Boldog Nőnapot kìvánok a hölgyeknek! :)
Boldog Nőnapot kìvánok a hölgyeknek! :)
egy két szó , a forum azért van , hogy tapasztalat cserére , nem azért , hogy valaki unalmába irjon ide .
Jah és még Daniellának is lenne egy szoba természetesen. ;)
Vagy esetleg kellene egy olyan lakás,mint az Éjjel-Nappal Budapestben van,csak itt Dóra,Anikó,Latika,Gina Diamond lakna benne,lehetőleg "Joe-k" és "Lalikák" nélkül. :)))
Szia wjdks!
Nemsemmi, végre 1 normális team! Pont ìgy képzeltem :D Már csak Latika kellene oda :)) De persze én nem mondtam semmit! ;)
Szuper pàros lesz az tutti, mivel külön-külön is a vàros legjobbjai között vannak :)
Visszatért Dóra a városunkba és Anikóval rendel egy helyen. :) Kemény. :D
Linet 20 ról valaki tájékoztatást adna? Előre is köszönöm!
Sziasztok Májszter Urak!
Szóval Szandra (24)-nél nem járt még senki??
Nemár, tuti hogy volt már valaki, legalább privátba irja le a véleményét, ha negativ esetleg akkor is!
Mert hogy őszinte legyek nézem itt a képeit már 1 pár napja és nemtudom de van 1 olyan érzésem, hogy nem kellene kihagyni a listáról :D
Szeretem az ilyen kislányokat, szóval akinél látszólag az optikai élmény inkább gyengébb, de nincsennek müdolgok! Emlékeztet 1 volt nőmre azért is érdekel :D Remélem nem Ő az! :D Bár ha igen se érdekel :D
Üdv
Ezt az új cicis dolgot anno nekem is említette Latika,bár már ott mondtam neki élőben,hogy nincs szüksége rá,hisz kartávolságon kívülről szemlélve szerintem tökre olyan,mintha meg lenne csináltatva,sőt sztem olyan feszes,hogy még megérintve is gondolkozóba estem,hogy igazi-e avagy műcickó. :) Szóval az alakjával,a tartásával semmi gond nincs,sőt... Sztem pusztán nagyobbat szeretne,egy nagyobb mell ellen meg kb nincs ember,aki tiltakozna. :D Amúgy meg összességében mindegy milyen és mekkora cicije van,mert így is,úgy is szeretjük a jellemét,hozzáállását. Voltam már pár lánynál,hölgynél életemben,de nálam ő egyértelműen a top3-ban van.
Igen Gbed350 ezt én is épp a múltkor néztem,hogy hozzászólások számában csak Debrecen előz meg minket országos szinten. :)
Sziasztok szerintem is dögös aranyos közvetlen stb én is csak jókat tudok mondani róla,tehát hajrá fiúk.Latika szerintem lehetne GINA2 és ha elkészülnek a cickók na igen....
Szerintem ha megnézed a fórum hozzászólások számát, Debrecen után a 2. Nyh és az is itt van mellettünk, nézd meg van olyan fórum ahova 2 hónapja nem irtak, szerintem ez valamennyire összefügg, hogy ott hányan járnak a sz*lg*lt*tókhoz. Meg Debrecenben mennyi csaj dolgozik... De lehet tévedek és nem függ össze.. kitudja :) Ja amugy ha jóltudom, külföldön több mindent alapból be kell vállalni azért jönnek vissza jobban a csajok mert ott beidomitják őket. Igazából szerintem akinek van kapcsolata, azért jár a sz*lg*lt*tókhoz hogy pluszt kapjon vagy vmi amikor sorolja a hölgy hogy ezt nem lehet meg azt, akko az embere elgondolkozik, hogy tökmind1 ha otthon marad :D
Akkor a külföldön szerzett tapasztalat szerzés csak meghozta a sikert:)
Édes hogy Nyíregyházára gondolt.
Szia Fütyülős!
Válaszom a kérdésedre: igen.
De már azòta megjavultam mint látod! :)))
Csak azért ìrtam le mert ez a helyzet. Amugy szìvesen visszatérnék a sz*kmába, a haverom azt mondta, hogy olyan gyorsan futottam át a várost amikor a zsaruk jöttek utánnam, hogy szerinte europa csucsot döntöttem :D
Sziasztok!
Szandra (24)-ről nincs valakinek beszámolòja? Ha van akkor várnám privátba, vagy ide. Képek alapján jò, de az kevés mint tudjuk. Amugy már többen is kérdezték rajtam kìvül. Tényleg egy fősulis csajnak néz ki de hogy korrekt e ? Jò lenne tudni, biztos volt már nála valaki..
Kedvcsinálót árultál a sok gy*kérnek? Akkor d*ler voltál, vagy mi?
Amúgy ez az általatok istenített Diamond hol hírdet, és milyen néven, mert nem találom.
Úgy látom Gina Diamond továbbra is az ország egyik legjobbja. :)
Bea/Beatrixnál én is voltam a Stadion környékén.... tényleg nagyon vékony, engem a környezet lombozott le kissé.....
A fr*nciskát jól nyomja, kár hogy kicsit siettetetős volt, de nyafogás mentesen lehetett a sz"""-ba tárazni.
Teljeskörű beszámolo by a kávés :))
Ha már ìrtam akkor jöjjön 1 beszámolò: Gondoltam egyet mondom megkellene csalni az asszonyt megint... :))
A minap Latikánál jártam. Vagyis oda tévedtem véletlenül.. :)) Háááát azért bebasztam 1 kávét előtte mondom biztos ami biztos. Még reggel megnéztem a képeit hogy jol meggondoltame hát sztem oké lesz ugorjunk neki a csajnak. Kicsit alacsonyabb nőim voltak mindig is 160-170-ig ő meg 174 reméltem nem fog zavarni. A fürdőbe tervet készìtettem, hogy mi fog történni. Ha esetleg hamar elmegyek bedobok még 1 menetre zsetont :D
A csaj tip top, egyből az az idő jutott eszembe ròla amikor mèg a kedvcsinálòt árultam a sok gy*kérnek :)) Akkor voltak hasonlo stilusu nőim :D Sz*kmai ártalom.. Áh nagyon jòl néz ki! (Emlìtettem is neki) Mondta hogy én is!(egyből elpirultam) . Hát fr*ncia 10/10, és a szex az is jò volt, de sajnos a g*mi miatt nem tudom 100%-ba élvezni :S. Megjegyezte hogy nem vagyok gyorstüzelő Ő ennek örül. Gondoltam magamba hogy beszélj csak te drága.
Szòval összefoglalva:
-a hely okés
-Latika is ott van a szeren
- az a popsi.........
-még 2 szer megyek és beadom a válòpert :D
- gondolhatjátok!!
Na ennyi!
Pá!