Nem tudok dönteni Csenge és Dorina33 között! Tippet, vélemény tudtok adni?
Nem tudok dönteni Csenge és Dorina33 között! Tippet, vélemény tudtok adni?
Hát hírdetöként hozzászólásokat írni az sem valami nagy szereplés. Minden esetre oda kell figyelni a dolgokra. Nehogy valaki esetleg meg legyen lopikálva vagy filmsztár legyen. Mindennapos használatban lévö telefonszámrol sem igazán érdemes hívni a számnélkül nem fogadlak lányokat. Okostelefonok átka hogy facebookos alkalmazásba teszámod alapján rádkeresnek és már is tudják ki vagy. Mert ugye a szabolcsi v**jak abbol csinálnak BMW-t amiböl tudnak.
A Jessica20-ról való beszámolód érdekes nem tom te mit kaptál tőle:)
Nem olyan rossz csaj de nagyon túlértékelted.Nem rég jártam nála én teljesen mást tapasztaltam. Igaz nem találkoztam st**gókkal meg sötétített autókkal vagy csak lejjebb parkoltak:D Nem egy jó terület . Abban igazad van hogy nem oda való és ezzel a véleményemet is elmondtam róla. Közepes p!
Muszáj mennem a fekete démonhoz (Dòra 25), volt pár nőm életem során de ennek a csajnak olyan a stìlusa hogy kész vagyok tőle! :D (az arca is szép, és csinos is) Bár ez nálam csak kisebb hányadban szempont. Voltam pár kezelésén, volt olyan hogy a lépcsőn alig bìrtam lemenni ùgy lerendezett!:))) Nekem ő a no.1 és sztem az is marad ;)
Igen Tomi05,ezek valóban kellenének. :)) Meg korrekt,elnéző szomszédok,akik elfogadják,hogy nagyobb a nyüzsi,mint a Wall Streeten. :D
Igen Staffi,csak őt azért nem említettem,mert már abbahagyta a csúcson. :)
Gróf! Ő bezony a "nagy csöcsös fekete." :))
Anikó - Dóri párost ki kellene próbálni a héten! Külön megvoltak már, de együtt jó páros lehet!
Jövő héten rárepülünk!
Köszi! ;)
Csak akkor már egy ilyen Team-hez kellene egy telefonos diszpécser, na meg egy logisztikus ,hogy a lépcsőházban ne botolj úton útfélen ismerősökbe... :))
WJDSK, én még el tudnàm ott képzelni a Lindàt is nyugodtan :) a Linda is a legjobbak között volt! Linda, Anikó, Gina, Latika,Dóra, Daniella, mekkora egy " Dream-team " lenne :) na ,abba a hàzba lenne màr nagy forgalom :) de komoly lenne.... Éjjel-Nappal Nyíregyhàza :) ;)
Boldog Nőnapot kìvánok a hölgyeknek! :)
egy két szó , a forum azért van , hogy tapasztalat cserére , nem azért , hogy valaki unalmába irjon ide .
Jah és még Daniellának is lenne egy szoba természetesen. ;)
Vagy esetleg kellene egy olyan lakás,mint az Éjjel-Nappal Budapestben van,csak itt Dóra,Anikó,Latika,Gina Diamond lakna benne,lehetőleg "Joe-k" és "Lalikák" nélkül. :)))
Szia wjdks!
Nemsemmi, végre 1 normális team! Pont ìgy képzeltem :D Már csak Latika kellene oda :)) De persze én nem mondtam semmit! ;)
Szuper pàros lesz az tutti, mivel külön-külön is a vàros legjobbjai között vannak :)
Visszatért Dóra a városunkba és Anikóval rendel egy helyen. :) Kemény. :D
Linet 20 ról valaki tájékoztatást adna? Előre is köszönöm!
Sziasztok Májszter Urak!
Szóval Szandra (24)-nél nem járt még senki??
Nemár, tuti hogy volt már valaki, legalább privátba irja le a véleményét, ha negativ esetleg akkor is!
Mert hogy őszinte legyek nézem itt a képeit már 1 pár napja és nemtudom de van 1 olyan érzésem, hogy nem kellene kihagyni a listáról :D
Szeretem az ilyen kislányokat, szóval akinél látszólag az optikai élmény inkább gyengébb, de nincsennek müdolgok! Emlékeztet 1 volt nőmre azért is érdekel :D Remélem nem Ő az! :D Bár ha igen se érdekel :D
Üdv