Tomika25.Azért mondtam ezeket a telefonba mert azt akartam hogy ne gyere hozzám.Akit akarok fogadni azzal másképp beszélek.
Tomika25.Azért mondtam ezeket a telefonba mert azt akartam hogy ne gyere hozzám.Akit akarok fogadni azzal másképp beszélek.
Igen jön a szűrő mert bunkó voltál.
Első lépésként el kellett volna hívnod moziba vagy vacsorázni. Aztán egy romatikus séta esetleg, és mivel ő nem olyan lány majd a 3.-4. randi után rátérhettél volna a lényegre.
Anett34 vagy Zsuzsa37 kihez érdemes inkább menni mind a ketten bejönnek nem tudok dönteni légyszi segitsetek.
Már csak az alakváltás hiányzik és megvagyunk-:) Meg a bizonyos hatodik:D
Na jó dolgozni is kénnne valamit.
A névvel bemutatkozáson és a szia hogy vagyon kívül meg mit vállalsz és menyiért szerintem ez korrekt!Szűk szavú volt ezért én kérdeztem. És erre jön a szűrő:)))) Hagyjuk már!
A teló fontos szűrő szerepét tölti be oda és vissza is!
Hát még jahh-:)! Az ilyen teló beszélgetések is jelzik a hirdetők rátermettségét:)
Kihez érdemes most elmenni???
köszike csumi
Sziasztok! Az allomashoz kozel kiket tudtok ajanlani?
Bocsi de én itt élek :) semilyen tiplizésröl nics szó. Akkor félre értettél.
Közben sikerült kapcsolatot létesíteni Klaudiával.
Durva a csaj kérdem mit vállal figyelj: Semmit csak sima szexet jó mondom azért kérdem tovább.közös fr*ncia ? Nem! Natúr fr*ncia? Nem! Kutyapóz? Nem! Na az ilyenektől falra mászok! Ha van st**gója akkor már ketten sz*pnak!
Rendben van köszönöm :)
Az újoncok is perkálnak:))! Még én is annak számítok ha valaki ebből vár ***moderálva***. az nem viselkedhet így. Inkább örülni kellene hogy többen vagyunk mert végül is ez nektek kedvez!
Klaudiát (21) lehetetlen elérnem ha valaki sikerrel járt annak megköszönném. Csak régi beszámolókat találtam.
Privátba is jöhet nyugodtan!
akkor mondjuk úgy, hogy maximális lehúzás mellett olyan rossz szolgáltatást adsz, ami már szinte tolvajlás. a jó szolgáltatók ritkán magyarázkodnak, a többiekre pedig figyelmeztetni szokás.
Heey de bután szűr ez a motor:
'Vlaószínűleg a k*rva hozzászólásod' = Vlaószínűleg a nagyonsokfelkiáltójeles hozzászólásod
A typo az én voltam, sorry. :)
Drága Fanni!
Vlaószínűleg a kurvasokfelkiáltójeles hozzászólásod épp az 'ujjoncoknak' fogják elvenni a kedvét - akikre amúgy gondolsz, azok az újoncok. És az, hogy újoncodból 'eggyre' több van, az bizony nem jelenti azt, hogy visszajárósod is - figyelj! - egyre több lesz.
És megcáfolom: Én nem tapasztaltam olyat, hogy tolvaj lennél, vagy lenyúlós. Az emlegetett hozzászólás a helyről szólt, nem rólad. És itt bizony már nekem is voltak Khm... Érdekes tapasztalataim.. Amit már írtam korábban, hogy látogatás közben épp csak pacsiztam a nem túl fehér, kigyúrt munkatárssal.. Ami a handstreetet illeti, egy teljesen indiszkrét, kőkeményen (és ritka pocsékul) menedzselt hely, összevissza dobált lánykák, egyiket felhívod, és ha szerencséd van, az nyit ajtót, akit hívtál, ha nincs, akkor más - de ilyenkor már jobban jársz, hogyha inkább senki.
Te egy tündéri, belevaló csaj vagy, csak épp rossz helyen, és rosszul 'kiképezve'. Akik pedig tudják, hová akarnak menni, ők használják jobb oldalt a keresőt, beírják, hogy 'Fanni', és már van elképzelésük rólad.
Ha van annyi eszed, mint pl amennyi Szamirának nincs, akkor ezt építőleg veszed, és nem támadásnak.
Üdv Makktársak!
Úgy érzem meg kell osztanom a mai nap eseményét, fénypontját!
Egy kósza, merész elhatározás után felhívtam Anett(34)-et!
Telefont azonnal felvette, kellemesen tájékoztatott mindenről!
Odaértem a bejárathoz, majd mondta a kapukódot, tehás egyeztetés és bejutás 5*!
Miután ajtót nyitott, egy gyönyörű, szép arcú, csinos nő állt előttem, aki sokkal jobb, mint a képeken!
Magához húzott és csókolóztunk, majd irány a baszoba!
Na ott volt minden, ami szemnek-szájnak ingere!
Franciska oda-vissza, szeretkezés-dugás váltakozva, több póz!
A díjazást nem kérte előre!
Összességében egy nagyon jó külsővel megáldott hölgyet kaptam, aki finom, sejmes bőrű, illatos és még intelligens is! Végig éreztem, hogy én vagyok a középpontban, remegő lábakkal távoztam!
Franciska és akció: 10/10
Lakás, fűrdő: 10/10
Kűlső:10/10
Árak jók!
Köszönöm drága, még találkozunk!
Azért a te tetoválásod is szép! :*
Sziasztok Fanni vagyok . A mostani irásomat A !! Kedves ujjoncoknak szánom ami elég érdekes modon eggyre több van !! Nem vagyok tolvaj ! Nem is voltam ! Nem is leszek ! Igaz nem lehet az ebber mindenkinek szinpatikus . De !! Ez a kritika amit kaptam ez hamis !! . Megkérem kedves vendégeimet, akik jol ismernek hogy ezt a hamis vádat cáfolják meg. Köszönöm .
Sziasztok!
Anita 26-ról véleménye valakinek?
Üdv Makktársak.
Tudnátok ajánlani valakit aki vállal Nfvsz. És lehetőleg jól csinálja.
Valamint érdekelne még olyan hírdető aki a mélytorkot sem veti meg. Az sem baj ha ez a két pont megvan egy lányban. :)
És mégvalami. Vivien (23) nál járt már valaki? A képei bejönnek csak nem akarok zsákbamacskát. Köszönöm az infókat.