Ginával kapcsolatban rossz helyen keresgéltek! Nyíregyházán van már egy jó ideje.
Ginával kapcsolatban rossz helyen keresgéltek! Nyíregyházán van már egy jó ideje.
Hello
Anett és Zsuzsa kapcsán van személyes tapasztalat, ezeket korábban leírtam, ha visszalépsz a fórum oldalakon ott elolvashatod. Személy szerint inkább Zsuzsát ajánlanám.
Üdv mindenkinek.
Tudnátok infót adni Beatrix 19 ről ? A képei nagyon meggyőzőek. Hozzáállás, arc, hely könnyen megközelíthető ?
Várom válaszotokat.
Hello srácok véleményt szeretnék kérni egy két hölgyről!SÜRGŐBE:)holnap járnék arra és érdekelne
Dóra 25?
Viki 30?
Veronika 29?
Gréti 36?!!
Baby 28?
és Detty 32?
köszönöm előre is
Sziasztok! a múltkorában meglátogattam Anikót! Csak egy szóval jellemezném: Profi ! Ajánlott nagyon!
Igen igy helyes. Csak a szerencsések :)
Gina-n kivül aki vállal mélytorkot ?
hát nem éppen :) a szerencsés tagok ismehetik, mert van akinek sose sikerült elérnie....
Nem róla van szó. Ginát csak az igazán régi tagok ismerhetik :)
Gina nevü nincs csak Gitta...
sziasztok szerintem Zsuzsa a legjobb!! teljes barátnő filing de margó se rossz tapasztalatom szerint!
Sziasztok egy kis segitséget kérnék egy jó franciára kit ajánlanátok aki mélytorkot szereti :) es még masszázsra meik csajhoz érdemes ellátogatni ?
Köszi irtam neked privatba!
Szijasztok!!! Krisztina 30-ról szeretnék infót, hely, szolgáltatás, *r, nincs e esetleg lenyúlás kizsebelés stb. Más oldalakon Krisztina úrnő ként is hirdet!!! A válaszokat priviben is várom!!! Előrre is köszi szépnapot!
Sziasztok! A következő lányokról akinek van tapasztalata légyszives irja meg. ( Maya,Anett,Szöszi,Zsuzsa,Margo,Rózsa) Illetve ha valami személyes ajánlás van azt is szívesen várom! Előre is kösz ! Jöhet privibe is.
Sziasztok valaki tudna segiteni hogy Latika nagyjából merre rendel. Nem vagyok idevalosi és először szereném beazonosotani nagyjábol hogy merre menjek!
Maya-t próbálta már valaki? Ha igen irjon véleményt!
Szia, kitartás, és ha idővel a telefonszámod mellé társul egy név biztos, hogy vissza fog hívni ennyire, ismerem, de ezt az SMS nem gondoltad komolyan.
Helló mindenki,Ágica 18(17) tovább történtek. Szerkeztői engedélyre vár.
Hello
Nem arra a hölgyre célzok a beszámolóban. Akit említek, már nem hirdet az oldalon.