Ez a fórum már rég nem a tapasztalatcseréről szól sajnos mert a hirdetok is itt probaljak egymást lejàratni.És épp ezért vicc már ez az egész.
Ez a fórum már rég nem a tapasztalatcseréről szól sajnos mert a hirdetok is itt probaljak egymást lejàratni.És épp ezért vicc már ez az egész.
Wjdks örülök ha feldobtam picit a napod, most mit kerteljek csak nyiltan.....
Néztem a csajost jó izlésed van, igazi szexbomba ugy érzem nem csak orália lesz.....DDDDDDD
KÖSZI AZ INFÓT.
Kedves RHZW1! Kérdésedre a válasz: Linda25. Bár azt hozzátenném,hogy nem a legköltőibben fejezted ki magad,de végülis lényegretörő,mosolyogtam rajta. :) Nekem a Linda nyújtotta eddig a legkellemesebb orális kényeztetést,ez biztos.
Igen Gyönygyszem,nagyon férfias elköszönés... :))) Te is vagy olyan jó megfigyelő,mint a Gróf úr. ;) Én is olvastam azt a beszámolót,amire Gróf azt írta,hogy tuti nő írta. Hát nekem is úgy tűnt a megfogalmazásból,hogy az bezony nem pasi szöveg,de úgy voltam vele nem indítok el egy feneketlen vitát. De most ez a pá-s elköszönés,lefixálta bennem is,hogy kb annyi pasigén van a kedves kommentelőben,mint a Columbo sorozatban fülledt erotika.. :)
Akkor minek garantál senki nem kényszetített
Aki azzal kezdi a hirdeteset hogy uj vagyok a városban az testorrel van és kerülendő. Ezt jó pár hozzaszoló megirta már. Lehet menni csak vigyázz.
Itt aztán de sok okos ember van.:):):)
Mondom hogy nagy tevedesben vagy neked mar nem en vagyok az első felhasználó akit nőnek nyilvanitasz.na csak irjal nyugodtan amit csak akarsz hátha az ér neked valamit. Amit en tudok azt te úgysem fogod soha.
Ez a Pá-s elköszönés olyan jó férfias volt! :D
Te egy perverz beteg vagy baratom aki mint ahogy az előző hozzaszolo irta napi 2 hozzaszolas irasa mar beteges tovabbi jo hokizast a szovegeken es probald menteni magad nyugodta itt leirtad magad mindenki előtt szerintem.de hogy tudj elvezni is egy kicsit majd legközelebb ha ott jarok akkor irok neked egy kicsit szaftosabb beszamolot hogy élvezhető legyen neked hokizashoz .minden jot kedves testőr úr vagy hirdető leány mert ebbol kiderult hogy te az lehetsz mert még ott sem jártál de megszolod a másikat meg az írását. Pá es jo csamcsogast
Az ilyen pervez beteg nem latod? Vagy csak egy feltekeny hirdető vagy valamelyik lany tetőre aki próbál javítani a szar helyzeten amit elbadztak a lehuzassal vagy csak erre hokizik otthon.csak nevess rajta és hagyd.nem erdemes az ilyennel foglalkozni.
Biztos hogy nagy tevedesben vagy és csak nevetek most is rajta.te meg valoszinu akkor testőr vagy mert valahogy neked nem tetszik amit irok rola bar nem tudom mi bajod van vele.te is egy más stilusban irsz meg én is. A gurigaidat elvesztetted elég hamar igy abban biztos lehetsz.az a baj hogy itt senkirol nem tudni semmit.azt sem lehet tudni te ki vagy lehetsz akar te is hirdető akinek nem tetszik valami.erre te is azt irsz amit akarsz tagadhatod is az sem érdekel. Már eszrevettem hogy arra a hazra sokmindenki féltékeny és ilyenkor ha pozitivum van felirva akkor mindig támadás éri.de ezen csak nevetni lehet.csak egy kérdés voltal te mar egyáltalán ott?
No meg átlagosan napi 2 hozzászolást irni 4.5 éven át hát az is egészséges lelket takar.
Kacagok és kacagok és kacagok.
Érdekes ez a varos itt a lányok se öregednek.
Hozzáfüzni valóm csak annyi h Anett sem 33 sztem 40kb. Valamikor Tompan dolgozott. Tény ,hogy igazi f.sz imádó.
Elég nevetséges amit némelyik ember itt ir foleg ha az aggancsos utcarol van írva. Ugy látom eleg sok a feltekeny irigy ember aki nem birja ezt a részt elviselni.de nem baj én jókat nevetek mert ez vicc.ez már lassan nem forum tapasztalatcserere hanem fikazzuk a másikat és ez jó.hat csak gratulálni tudok az ilyeneknek buszke lehet magára. Szégyen és az ilyeneket kéne kiszurni innen.:):):):) nevetsegesek vagytok ennyi a véleményem. Mindenkibek más típusú csaj jön be.keresse mindenki a maganak valót es ahelyett hogy itt irogatja a szapulasait inkabb valodi elmenybeszamolot irna nem pedig reklámot mert sok minden kiderul belőle. Én biztos hogy csak az aggancsos utcara fogik járni a lanyokhoz mert megbizhatoak tiszták és kedvesek. Nem érdekel melyik fórumozó "ha egyáltalán nem hirdető vagy testőr az illető"nem fog meghatni hogyan fikazza őket nekem csak pozitív tapasztalataim vannak tőlük és nem érdekel ki mit mond.mar eszrevettem ha en elmegyek és irok roluk mindig csak hulyesegeket irkalnak rá de nem hat meg.caak nevetek mert meg van a véleményem az ilyenről. Nevetséges és kész. Varom a tovabbi szapulo hozzaszolast es írást. Irjatok meg hagy nevessek mint a multkorin amikor azt irtak hogy Anett egesz héten nem volt elérhető na az nagyon vicces volt.
Hát ez tévedés részedről
Nana Gróf, az nem alacsony kategória ám!:)
Már bocs, de abban mindenképpen igaza van, hogy ilyen beszit férfi nem ír! Nem tudom ki alkotta, de hogy nem hímnemű volt, az tuti!:)
Attól hogy 3400nál is több hozzaszolast irtal nem vagy jo emberismero.tevedsz ha azt hiszed ANETT vagyok.
Üdvözlet. Kis élménybeszámoló. Aggancsos utca telefonos egyeztetés simán ment mint mindig. Anett 33 nàl voltam.Szinvonalas fogadtatás abszolút diszkrét környezetben. Ő mindig kedvesen fogad az élményről nem is beszélve. Nagyon kedves és szexi. Gyengéden tud hozzaerni a vendéghez és olyan fantasztikus élményben volt részem mint még soha. Ez bizonyítja hogy reszkető lábbal távoztam mivel ilyen tejszinhabos kenyeztetesben csak nála volt részem ami egy fantasztikus élmény volt főleg vele. Kölcsönös fr*nciàrol csak annyit hogy ilyen édes és finom testrészt még nem kóstoltam soha de engem mindig meglep valami újdonsággal amivel elcsabit és nagyon jól érzem magam vele. Vele igazán jó a szex és egy fantasztikus nő. Nincs zavaró körülmény diszkrét és tiszta hely. Én nem bántam meg egyszer sem hogy elmentem hozzá mivel jól éreztem magam és vele el tudom feledni arra a kis időre a gondjaim. Csak ajánlani tudom mindenkinek.