont mert csak huss ledobja és máris minden látható!Kellmes a hangja szép az arca és nagyon csinos de mivel ez relatív dolog mindenki döntse el saját maga!Gyönyörű barna bőre és csodálatos hosszú haja van!A mellei pont frankók kézbe illőek!A feneke az meg valami eszméletlen jó!Személy szerint a lapos seggű gebe nőket nem kamázom úgyhogy Dia pont az a kategória kűlsőleg és pont úgy néz ki ahogy egy igazi klassz nőnek ki kell nézni de ez megint csak személyes vélemény!Száz szónak is egy a vége Dia külsőleg egy Isten nő!Fél órát tartózkodtam nála!Tusolás megvolt otthon!A szoba kellemes nagy francia ágy kellemes illat!Kényelembe helyeztem magam aztán kezdődött is a francia óra!Kellemesen csinálja nem kapkodva halkan szuszog közben és ahogy a fekete haja rálibben az ember hasára ez az összhatás felejthetetlen!Nem sokáig bírtam mert nagyon rá kattantam Diára!Munka ruha fel és jöhet az akció!Én szeretem ha a nő van felül!Nem is ellenkeztett!Nagyon jól csinálja!Idő közben 2-3 alkalommal megkérdeztem azért hogy esetleg nem e fáradt el mert ha igen akkor váltsunk de nem!Bírja a hölgy a dolgot!Lovaglás közben finoman csókolgatta a nyakam halkan szuszogott!Már már majdnem ott tartottam hogy megcsókolom de ezt valami oknál fogva nem mertem megkérdezni hogy szabad e vagy sem!Az ok talán az volt hogy ha nemet mond akkor elronthatta volna az aktus varázsát!Ez a nő maga a gyönyör!A külsőségekről még annyit hogy az a rész a lába között pedig nagyon gyönyörű!Tipikus mandula formájú!Nem lógnak ki belőle a felesleges alkatrészek meg saláta levelek mint egyes agyon használt nőknél!
Szóval a lényeg hogy Dia a leg leg leg kategóriába tartozik!
Elmondása szerint a Beatrix(Régebben Rebi) és a Krisztina van még a lakásban vele de semmit sem észleltem belőlük!
Dia ajánlott kategória részemről se lehúzás se nyafogás se semmi ellentmondó körülmény ami miatt nem éreztem volna magam biztonságban!
Szerintem mindhárom lány megbízható!
Én tuti hogy megyek még hozzá!
Remélem sokáig maradsz még kedves Dia!