Üdvözlet!
Kit javasolnátok aki nagyon ápolt és megbízható szolgáltató?
40 felettiek előnyben nyiregy esetleg Debrecen környéke is érdekelhet!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdvözlet!
Kit javasolnátok aki nagyon ápolt és megbízható szolgáltató?
40 felettiek előnyben nyiregy esetleg Debrecen környéke is érdekelhet!
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok. Orál szexre keresnék hölgyet, a legjobbat!?
Ötlet.?
Nagyon megbízható lány.sokszor voltam nála.legutob tegnap.
Arra gondoltam miota vissza tért Nyiregyre jartál-e nálla..?! Mert en azota nem volt még... de hamarosan elmegyek hozzá ujra es letesztelen a szolgaltatását ujra ,megnezem miota vissza tért melyik íranyba változott. En bizom benne ,hogy jobb lett... 😉meglátjuk...
Megbízható voltam hozzá nem egyszer nem olyan mint némelyk csajok.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Amira (26)-nál járt-e már valaki és mik a tapasztalatai vele? Bővebb infó jöhet akár privátba is. Jelenleg nincs fent az oldalon de folyamatosan ellehet érni. Tervezek menni hozzá, de főbbr az elővigyázatosság. Válaszokat előre is köszönöm.
Én már....
Mintha te még nem jártál volna nála?
Mikor te már mindenkinél megfordultal
Akkor ezek szerint te nem jártál nálla..... akkor megkérdezek mást😉😉
Hahaha,haver
Te is..??? 😮😮😮😲😲
Igy igaz
Sok mindenki járt igy vele
Hanna tapasztalt. Egyik oldalt 23 a másikon 24éves voltam már hozzá régen .Anasztázia meg más nevet használt Akkor le is irtam a véleményt nem volt rossz. Lebeszéltük a fix időt hova menjek mennyi időre ha ott vagyok csörög úgy is volt, erre a telefonja már ki volt kapcsolva sokszor hívtam más számról is de semmi rendesen át baszott én ezért többet nem megyek hozzá. Pedig jó kis távot megtettem érte akkor. És még más is járt vele így.
én adtam egy pluszt hozzá, hogy döntetlen legyen
A "piszkos tizenkettő' 🤣🤣🤣
Acsarkodást otthon kérjük elvégezni, itt maradjatok a kulturált hangnemnél.
Köszönjük.
Masszőrök közt az egyik legjobb. Valódi masszőr, képzett, ajanlani tudom ha rendes masszőrt keresel.
Szia. Kedves az tény én 1 voltam nála, de szerintem ennyi amit mondhatok. Viszont az utánpótlása az nagyon jó lenne, de ő nem masszírozik
Ha valakinél voltál és nem volt megfelelő a szolgáltatás akkor azt miért ne írhatnád le? Mi az hogy rontod az üzletet? 😁 Még jó hogy a fórumot erre (is) találták ki.
Arra azért kivancsi lennék ha itt a forumon is ugy lenne mint a facebookon a like meg más jelek ,hogy lathato lenne ki rakja a jeleket és rá lehetne kérdezni ez miért is jó vagy nem jó a like jelek láttan, akkor kiváncsi vagyok ki válallná fel a vélemenyét es ki merné megindokolni :) ahogy irta a kolléga nyomnak itt ha kell ha nem😆😁 en ha írok a forumra valami olyat ami nem tetszik valakinek már kapom privatba az "okosat" ,hogy magyarázzam már el mi a probléma....meg foglakozzak mással ne vele..ne rontsam az üzletet neki😉
Akkor szerencsém volt !? 😁