Tapasztalat megosztás:évek óta átjárok debibe ,sajnos a nevek változnak,de hátha tudok valakinek én is segíteni ...
ha maszírozásra megyek én Ryta(30) ajánlom....cserfes aranyos nekem nagyon szimpatikus.....tiszta lakás jól maszíroz csak sajnos fr már nem vállalt csak kézi befejezést , de össz nálam 10/10
Nóra és kiara: kiara nálam nem jött be,maszír is gyenge és fr se adta (shell kút környéke )
Nóra nekem bejött többször meglátogattam már,lakás közepes fr közepes de a sex 10/9 tüzes ,vidám,cserfes ,édes kis csaj, nálam jó volt az összhang(én ajánlom)
nemrég voltam Hanna nevű fiatal leánynál (polír udvar asszem így nevezitek)sajnos én őt nem tudom ajánlani....gyors fr kértem f*z*tem szerszám mosás:) visszamegyek ....És azt mondja nekem 15 perc a gyors eltelt 5 perc siessek:))))kicsit lelombozott ...az órát folyamatosan leste gépies volt nekem, többet nem megyek az tuti...
Georgina:igaz most nem látom a hírdetését ,(nagyállomás magas épületben rendelt)aranyos fiatal szép kis csaj lakás közepes össz 10/8 sztem ajánlott
régebben jártam csúszka masszázsra niki 30 néven hírdetett asszem a derék utcán de már régen láttam a hírdetését ,valaki tud róla valamit? ő isteni volt iszonyatos csúszka masszázs és fr befejéz 10/10000000000 nekem:))))
sajnos sok név kiment a fejemből de majd mostmár ígyekszem megoszatni frísebb élményeimet idejében:)