Hali!
Ágica 18-ról tudnátok mondani infót olyan aki már volt nála?
Köszii!!
Hali!
Ágica 18-ról tudnátok mondani infót olyan aki már volt nála?
Köszii!!
hali!cukorkánál volt már valaki?info,privátba is jöhet!
Mollika 23-at tudnám neked ajánlani ő megbízható és korrekt.
Sziasztok. Tudtok nagy cicis, nagy popsis lanyt, aki nem "barna" es megbizhato? Koszi
Nincs mit.igaz még csak Larahoz meg Anetthoz voltam veled meg nem volt szerencsém megismerkedni de ami késik nem múlik akkor majd beszélünk erről. Én amikor ott jártam meg soha nem csalódtam csak ez a fikázás meg hogy en is hulyeseget irkalok amint allitjak itt egy páran kicsit idegesit.En mindig is védeni foglak titeket itt mert megerdemlitek.kicsit rohej az is hogy aki hozzaszolt az én irasaimhoz mar szinte minden város hozzaszolasaban szerepel es csak fikaz mindenkit igy mar leesett hogy valoszinuleg testorrol lehet szo akinek nem tetszik ha egy hely felkapott.kivanok neked és a csajoknak sok sikert és kitartást. Remélem mihamarabb talalkozunk.szep napot
Köszi hogy igazat adsz.
Sajnos ezek az emeberek nem tudják magukat máshogy lefoglalni,csak ha mindenkit járatnak lefelé....
Az elmult 1-2 hónapban már ezért nem is foglalkoztam az itteni írásokkal pont ezért.
De olyan jó érzés így hazatérni,hogy megunhatatlan téma vagyok itt a fórumon :)
Már mondtam többször is,hogy nem lehetek mindenki kedvence,nem jöhetek be mindnekinek!
De egyet nem tudok elviselni,ha valaki hazugságokkal bombáz,és ezért ezekre mindig is reagálni fogok,ha tetszik ha nem!!
Ennyi erővel én is bújhatnám a többi város fórumát is,és fikázhatnék csajokat,akik megérdemelnék.De nem teszem.
Én sem értem a lehúzós,havonta névvéltogatós lányokat...de ha nekik ez a nyerő,akkor tegyék.Azok a férfiak pedig,akik ennyire vaok hogy ilyen dolgokat nem vesznek észre,és belecsúsznak az ilyen lányok csapdájába,azok meg is érdemlik.....
Szerintem mindenkit zavar ez,de nem tudunk mit tenni.Ez van.Idővel az ilyenek úgyis elhullnak :)
Na de mostmár tényleg nem írok többet,még az lesz hogy eztis csak kitaláltam :)
Pusy Mindenkinek :)
Te vagy a király amiért nem hagyod magad.
És mi van akkor ha a röhej nevű felhasznalo a Linda.a rohej az amit nemelyik ember csinál itt ezen a forumon.en nem tudom szerintem nemelyik itt eli ki a perverz hajlamait erre veri a fa...át vagy nem tudom.erre már abból rá lehet jonni hogy valaki csak szorakozik itt. irhat barki akar 600 hozzaszolast az irasokbol ra lehet jonni ha egy jo szó sincs benne csak szapulja a tobbit akkor az vagy masik lány vagy testőr vagy csak egy perverz aki ezen elvezkedik.ezen csak rohogni lehet bar nemelyiken jol mulatok foleg ha az én hozzaszolasomra is hulyeseget ir az IQ bajnok és nem elemzi hogy mit ír. inkább gondolkozz mielott irsz.a legjobban az tetszett hogy az Anettnal hogy lehettem mikor nem lehet elerni közben meg csak a Linda nem volt elérhető. Akkor nem tudom kivel beszeltem meg kinel voltam talan van ikertestvére? Esküszom tiszta vicc ami neha itt van pedig mar megranulhatna az ilyen hogy ez a forum nem ezért van hanem tapasztalatcserere és a bajos csajok elkerülésére. Az én szememben már megvan a favorit hely amiben nyugodtan megbizhatok és bármikor barmekyik lányhoz nyugodt szivvel mehetek mert mindegyik mindig kedvesen aranyosan fog fogadni.innen is Üdvözlet nekik és szép napot mindenkinek.Jo csamcsogast a hizzaszolasomon es varom a tovabbi fikazast meg lejaratast en ugyis kialok az igazamert.:):):):)
:) Ez a fórum a röhej,és vele a sok okos ember!Ha valaki nem jön be,keresni kell mást.Én már fel sem veszem az ilyen emberek hozzászólását!Attól mert nem voltam most egy ideig,követtem az eseményeket. :) Mindig lesz,akinek éppen én vagy más szúrni fogja a szemét.Ez csak irigykedés,féltékenység!De csak nyugodtan,ezért van a fórum,hogy mindenki megosztja a véleményét vagy megtartja magának és csak mocskolja a másikat!További jó csámcsogást rajtam vagy éppen máson!Ettől nem esik vissza a forgalom,épp ellenkezőleg! :) Köszi mindenkinek mindent! :)
És látogató Linda minek:)
Hali a röhej nem férfi hanem egy nő,ez tényleg röhej:)
*** Kérjük az Önreklámok mellőzését !!! ***
A 4ből egyiket sem :) Talán csak engem nem,mivel én nem voltam elérhető.De aki tud olvasni,az látta a képeim mellett a szöveget. Direkt hagytam fenn,addig is míg nem voltam,hogy az emberek ne találgassanak,hogy vajon miért tüntem el,stb. :) Egy-két ember gondolkodhatna,mielőtt cselekszik,jelen esetben itt ír :) További nagyon szép hétvégét Mindenkinek! :)
Nem tudom ki vagy de ez nekem egy kicsit lejaratasnak tűnik amit írtál. Érdekes én a héten kétszer is voltam nála es mindkétszer elertem es egész héten elérhető volt.na de mindegy ez a te véleményed.talan nem jo szamokat hivtal
"Anettnál ma is megkaptam"
Csak azt nem tudom hogy lehettél nála?? ,mikor Anett egész nap kivolt kapcsolva. Hozzátenném egész héten nem lehetett elérni. De nem csak őt , a 4-ből egyiket sem. Ezért kénytelen voltam Beatrix-hoz menni. Ő legalább be van kapcsolva mindig. Őbenne eddig MÉG nem csalódtam.
Én is ezt kérdezem. Lehet itt bárki bármilyen szintű használó nem lehet tudni ki kicsoda de nem értem én sem minek sz ilyenekhez elmenni.én nem vagyok csak ujonc szinten de már megtanultam hogy ha találok egy helyet ahol nyugalom es kedvesség vár oda megyek. Ezt az Anettnál ma is megkaptam és elveztem is a dolgot mert tényleg kedves, aranyos és mindenben a kedvemben járt. Náluk nyugalomra, kedvességre találtam és örülök neki hogy elmentem oda és még fogok is.
Yes :)
Miért mentek ilyenekhez ???
Szia! Újra vagy? :)
Kis filigrán csaj. 20 percig váratott még a megbeszélten felül, majd az eredeti időponthoz számította az egy órát, és plusz pénzt akart. Ne menjen hozzá senki!
Egy kis beszámoló:Anett megint azt az élményt nyújtotta mint a múltkor. Egyszerűen csodálatos volt.koszonom neki.