Lynett 19 = Orsi 19-nél vagy Mónika 31-nél járt mostanában valaki? (Privát infó is jöhet.)
Lynett 19 = Orsi 19-nél vagy Mónika 31-nél járt mostanában valaki? (Privát infó is jöhet.)
Azóta biztosan sokat tanult - és remélhetően -javult! Na ja, a felsőfokű végzettséget meg kell fizetni!
Köszi! Emlékszem az arckép nélküli hirdetésére - akkoriban erős közepes volt, de nálam nem a top 10 -ben, így nem jutott el telefonig. A mostani mezőnyben az akkori hirdetéssel beférne.
Orsi a francia. A Civis utcán ügyködött.
Melyik Orsi volt ő? Többen hirdettek ilyen névvel -pár hónapja volt egy apró Orsika is a Füredi úton. Ő volt az?
senkit... :(
Azért a Linett 19 = Orsi 19 sem gyenge ,azzal a mondvacsinált mélytorokkal...
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dia 28-ról van valakinek infója?
Szép napot!
Fütyülős · Őstag · Tapasztalataim szerint a jó munkamorállal rendelkező csajokat a karrierjük elején látogattam meg, és felejthetetlen élményeket adtak. (Liza, Ancsa, Nyíregyházán: Virág, Katicabogár...stb)
Majd jöttek a pozitív hsz-ek, aztán eltűntek...
darklord · Újonc · Sajnos manapság tényleg elég gyenge a felhozatal, én minden évben visszasírom az előzőt.
Milyen csajok voltak 2, 3, vagy 4 éve, azt se tudtam melyiket próbáljam ki előbb.
Ma is akad néha egy-egy jó bige, de sűrűn kell böngészni ezt az oldalt ;)
Aki jó az meg meg is kéri az *rát sajnos, vagy be se lehet hozzá jutni, annyira be van táblázva, vagy fel se veszi.
De újat nem nagyon mondtam ezzel sztem ;)
darklord · Újonc · Nekem még megvolt azon az átlagos "baráti" áron, három éve már hogy rendszeres vendége voltam.
Akkoriban se kapta meg mindenki a fincsi kéjbarlangját. Emlékszem hátulról nem is
nagyon engedte, csak lovagló pózban.
A kis feneke szinte elfért a tenyeremben, mikor felhúztam, ahogy egy MT írta "pedofiloknak kötelező" darab a kicsike.
Azért vicces, hogy ma is 18 éves mint akkor.
Én is láttam azóta többször a városban, meg is kívántam a kicsikét, de annyiért amit ma kér, bolond lennék .
Csak remélem, hogy a mai kedvenceimet nem fedezi fel Pierre Woodman vagy más :))))))))))
igen debreceni viszonylatban nagyon dr*ga a hölgy szolgáltatása :(
Én is úgy éreztem, hogy rám mosolyog amikor elment mellettem másodmagával, persze nyilván nem így volt :)
Lehet csak mi férfiak érezzük ezt, vagy akarjuk ezt érezni, hogy a nő ránk van gerjedve :)
Mondjuk mellettem furcsán festene a lányka, én vagyok pár centi híjján 2 méter magas ő meg szerintem 150-től alig több.
Helló!
Én meg nem találkoztam sem az utcán, sem a buszon, sem más publikus helyen Anita Bellinivel...De ebben a mostani gazdasági krizisben azt hiszem,hogy nem is tudnék finanszirozni Vele egy intim légyottat. Igy aztán csak arra vágyom én is láthassam meg valahol a városban ....)
Üdv néktek!
Ma reggel nekem is volt szerencsém látni Anita Bellinit; a buszon egymás előtt/mellett álltunk egy darabig. Tényleg nagyon alacsony, vékony, széparcú lány, ránézésre kedves, aranyos. Ha jól láttam egy kicsit szeplős is, de jól áll neki. Mikor látta hogy nézem szemérmesen lesütötte a szemét, (utána igyekeztem nem bámulni) párszor még felnézett, de mindig gyorsan visszakapta a tekintetét... lehet, hogy a már-már szakállba átmenő borostám volt rá ilyen hatással, vagy csak szimplán rusnya vagyok :)
Fütyülős · Őstag · Azért ott dolgoz(ik)ott egy nagyon kemény PR a háttérben! Örültem, hogy kiszabadultam!
Kedves Gróf Úr és a Többi Tapasztalt Cserkész!
Maya 18-ról (tehát nem a közszájon forgó 29-ről!) milyen tapasztalatok vannak? Ő az egyetlen, aki a negatív telefonos benyomás ellenére a fotói alapján megingatott - ilyenkor már nem szoktam elmenni, mert korábban 90%-ban ráfaragtam, de volt (nagyon ritkán), hogy tel. tévedtem, és élőben, viselkedésben, odaadásban kellemes meglepetés ért - szóval látogatásra érdemes a hölgy?
Számomra a legnagyobb - sőt egyetlen maradandó élményt Cunika adta tavasszal (de ő már a telefonban ígéretes volt) - sajnos már eltűnt, kb 1 hónapig, ha hirdetett. Sem Pandora, sem Letti a nyomába sem értek, csinosak, de élménytelen gépies kis fruskák voltak Cunikához képest.
Vivike én meglátogatlak, remélem minél hamarabb :) De valamelyikőnk majd nem fog tudni járni :D :P
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · kicsit érdekesen fogalmazol. sajnálom hogy ez a véleményed, de még szerencse, hogy azért van aki kedvel:) . Azért köszönöm a "bókokat". Minden Jót!zsolty - Kvázi-tag (109 hozzászólás) írta 28 perce
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Na takarodj!!!! Voltam adélnál egy kiöregedet C , ......URVA .... hADJATOK MÁR MIÉRT KELL ILYET IRNI HOGY JÓ !!!! ???? Soha nelegyen jobb ha az neked jó !!!!!