***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lilla, Liza)
Üdv!Ma meglátogattam Nicol19 hírdetőnket!Felhívtam és a hangja kedves volt egyeztetés simán ment nem kűldött el 2 házzal odébb hogy megnézzen ki vagyok vagy ilyesmi! 9dik emeleti lakás lift van de pont elhappolták előlem úgyhogy gyalog túra a lépcsőkön!Ő nyitott ajtót!Elsőre szimpatikus kedves kis alacsony csaj barna bőr fekete haj formás fenék pont az én esetem!Ácsorgok a szobában és belép egy pasas a lakásba aki a liftből szált ki akkor mikor én megérkeztem!na gondoltam itt a védelem vagy ilyesmi!Át futott az agyamon hogy na most bejöttem a csőbe mert lehet ez beugrik és mehet a csetepaté az értékeim megvédésére de aztán átgondoltam a dolgot hírtelen és nem egy nagy szteroid bomba érkezett hanem csak egy vékony srác!Na ha már ott vagyok akkor kipróbálom alapon maradtam!Közben kértem inni mert a lépcsőzéstől kifulladtam kissé!ruha le ugrás az ágyra!Francia kezdésnek ami igazából nem tudom eldönteni hogy jó volt e vagy sem!Ameddig nem ért hozzá a kezeivel addig nem volt gond de amikor elkapta úgy el kezdte rázni mintha valami ideg rángás lett volna a kezében!pár perc elő került a munka ruha és lekerült a bugyi!Na akkor ment el a kedvem az egésztől!én még soha nem voltam olyan szolgáltatónál akinek bozont lett volna a lába között!vagyis az túlzás hogy bozont de legalább 4-5napos szőr!Pont az a méret ami szúr meg dörzsöl meg ami pont szar!Jött az aktus ha már honoráltam akkor legyek lerendezve alapon gyere felülre én meg élvezem a dolgot!Nem mozog rosszúl a kislány de mivel kicsit feszélyezve éreztem magam hogy tudtam van egy srác a másik szobában nem igazán tudtam oda koncentrálni ezért minnél hamarabb végezni akartam úgyhogy dogy style következett!Egész jó látvány terült elém jelzem az alakta pont az én izlésemnek megfelelő!Aktus közben egyetlen nyögés vagy hang sem hagyta el a száját!Mikor végeztünk azért megkérdeztem ki volt ez a srác csak nem a védelem?Erre mondta hogy a barátnője egyik haverja!Csak az volt a fúrcsa hogy a palinak volt saját kúlcsa a lakáshoz mert mikor én bementem vissza lett csukva az ajtó és a pali meg magának nyitotta ki és csukta vissza!Lényegében vegyes érzelmekkel távoztam de amiért oda mentem azt megkaptam!Nálam nem hagyott mély nyomokat és nem leszek visszatérő vendége de ennek egyedül a bozont az oka végülis!Egyébként a lány szép arcú kedves és előzékeny volt velem szóval voltak jó és nem egészen jó pillanatok de egy próbát megér a kislány!Lehet hogy ő is olvassa a fórumot és legközelebb nem fogja bozonttal várni a vendégét!
Ennek fényében döntse el mindenki hogy tesz e látogatást nála avagy sem mert nem mondom azt sem hogy nem ajánlott kategória mert lehúzás nem volt és atrocitás nem ért de azt sem hogy ajánlott mert az én igényeimnek kissé keveset nyújtott!