Jah, ráadásul nem a képen szereplő fehér rucis kicsaj fogad, hanem a néha-néha feltűnő Kingácska, akire a múltkorában írta itt vki, hogy igénytelen, amit én is meg tudok erősíteni!
Jah, ráadásul nem a képen szereplő fehér rucis kicsaj fogad, hanem a néha-néha feltűnő Kingácska, akire a múltkorában írta itt vki, hogy igénytelen, amit én is meg tudok erősíteni!
Üdv!
infót szeretnék ,valaki járt már a Dóri (18) nevű hölgynél!válasz privátban jöhet!
Az *lcsó igénytelen nőkkel van bajod de úgy érzed van nála is *lcsóbb fiatal és szebb lány? Akkor az a lányka milyen lehet?
Felhívtam kíváncsiságból, teljesen normál *rakon dolgozik mint az itteniek 70%-a. Nem ő fogja felverni a többi *rát.
Arról nincs infóm, hogy valaki fotózza e a kocsikat de ezt csak egy embertől lehetett hallani eddig. Kinézetre meg egyáltalán nem tűnik igénytelennek.
Nem értem miért támadtad így le. Sokkal húzosabb gázosabb nők is hirdettek már itt dr*gábban akiknek mégis megvolt a vendégköre.
Én nem voltam nála és nem is tervezem de látatlanba nem ítélem el mert egyvalaki lehúzta. Külsőre szerintem teljesen OK a hölgy, a telefonban is kedves volt.
Az ilyen írom a kocsi rendszámát dologról meg annyit, hogy:
1: a rendszám alapján nem tudják meg ki a tulaj (kivéve illegálisan ha okmányirodán van ismerős). a fotóval se ér semmit mert ha nem tudja ki a tulaj és hol lakik kit zsarolna?
2: 1-2 házzal arrébb állsz meg és elsétálsz a megadott címig gyalog 100-150 métert
ha meg valaki olyan marha, hogy vendégként bemutatkozik teljes valódi névvel és bemutatja a lakcímkártyát is akkor meg is érdemli, hogy szopassák...
Nocsak, Kingácska Dóri 18 lett!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Akkor lehet nem egy hölgyről beszélünk..Aki korpa közzé keveredik,....na erre lehet mondani..Nekem csak az *lcs*, igénytelen nőkkel van bajom,mert ők verik fel az *rakat az igényesebb, magasabb színvonalú lányokhoz képest..És arról senki nem beszél hogy az állítólagos férje, vagy str*golettója stírolja a kocsikat,meg ilyesmi..???Csak nehogy te legyél a következő kedves marcus80! A vendéget meg miért engedte magára kapni??? Még a végén meg fogom sajnálni a Katicát,vagy Évikét..Vannak *lcs*n fiatalabb,és szebb lányok,és még a kocsimat sem fogják nézni hogy aztán lefényképezzék és mutogasság az asszonynak..
Én láttam a képeit Évike meg Katica néven is. Nem voltam nála de a képei alapján nekem nem tűnt rusnyának. Sőt korához képest csinos alkata van.
Attól mert neked nem jön be még nem kellene rusnyának hívnod és lenézned azt aki lát benne fantáziát..
Kedves Katica!
Abban te is hibas vagy h 3 szor megengedted hogy tovabb maradjon!Gondolom te se 18 éves kislány vagy,hogy elhiggy a férfiaknak bármit is!A kisujjadat nyújtod és már le is tépték a karod!
Sajnos a v.ndegekben sem lehet megbízni,nekem is a csillagos eget is lehazudjak,pedig erre szükség sem lenne.
Nekem is volt olyan esetem hogy az ember 2 evig hivogatott kisebb nagyobb megszakitasokkal,az idi.ta felesége meg fél évig.
Köszi a véleményt, jó lett volna nekem is egy olyan ember aki tanácsot ad ilyen helyzetben. De mivel nem oszthatom meg senkivel a gondjaimat csak magamra számíthatok.
Biztos lett volna jobb megoldás. Úgy gondoltam a nyílvánosság segíthet.
Olyan vagyok amilyen. Nem kötelező hozzám jönni. Ha eddig jó voltam neki nem az alakommal van a gondja. Csak nem hagyom magam hülyére venni.
Én fogadtam volna egy következő alkalommal is ,egy háttértáncossal. Elment volna a kedve mindentől,fülét farkát behúzva fúj volna takarodót!!!
Szerintem a külsőségeket nem kellene ide keverni, ez most nem tartozott a tárgyhoz. Én sem vagyok egy Aphrodite alkat ,mégis olyan visszatérő partnereim vannak, hogy sok manöken alkatu csaj is csak a nyálát csorgatná.Nehogy már te minősítsd azokat akik hozzá mennek.Lehet százszor különbek nálad!!!Mind külsőleg és belsőleg!Igen is vannak ilyen idióták akik ki akarják használni a nőt,de nem jó módszert haszált a lepattintására.
Mivel vállaltam a testem kicsit több kurázsi lehet bennem mint benned "kedves Spartacus". Ha én rusnya vagyok akkor te bizti Adonis vagy, annak ellenére, hogy idekényszerülsz és itt gusztálod a csajokat. Ja és fikázod!!
És pont az ilyen alakok miatt mint te hallgattam eddig, pedig egy hónapja műveli velem ez a "teremtés koronája".
Nincs szükségem az ócsárló, közönséges, beszólosgatós dumákra!!
Én sem bántok senkit, kéretik ugyanez.
Jó éjt mindenkinek
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Kedves Katica,vagy mikor minek nevezed magad!
Az egész ügy sántít több szempontból..Én nem mondok semmit,mert a butáknak mindegy, az okosabbja pedig rájön..Ès ne hagyjuk ki azt a réteget,aki rád is fanyalodik...Mert hát legyünk őszinték...nem egy Aphrodité alkat vagy...aki elmegy nálad,és p*nzt is ad egy ilyen szolgáltatásért,és egy ilyen rusnya nőért mint te,az meg is érdemli...mind te, és mind a lejárató között szerintem semmi nem világos..és akinek van egy csepp esze az nem bonyolódik ilyen helyzetbe, és beléd:)))))
Nem akarok én semmit tőle, csak annyit, h hagyjon békét!! Senki nem keresi magának a bajt.
Ugyan ezt csinálta egy nyíregyi csajjal. Ott a csaj tette be a különbözetet a háttér szolgálatnak, mert őt sem f*z*tte ki.
Nem akarok itt mélyremenő vitákat, de nem hagyhattam szó nélkül az áskálódását. Ennyi..
http://www.csucsvideok.hu/videok/Ketten+k%C3%ADn%C3%A1lj%C3%A1k+a+hamvas+tinit/?vid=6020
kis szösszenet az említett csajsziról.....
még én is voltam nála de még az "*remelés" előtt! :)
Tudd meg te is, hogy ő ki! Lehet neki is van felesége, testvére, vagy élnek még a szülei, munkahelye. Gondolom ő is pont úgy örülne, ha a közeli hozzátartozói megtudnák, hogy pénzért veszi a szexet, ahogy te is, ha megtudnák rólad, hogy miből élsz. Ne maradj adósa!
Fütyülős · Őstag · "Aki k*rvának megy, ne csodálkozzon, ha megb@basszák!"
A viccet félretéve, ha itt "urak" lennének, és "hölgyek" egy irodalmi oldal forumán lennénk! Azt javaslom old meg!
A rendőrség ezért semmit nem fog csinálni vele, vagy veled. Ha meg "közkinccsé" teszed magadat próbálj meg óvatosabb lenni, az ésszerűség határain beül!
Kedves fórumozók!
Szeretnék eme úriember írására reagálni. Eddig hallgattam, mert gondoltam majdcsak túllép a sérelmein, de úgy látom makacsul ragaszkodik sebei nyalogatásához.
Szóval ez az egész lejárató hadművelete akkor kezdődött mikor még Évike-ként hírdettem és megelégeltem, h dupla időt akar eltölteni fele *r*ért. 3x elnéztem neki, de legközelebb közöltem, h ez nem megy így tovább. Én nem dolgozok senkinek,egyedül csinálom a családom megélhetéséért. Nem kellet tartanom, h a "menager" közbelép, mert ilyenem nincs. De nem tartottam fernek a eljárást amit kiakart magának harcolni. Erre begurult és megfenyegetett, h elmondja a férjemnek és a családomnak miből is élek. Megtudta kivagyok a privát életben és hol dolgozok. Még a rendőrséggel is előhozakodott. Ekkor döntöttem úgy, h nevet, telószámot és képeket változtatok. Így lettem Katica! Mindezt azért, h védjem a családomat.
De kár volt, mert így is felismert, hívogatott, sms-ket küldött. Ide is azért írogat, hogy elégtételt kapjon.
Uraim!!! Önök mit tennének a helyemben, ha a szóban forgó ÚR tudná a privát nevüket, munkahelyüket és fenyegetné , hogy mindezt kitálalja szeretteiknek????
Van jó megoldásuk erre az esetre???
Persze tudom, hogy jönnek az okosságok:-Tudtam mikor belevágtam, hogy lehet ilyen.
-Tudtam, hogy kitudódhat.
-Miért lettem az aki!?
-Ha belevágtam akkor viseljem a következményeit!
De ha tőlem elvárják a diszkréciót és anonimitást, akkor én miért nem várhatom el???
Miért kell visszaélni az infóval??
Pláne úgy, hogy semmi rosszat nem tettem!
Whisky! légyszives ha unatkozol probálj meg valami más elfoglaltságot találni magadnak! Ugyanis elég nekem a saját hirdetésem is, de ne szabja már meg nekem senki sem hogy hány hirdetést teszek föl magamrol!!!! gyere el nyugodtan hozzám és majd meglátod a saját szemeddel hogy nem vagyok egy alamuszi lány!! pusykállak :)
Sziasztok férfi társaim Katica38 kerülendö egy elmondása szerint a férje irja a rendszámokat ki megy hozá vigyázato, egyépként a nagyerdö felé ahol a sziv ugyeked gyógyitják ott dolgozik napközben.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Szia! Debrecenben, senkit! Nyíregyházán, Kíttyt! De mélyen a zs... -be kell nyúlni és mégis!