Azt gondolom, vele tisztáztam a félreértést. Azt viszont nem értem, hogy Leijla miért viselkedett így. Bár sejtéseim vannak.
Azt gondolom, vele tisztáztam a félreértést. Azt viszont nem értem, hogy Leijla miért viselkedett így. Bár sejtéseim vannak.
Hanna, szerintem ne foglalkozz vele, itt a dislike és a like ugyan annyit ér, semmit... nem tudod ki nyomja, nem tudod miért nyomja, van de mégsincs... egy felesleges elem az oldalon nulla jelentőséggel. Nyomhatja, manager, haver, unalomból, lányok, sms-felkérésre, hívásra, szivességért, egy kiló krumpliért, ingyencumiért, bárki aki veszi a fárdatságot és beír egy emailt és egy jelszót... akár 5öt is ha van kedve.
Szóval így állj hozzá szerintem hogy: SEMMINULLAZÉRÓ de még inább annyi jelentősége sincs. ;)
Ha valakinek dislikeot nyomsz pl a rólam feltett kérdésére ,(bárki aki így szorakozik) akkor legyszives irdd már le mi bajod van velem jó? Köszi :)
Regen nagy jo volt, szerintem most sem rossz
Sziasztok
Hanna 24-ről van valakinek infója?
Hozzáállás külső kinézet?
Akár privátban is várom
köszönöm
Bella (18) néven találsz róla beszámolót.
Nelli (26)- ról valakinek van személyes tapasztalata? Egy *** moderálva *** láttam feltéve, nem túl jó színben feltüntetve, de nagyon bejön, viszont nem szeretnék koppanni.
szia hidd el nem sokat vesztettél hogy lejla nem fogadott téged legalább nem fogod két napig érezni a szarszagot az orrodban meg a szádon :) kerüld el messzire,,,,
Mond el Hanna 24-ről is a véleményed,vele hogy jártál!!!???
Sziasztok. A Lejla nevű lányhoz nem érdemes menni. Megbeszéltünk egy időpontot, odaértem de már foglaltat jelzett, letiltott. Hítvam másik számról kinyomta, tiltotta. Korrekt, mert nem is látott. Szia Lejla vagyok.
Egy kedves, odaadó érzéki de még is vadóc csajszi😇
Nálam garantált az élvezet.
📍100% diszkrécióm van ami adott és elvárt...
Lejla (22) - Nyíregyháza
Volt.egy 1,5 hónapos beszámoló ott az illető azt mondta gumi nélkül vállalta. Azért kérdeztem rá énis. Vagy gondolóm nála is megfelelő higénia esetén belefér??
Mindent gumival vállal….
Üdv mindenkinek. Volt valaki mostanában Zsófi 39 -nél?? A natúr francia teljesen kizárt nála?
Sziasztok
Lejla 19-ről nem tudtok egy kis infót?
Köszönöm
Köszi a 37 valósabbnak tűnik
Van róla 6 elfogadott vélemény. Miért kell egy hetedik is? Ezt nem értem.
Sokat segitettet ezekkel a új nyomogatásokkal,de senki nem írt privátba,csodálkoztok ha az ember rosszat ir
Ott 30 evesnek írja magát itt meg 37 évesnek tünteti fel.... szóval nem is tudom...jatszanak az évekkel neha..
A szomszédban Erika 30 néven hirdető hölgyről van e valakinek infőja Nagyon megköszönném akár privátban is,
Sziasztok
Ajánjatok már egy fiatal lányt mára
Köszönöm