Kedves Keil!
Nekem egy jó ismerösöm lakik abban a lépcsőházban. A közelben lakom, már ha 1km távolság annak számít. Helénával is találkoztam már.
Az első hozzászólás eléggé lehúzó volt, amit tettél. Szerintem.
Ugyanakkor valamit ne felejtsünk el. Sok férfi olvassa a fórumot, hogy kihez érdemes menni. A félelem miatt. Megérthető, mert sok a lehúzás, akár testi fenyegettség is lehetséges a végén.
De ne felejtsük el a másik oldalt sem. Feltételezve, hogy itt a fórumot a jószándékú urak látogatják (most nem számítom ide a hírdetőket, és azokat, akik mögött valójában szintén a hírdetők vannak, és lehúzás, irigység erejéig keltenek életre) és írnak ide. De nem csak ezek az urak léteznek. Léteznek olyanok is, akik a normális kereteken túl többet is akarnak a lányoktól (erőszak, nem f*z*t, feneget, stb.). Az ilyenektől a lányok félnek, és lehet, hogy a női egyenjogúság hívei most megköveznek ezért, hogy merem kevesebbnek beállítani a hölgyeket, de ettől függetlenül csak ők a gyengébbik nem, pont ezért nekik sokkal több a félnivalójuk. Így teljesen elfogadható a részemről, hogy ha van egy vészforgatókönyvük vész esetére, ha olyan téved hozzájuk, aki nem tiszta szándékkal érkezik hozzájuk. És, hogy az rendőrség, vagy egy román lent az utcán, vagy bárki, addig a pontig szerintem elfogadható, ha az a hölgyek biztonsága érdekében létezik csak. Csak a hölgyek fenyegetettsége esetén müködik, és nem a vendég kárára. Ez szerintem egyáltalán nem negatívum egy szolgáltatónál.
Persze akkor a legjobb, ha nem is látjuk.
Ha csak a második írásodat nézem, akkor bocsánatot kérek, hogy első írásod alapján vontam le következtetéseket a személyedet illetően, még akkor is ha második hozzászólásodban leírtakat én a gyakori arra jártam esetén eddig még nem tapasztaltam.
üdv és derűs napokat