Tudja valaki hogy Anett drágát hogy lehet elérni és megbeszélni vele fix időpontot vagy előtte egy héttel kell bejelentkezni?
Tudja valaki hogy Anett drágát hogy lehet elérni és megbeszélni vele fix időpontot vagy előtte egy héttel kell bejelentkezni?
Kedves picúr és mindenki!
Tegnap délután meglátogattam Dezy-t! Még véletlenül sem ő van a képen! Egy alacsony, pocakos, formátlan, szépnek nem nevezhető hölgy! A többiröl inkább nem is szeretnék irni.
Üdv!
1hete ismét meglátogattam Anett33-at!Tartom magam az előzőekben leírtakhoz!Megint csak nagyon jól éreztem magam vele!Valóban nem egyedül dolgozik de erre már rájöhettetek volna az előző hozzászólásomból!Vele van a Szöszi a Linda24 és a Laura40!Egyiküknek sincs szüksége önreklámra a tapasztalataim szerint!Laura hölgynél még nem jártam de a másik három lány kifogástalan szórakozási lehetőséget nyújtott számomra!
Brigi22 esetleg megvolt már valakinek?
Helló mindenkinek!
Csinikéről valakinek van infója?
Köszönettel venném ha valaki írna vele kapcsolatban tapasztalatról
Köszi
T. Gumibogyó!
A "NULLA, unott, dr*ga" leányzónak legalább a nevét megemlíthetted volna.
SY@sztok
Új vagyok a fórumon.
Infó kéne:
Linda 24
Kriszta 28
Beatrix 19
Margó 32
Én a napokban voltam két lányhóz. Az egyik nagy NULLA volt, és unott dr*ga. Róla nincs mit mesélnem.
A másik ANETT 33 Igazi nagybetűs NŐ. Nehéz elérni, de megéri kivárni mig szabad lesz. A franciája fantasztikus. Érti a dolgát. El tud csábítani, fel tud latítani.
Nem dolgozik egyedűl, de a koleganői is Ok.
Nekem bízonyított, nem hisztizett, odaadó volt. A szex pozai izgalmasak. Élvezi a kőlcsönös frt. Mélytorkos csaj.
Fogok még hozzá menni. AJÁNLOTT kategória.
Végre egy CSAJ AKÍVEL BESZÉLGETNI IS LEHET!
P*nzt nem kéri előre, az *r korrekt a tapasztalatához képest.
Remélem Ő nem utazik el. A JÓK egy idő után lelépnek........
Szevasztok valaki irjon már nekem ivettről jöhet privatba is nagyon kellemes a kisugarzasa! :D
Ha felhivod, a tel.beszélgetésből kihallható az IQ hányados. A leányzó beszéd szinvonala álltalába egyenes arányban van a szolgáltatás minőségével :)
Hello
Detty 31-ről valakinek lenne infója? Jöhet a válasz privátban is! Köszönöm az infókat előre is!
Ha jól tippelek öregedett egy évet és Zsófi lett belőle.
Elena19 hírdetése hol található?
Eegy kis tapasztalat csere reményében írok.
Előre szólok hogy ami nekem tetszik az másnak már nem biztos)
Noémi23 telfonos egyeztetés minden ok időre ott vagyok a megbeszélt helyen hívom nem veszi fel gondoltam várok egy 5 percet mivel ő is emberből van és pont nem ér rá.Letelt az 5 perc hívom és a hívott szám jelenleg nem elérhető kérjük ismételje meg a hívást később.Azóta még egyszer megtörtént ez az eset!De még nem mondtam le róla teljesen mert ha az a csaj fogad majd talán egyszer aki a képen van és még a szolgáltatása is megfelelő :)
Liza 21 kép alapján nagyon bejővős meg is látogatnám csak nagyon a városon kívül van.(Mondjuk nem mostanában beszéltem vele)
Anitáról (34) kép alapján tetszetős mondjuk az a csúszka masszás nagyon érdekel meg is látogattam volna csak van egy kis bibi telefonos egyeztetéskor azt mondta nekem hogy nincs szeretkezés pedig az adatlapján ott van de mindegy.
Brigi22 szerintem nagyon jó teste van de a teljesítménye ingadozó tapizni nem mindig szabad de a teste látványa engem kárpótolt.
Elena19 nekem élőben jobban tetszik fr*ncia tetszett, az ágyban aktív törekszik hogy széles mosollyal távozz!Ja és még egy pozítívum 1 órára mentem de kb 40 perc alatt leamortizáltam magam már indultam volna zuhanyozni és rám szolt hogy van még 20 percem ne siessek annyira és megkérdezte hogy mit szólnék egy masszázshoz?
Hát most ennyi :)
Szóval elvesztettük eme Gyönygszemet...
Kár... mindenesetre köszönöm az információkat (akármilyen stílusúak voltak)!
Ellenben a 2. kérdésem még mindig aktuális: Anitababy-ről friss tapasztalat?
Kolleginák, hol rendel, et cetera...
Köszönöm előre is!
Szóval elvesztettük eme Gyöngyszemet...:(
Kár... de azért köszönöm az infókat (akármilyen stílusúak is voltak).
Ellenben a kérdésem 2. felére nem kaptam választ: Anitababy-ről friss tapasztalat?
Kolleginák, hol található, ilyenek (is) érdekelnek.
Köszönöm előre is!
Kedves Kell!
Nincs szükségem ilyen információkra :), egyébként ez kapcsolat nélkül is tudnám. Sok miden publikus már az interneten. akárhogy is vesszük, de az is, ami egyébként nem. Csak technika kell hozzá, no meg ismeret.
A lányok háttére sem érdekel, és ha van, akkor kicsoda. Én csak azt akartam kiemelni, hogy a szinvonalas szolgáltatónak is kell védelem, és mi az, ki az, addig nem érdekes amíg a höly védelméről van szó a "rossz" vendégek miatt.
Az sem érdekes, hogy Heléna miért ment, hová tette a zsé-t. Amíg dolgozott addig jól csinálta, és szerintem sokak egyerétenek, de Nyíregyházán a legjobbak között volt, főleg ha arról beszélünk, hogy nála nem csak b.szni lehetett.
Első hozzászólásod eléggé negatívan tüntette fel Helénát, és ezért kezdtem el ezt a kis párbeszédet.
Típusokat lehet még bővíteni. Van az a kategória, aki ezt szereti is, és azért csinálja. Persze a zsé sem mellékes neki, de amikor ott vagy, akkor érzed, hogy két emberről szól, két ember öröméről, és nem csak arról, hogy az egyik legyen letudva. Az ilyen maga is akarja az örömet, mert igényli, naponta többször, igaz a naponta 4-5 vendégnél nem is fogad többet ilyen, és megfelelő szünetekkel két vendég között. Csak ezért 50km-t kell utazni Nyíregyházáról...
üdv és derűs napokat
Hoppá...Ezt a debreceni topikba kellett volna irnom :)
Aliz23:Képeken vékonyabb sőt több tetkó is több van rajta.Keco okés bár nem szeretem az 1 személyes ágyat.Csaj kedves,beszédes de érződik a a futoszalag munka.Ha megnézem a képeit elgondolkozok rajta,hogy lehet,hogy ez nem is ö volt.....Mindent össze vetve nálam 10/6
Reni23:Kifejezetten csinos a csaj kedves,aranyos.Keco teljesen rendben.Hozzáállása kiemelkedő az eddig általam tapasztalt lányoktol.Legszivesebben hoztam volna magammal :) Nálam 10/9
Kedves Tibeti szerzetes!
A város összes panellakásáról részletes listát tudok neked adni privátban,még arról is,hogy van-e rajta jelzálog kölcsön vagy nem.
Ugyanakkor ne felejtsük el,hogy ezek közül a nők közül 3 fajta van:
-A fiatal és tényleg csinos,dögös kis barbi babák,de annál kevesebb sütnivalóval.Szegény családból származnak és a boldogulás ezen módját választva reménykednek valami balek macsóban akinek a fejét elcsavarva abbahagyhatják.Többnyire nem sikerül nekik,mert ezek a férfiak általában nem ebből a rétegből jönnek és amúgyse hagy alább a nemi vágyuk jó 40 éves korukig.Tetszik vagy nem az emberek nem egyformák.Rangon alul komoly dolog nem lehet.Főleg lefelé!Még fel csak-csak,de lefelé SZINTE soha.
-A kettedik fajta a már gyerekes csajok aki a kölyökért csinálja.
-A harmadik meg a guszevi meg a titelesi.
Ja meg a legszebb az egészben,hogy a háttér szinte mindig rokon.Olyat is tudok akinek a saját anyja!
Úgy látom maradnak az egyperces novellák, és az
"Írjatok már valamit Pocahontas(95)-ről." meg a
"Tudtok olyan lányt aki..."
:(
Dia 20 hétvégén szokott rendelni?Mert most nem látom a hírdetését.
Esetleg tudtok ajánlani valakit aki hétvégén is rendel és érdemes meglátogatni?