Bea/Beatrixnál én is voltam a Stadion környékén.... tényleg nagyon vékony, engem a környezet lombozott le kissé.....
A fr*nciskát jól nyomja, kár hogy kicsit siettetetős volt, de nyafogás mentesen lehetett a sz"""-ba tárazni.
Bea/Beatrixnál én is voltam a Stadion környékén.... tényleg nagyon vékony, engem a környezet lombozott le kissé.....
A fr*nciskát jól nyomja, kár hogy kicsit siettetetős volt, de nyafogás mentesen lehetett a sz"""-ba tárazni.
Teljeskörű beszámolo by a kávés :))
Ha már ìrtam akkor jöjjön 1 beszámolò: Gondoltam egyet mondom megkellene csalni az asszonyt megint... :))
A minap Latikánál jártam. Vagyis oda tévedtem véletlenül.. :)) Háááát azért bebasztam 1 kávét előtte mondom biztos ami biztos. Még reggel megnéztem a képeit hogy jol meggondoltame hát sztem oké lesz ugorjunk neki a csajnak. Kicsit alacsonyabb nőim voltak mindig is 160-170-ig ő meg 174 reméltem nem fog zavarni. A fürdőbe tervet készìtettem, hogy mi fog történni. Ha esetleg hamar elmegyek bedobok még 1 menetre zsetont :D
A csaj tip top, egyből az az idő jutott eszembe ròla amikor mèg a kedvcsinálòt árultam a sok gy*kérnek :)) Akkor voltak hasonlo stilusu nőim :D Sz*kmai ártalom.. Áh nagyon jòl néz ki! (Emlìtettem is neki) Mondta hogy én is!(egyből elpirultam) . Hát fr*ncia 10/10, és a szex az is jò volt, de sajnos a g*mi miatt nem tudom 100%-ba élvezni :S. Megjegyezte hogy nem vagyok gyorstüzelő Ő ennek örül. Gondoltam magamba hogy beszélj csak te drága.
Szòval összefoglalva:
-a hely okés
-Latika is ott van a szeren
- az a popsi.........
-még 2 szer megyek és beadom a válòpert :D
- gondolhatjátok!!
Na ennyi!
Pá!
Értem!
Csak akkor számolj azzal ha így vesszed fel a telefont sokunknak ez nem fog bejöni. Az hogy beismered hogy b*nkó vagy a mikor hívást fogadsz hát...?akkor erre büszke lehetsz:))) Nem te vagy az egyetlen akit naponta többször felkeresnek ennek örülni kéne. Ha annyi energiát fordítanál a kuncsaftokra mint a fórumozásra asszem mindenki jobban járna. Az meg nem kifogás ha 100 ilyen meg olyan ember keres . Javaslom tüntesd fel az ADATLAPODON az igényeidet és hogy különböző rasszból származó embereket nem vállalsz. Sok szerencsét hozzá. Megértem hogy sz*r az élet vagyunk még így egy páran de kettőnk közül te nyújtasz sz*lg*ta*ást és az utóbbit értékelni szokták ez most így jött össze:) Ennek ellenére megértem mit akartál mondani elfogadom tudomásul vettem! Most megyek és felkeresek egy logopédust hátha így több sikerem lesz-:))
Hìr:
Nőtlenségi adót is kivethet az önkormányzat
hozzászòlások:
... Anna: helyes, legalább kevesebb "uriember" fog járkálni a lépcsőházunkba
... Roland: sztem meg nagyobb lesz a forgalom :)
hát ennyi :D
Sziasztok :) elég jól sikerült a hétvégém !! Szombat Latika, vasárnap a GINA DIAMOND, holnap reggel meg szerintem a körzeti orvos ,ha egyáltalán fel birok kelni, akkor kiiratom magam egy pár napra pihenni :) Latikánál már jártam egyszer, most másodszor de ugyan olyan szép csinos NŐ ,mint amikor először voltam nála pár hónapja!! Azt kapod amit a képeken látsz, amit megbeszéltünk telóba,minden ugy történt!! Gyönyörű popsi látvány amikor "ebpózba" vagy a mögötte,fullos test, aranyos ,korrekt, értelmes NŐ!! Szoba tetszik nagyon,nincs lehúzás, nincs felesleges pénz kidodás! Ajánlott nagyon!! GINA DIAMOND: Mivel a Gina nem szereti ha írnak róla a fórumra a vendégei, igy csatlakozom az előttem szóló "kollégához " a remegő lábak nem túlzás, amit a GINA tud ,azt tanitani nem lehet erre születni kell :) hihetettlen, aki nem élte át azt amit ő nyújt, az egy óriási élménnyel ,lesz szegényebb :) ja, és Wjdsk irok neked privátba, van egy hírem számodra :)
Mintha magamat olvasnám, nagyon ismerősek a remegő lábak stb... :D
Ma sikerült bejutnom GINA DIAMOND kisaszonyhoz teljesen véletlenül, befele nyiregyre volt hogy 250 nes tempót is diktáltam, hazafele 100 as de még az is tempomattal, mert nem birtam a pedált nyomni.......DDDDDDD
Hát mit is mongyak, tojásaim szétvannak ugy mondhatnám kong az üreségtől, részleteket nem irok mert aki még nem volt nála azt hiszi hülye vagyok.......
A csajos full full full os, nincs mellébeszéd simán megyek vagy 2x a héten még, mindég olcs*bb mint a barinő, de a büdös életbe nem tudnám azt betanitani amit ez a csajos tud.......DDDDDDDDDDDDD
Eljött az ideje, hogy elbeszéljem élményeimet:
Orsika19 - Első látásra félénk, de a franciánál mintha kicserélték volna. Soha nem játszott még úgy nyelv a makkomon, mint az övé... Tehát a franciát azt tényleg jól csinálja. A szex sem volt rossz, de az nálam felejtős kategória, ha visszamegyek még, akkor csak is a french miatt!!! Lakás célnak megfelelő minden esetben, Palival nem találkoztam!
Kendra19 - Első látásra se nem volt bombázó, de csúnyának sem tűnt, sőt ahogy telt az idő egyre szebbnek találtam, DE a smink az sok volt, nagyon sok! Franciával kezdtünk, nem volt rossz, de nem is volt 100%. Ezitán lovagló póz következett, mondom had lássam azokat a gigantikus melleket le-fel járni :D Na az nem volt rossz, apró kis nyögésekkel fűszerezte az ügetést, és engem elvarázsolt vele, robbantam is nemsokára... aztán dumáltunk sok mindenről, aranyos lány :) Majd levezetésnek + egy blowjob! A puncija nagyon sexy! Pali itt sem volt. Lakás? Hát átmentünk a konyhán, ott volt az egész pereputty, vagy 4 csaj, akik bagóztak meg nézték, hogy ez fogja meg.... a barcsinőnket pfff :D Nem baj, visszamegyek még!
Bea vagy Beatrix20(?) - Vörös hajú fiatal lány, stadion út, jelenleg nem hírdet. Nála is többször volta. Az első élményem nagyon rossz volt. Nem volt hajlandó csak házaspár pózban akciózni, fájt a térde, fájt az arca, mert valaki megütötte stb... Mondom jó, cida és szia! De valamiért visszamentem hozzá később, úgy éreztem, hogy nem lett rendesen lezárva ez az ÜGY :) Gyönyörű vékony lány, nekem nagyon bejönnek a vékony lányok... A puncija is rendben volt, frissen borotvált és kívánatos, nem is volt rossz benne lenni. Igaz, hogy az ütemérzéke nem valami jó, ti. akkor mozgott előre, mikor én, majd hátra is mikor én... hááát mondom ez így nem lesz jó, de végül beadta a derekát! Jó élményeim vannak most már róla. Lakás itt is rendben volt, minden szempontból. Palival itt sem futottam össze!
Betty29 - Már nem hírdet itt, de a másikon még igen... Nyírtelek, vagyis egy ki......ott tanya, jól megjártam vele! Azt mondta telóba, hogy elnavigál, meg is történt egészen annyira, hogy kivezetett Nyírtelekről :O Földutak, határ, legelő, erdő majd megint földút fél méter mély barázdák, köszönt a traktoros is... Mindegy megérkeztem, megláttam a kis tanyasi házat, szép kék vót. Na mondom ezért kijönni! Ajtó nyílik és igen egy romantikus csaj nyitott ajtót, kiáramlott az álott dekk szag meg a friss olcsó kölni szaga, de ha már ennyit utaztam, akkor nem megyek el üres kézzel! :D Kezdés franciával, addig nem tűnt fel, de nem voltak fogai, vagyis felülről ki volt esve vagy négy. Áhh mondom ilyen nincs, olyan mintha egy vénasszony nyalakodna vagy Batman! Ezen is túltettem magam, közben fogdostam a melleit, azok úgy ahogy elmentek. Jó kezdődjön a szex, de sajnos nem ment, annyira lehervasztott ez a sok negatívum, hogy inkább hagytam az egészet. Lakás: nem ajánlom higéniai szempontból senkinek. Palit nem láttam, azt mondta egyedül él, de én oida soha többet!
Jázmin20 - Most megint hírdet! Árok str. asszem... Hangja kellemes telefonba. A lakás első benyomásra nyomasztó volt. Csendben kellett lenni, majd beinvitált egy kis szobába, közben láttam a konyhában egy lóbáló lábat, ami hímre utalt. Farok mosás, addig bent a cuccom, kicsit izgultam, de szerencsére nem tűnt el semmi. Jó bent vagyok megint, azt mondja: Vetkőzz le! Közben megint kimegy, na mondom mingyárt bejön a palival és leütnek vagy valami :D De nem történt ilyen :) Egy órát fizettem ki neki előre... franciával kezd, majd újra francia és szex, mondta. Ez a bevált módszere, ok felőlem... A francia nem volt rossz, nyögött is közbe az izgató is volt, de csak színpadi kellék volt. Mondom neki: Nem veszed le a felsődet? A válasz: hát csak így kiszoktam lökni a felét... :O Mivan?! A másik melle meg be volt kötözve vagy mi, azt mondta ráesett egy tégla építkezésen. Hűha :D Francia megvolt, aztán kicsi szex, de nem akart lovagolni már, mert amúgy sem szokott. Én meg nem akartam máshogy, mert nem volt már hozzá "kedvem". Egyébként a képei becsapósak, szerintem ezer évesek, és kizárt hogy húsz éves. Van olyan úszógumija hogy strandra már nem kell, sőt kétszemélyes! Soha többé ezt az utat...
Sziasztok Mollika 23-nál járt már valaki???
:)
Ha eljön.bocsánat.
Biztos, hogy elnököt akartál írni?
Amúgy igazad lehet. Az biztos jó szűrő, ha egyből bunkón szólsz bele a telefonba. :)
Ez, jó! :D :D
Telefonba azért nem vagyok kedves.mert naponta legalább száz cigány és legalább 50 bunkó felhívás és kb.5 normális ember.Viszont ha valaki elnök hozzám,az általában vissza is jön.Én megválogatom a vendégeiket mert egy normális környezetben lakom,és ide nem fogok akárkit beengedni,én nem költözöm minden hónapban mint egyesek.
Amit pedig vállalok az fr.ncia és sz.x.Bármilyen p.z lehet amit szeretne valaki.Nálam így működik.Soknak ez nem tetszik,ez nem magyarázkodás.Rólam nem nagyon szoktak rosszat írni.Én azt teljesítem amit mondok a telefonba,nem ígérek olyat,amit nem teszek még.
Kedves Gróf Kurátor...még nem voltam Nyíregyházán..tehát nem más néven vagyok:) Puszi
Drágám a beszélgetésünk végén én elköszöntem veled ellentétben!
Ha kérdéseimmel megbántottalak akkor sorry. Sajnálom hogy megkérdeztem hogy mit vállalsz de tudod az ember szeretné tudni mit kap a p*nzéért! Ritka az a szolgáltató aki (válogathat) ezért örülök hogy te megteheted. Csak mondanám Anikónál mikor bejelentkeztem nem voltak ilyen problémáim ami ugye szintén jelző!! Ha valaki jó valamiben az nem szorul magyarázkodásra.
Olvasván a régi véleményeket elkövettél egy hibát maradtál ugyan az szürke egyhangú hirdető aki így várja az aranyérmet.
Tomika25.Azért mondtam ezeket a telefonba mert azt akartam hogy ne gyere hozzám.Akit akarok fogadni azzal másképp beszélek.
Igen jön a szűrő mert bunkó voltál.
Első lépésként el kellett volna hívnod moziba vagy vacsorázni. Aztán egy romatikus séta esetleg, és mivel ő nem olyan lány majd a 3.-4. randi után rátérhettél volna a lényegre.
Anett34 vagy Zsuzsa37 kihez érdemes inkább menni mind a ketten bejönnek nem tudok dönteni légyszi segitsetek.
Már csak az alakváltás hiányzik és megvagyunk-:) Meg a bizonyos hatodik:D
Na jó dolgozni is kénnne valamit.