Gréti35ről valakinek tapasztalatok?Köszi előre is.
Gréti35ről valakinek tapasztalatok?Köszi előre is.
kanossrác · Lelkes újonc · Köszi srácok az infót Dalmáról, Akkor ő is levéve a listáról.
Üdv !
Járt már valaki Mara (36)-nál ? Valami hihetős infónak tudnék örülni :)
MInt írtam: telefonos szűrés! Már Az első mondata után tudtam, hogy hozzá p*nzkidobás lenne elmenni. Flegma és ostobácska.
Én is írtam róla, akkor éppen Vanda néven futott. Röviden: nagyon gáz.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
írtam róla régebben, hanna, bella néven volt fent. pár hónapja jártam nála, a hozzáállása katasztrófa. akkor az university road-on volt megtalálható egy lepukkant lakásban.
Tényleg ütősek azok a dudák és az arca is szép. Lehet, hogy van benne egy vonó, de engem nem zavarna. Jó lenne egy beszámoló mihamarabb!
Persze, mindent ki lehet dumálni :D a lényeg ugyanaz!
Szerinted miért... már ciki volt a kingácska névvel nyomulni, a szutyoknak!
Fütyülős · Őstag · Aha, és az aktív adatlapodat nem tudod szerkeszteni?
Mondjuk nagybetűkkel kiírni a végére, hogy ekkor meg akkor nem leszek elérhető!
Letti (19)· debreceni szexpartner · Újonc · Valóban jó lenne, de 24 órán belül bekapcsolni vagy inaktiválni hirdetést nem lehet, tehát nem tudjuk megoldani, ha csak pl valaki délutánonként van!Ha ezzel valaki nincs tisztába, valóban félreértheti a helyzetet, ezért szerintem bízzuk a hirdetőre! Megértésed köszönöm!
Aha persze, csak véletlenül mindig a Kingácska név alatt futó kicsaj nyit ajtót... :D
Szerintem az lenne a legjobb megoldás ,ha mind a ketten külön-külön hírdetnétek valós képekkel, adatokkal és ha valamelyikőtök épp nem ér rá akkor inaktiválja a hírdetését! Szerintem... ;)
:DDD
....ha pedig mind a kettőnk fényképe látható és senki nem nyit ajtót , akkor valószínű nem vagyunk otthon :-)
Fütyülős · Őstag · Mi van????
Adrienn 21-hez volt már valakinek szerencséje? Tapasztalat? előre is köszi!
Letti (19)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Sergio!
Csak tájékoztatás céljából szeretnélek felvilágosítani hogy ha az én képeim vannak fennt akkor én is nyitok neked ajtót! Igez előfordúl hogy én nem vagyok és barátnőm van akkor valóban az ő képei vannak fennt,de szerintem jobb megoldás mint ha maradna az övé és én nyitnék ajtót,vagy fordítva! Dóri
Szia!
Mi csak párba fogadunk, persze bizonyos szimpátia és idő elteltével külön is mód van ....
Elsőre pont ilyenbe futottunk bele.
Pont legelső alkalommal.
Bevállaltuk, legyen aminek lennie kell.
Semmi nem lett, lekopott.
Nem mondtuk hogy ez a helyes, így kell cselekedni, csak megosztottunk veled egy tapasztalatot.
Nekünk így végződött, nem zsibbasztott volna ha másképen alakul, ki lehet bírni.
Üdv :
X Y :)
Csoki 22-ről tapasztala van valakinek?
Ld Kingácskáról többek által írtakat. Ho, ez a fotósorozat, hol egy másik jelent meg Kingácskáról, most Dóri 18-ról. A vélemények nem pozitívak.