olyan domina nőt keresek akinek felcsatolhatós p*nisze van!
olyan domina nőt keresek akinek felcsatolhatós p*nisze van!
Őszintén,minden érdektől mentesen írtam le azt,ami megtörtént velem.
De úgy látom sikerült rátaposnom néhány lábra,még ha akaratlanul is.
Valahogy a pozitív kritikámon nem akadt meg senki.
Vajon miért?
Nóra! Ha összekevertelek (amit kétlek),akkor megkövetlek.Sorry!
Nándi kedves!Nem lehet mindenki olyan okos,mint te vagy.További sok sikert az elméleteidhez...
Ezt az öregek úgy mondták:vihar a biliben...
Talán változna a helyzet,ha a lányok nem kamuznának annyit -akinek nem inge...-,a pasik meg nem hinnék azt el,hogy a pár *zer f*rintjukért bármit megtehetnek.
Szia! Szerintem te nagyon összekeversz engem valakivel, én egyszer sem, nehogy kétszer (??) nem irányítottam senkit az általad leírt helyszínre, főleg hogy még a környékén sem vagyok.
Üdv: Nóra
Nándi · Őstag · :D Nyugodt lehetsz senikit sehol nem tartok! Azt a bizonyost meg a bal oldaln:D mert csatnak és f...nak arról van a helye. Azon pl véletlen nem gondolkodtál el az vaon miért lehet, hogy rád nyomják a telót, nem veszik fel, elirányítanak, vami okának csak kell lennie. Lehet a hiba nem is a lányokban keresendő?
izácska
szandra
szexy_csoki
nana
vélemények?
Fütyülős · Őstag · Akkor most a *** moderálva *** írt beszámolót hirdetőkről? Mert ha így van, akkor 2 kérdésem lenne. Leszboszi vagy, vagy le akartál járatni egyes hirdetőket? :(
Az,hogy engem hova irányított,meg,hogy te hol tartod az két külön fogalom.Okos.Aki sértve érzi magát az magának köszönheti.Csak valós dolgokat írtam le.
Nándi · Őstag · Csak annyit fűznék kamuzásodhoz, hogy Nóra22-nél eddig mindíg a Böszörményi Shell kút ***moderálva*** voltam!
bucsito · Újonc · galoca slambuc köszi a részletes informaciot
ui:szandy 19 feneke tenyleg top10es nekem az a gyengém
:)
Sziasztok
Pár infó újabb csajokról.
Letti(18):Aranyos kiscsaj a füredi környékéről, *rak megszokottak, a szokásos zöld házban van. Fr*nciska, aktus rendben. Helyes , mondhatni szép arcocska, csinos test, és fiatal.
Zsuzsi(18):Polír eleje, a jobbik csapat. Kezdő, de tehetséges, magas, aranyos csaj, vastag ajkakkal. Jó "iskolája " van, ezért valószinű, hogy rendben lesz, nem száll el. Fr*ncia, aktus is ok. Párost is szokott csinálni Lottival, Timivel. Ajánlott kategória.
Brigi(18):Vénkertben található. A formája miatt mentem, a popsi tényleg szép kerek, a többi nekem nem jött be, pedig odaadó a kiscsaj.
Szandika(19): Tócóskert, az egyik legjobb fenekű kiscssaj, látjátok a képen. Egy kis kedveskedésért csókolózásra rávehető, a többi hölgynél ez alap volt. Hozzáállása nem rosz, de lehetne jobb is. Összességében még a szép fiatal test elég, hogy visszaatérjen az ember.
Lotti(18): Most látom, hogy őt még kihagytam, pedig soksszor voltam már nála. Polír jobbik fele, rendben lévő lakásban, szép kiscsaj, odateszi magát, jó a fr*ncia is. Ahogy emlékszem *xtra nincs, de az alap is majdnem mindent tartalmaz. Nagyon ajánlott.
Timi(18):Lottika, Zsuzsika barátnője. Ő is szép csajszi, csinál dominát is, szerintem ez a személyiségéből fakadóan jól áll neki, persze én még nem próbáltam. Aranyos, pajkos lány. Aki nem csak dugni akar egyet, hanem jól érezni magát, annak méginkább ajánlott.
amina 20? friss infót tud valaki erről a csajról
Fütyülős · Őstag · Őö, nem ellenőríztem le, csak olvastam róla. De lehet, hogy nem erről az Anitáról írtak. Akkor viszont Mea Kulpa! :D
Fütyülős!!!
Hogy ellenőrizted le Anita 24-et?!?! Még, hogy pozitív beírások voltak róla?! Tenekedtejjjesenelmentajózaneszed???? :)))))))))) El nem tod képzeeníí mit úsztááá meg!!
A többi infót köszi, végre jön vmi használható beírás is!
Nacsá, Bush
Sokáig agyaltam azon,hogy megosszam-e veletek az elmúlt 8-9 hónap történéseit,de a múlt hétvége teljes csődje miatt úgy döntöttem legyen.
Abc sorrendben:
Angelica(22) Felhívtam a bemutatkozás után egyszerüen kinyomta a telefont.???10/0
***moderálva***(25) A legszebb,legtisztább lakás az összses közül.Barátnő feeling.Kedves ,cserfes,sokat beszél,vicces.Nincs extra(popó,stb),de a hozzáállásával mindent pótol.10/8
Eszter(25)Tiszta lakás.Francia királynő!Ő tényleg nem csak beszél,tesz is.Sokkal jobban néz ki,mint a képein.Kedves ,sokat beszél.Barátnő feeling.10/8
Lina(22) Kamu hirdetés!Viztorony környéke.Az a bizonyos hátsó ház.Kerülendő.10/0
Lora(22) Telefon.Domus.Újra telefon.Várjak egy fél órát,mert közbe jött valami.Fél óra múlva újra telefon.Nem veszi fel.Sokadik hívás nem veszi fel.Miért nem lehet azt mondani,hoy nem érek rá,nem jó az időpont,bármi.10/0
Nati Víztorony.Koszfészek.Nem ő nyit ajtót,de nem baj mert egy nagyon csinos ,magas csaj áll velem szemben.Na ennyi pozitív volt ebben a találkozásban.Mint egy darab fa.Gyenge francia,semmi mozgás.Egyfolytában a vendégeiről beszél,hogy 3 perc alatt elmennek.Tőlem is ezt várta nem jött össze.Pedig igyekeztem,minél hamarabb mehessek.10/2
Nia(23) Autós meki.Tiszta lakás.Nem sokáig volt Db-ben.Ő volt magasan a legjobb az összes lány közül.Szép,egyedi,okos,beszélgetős.100%-os barátnő feeling.Extra hegyek.A mai napig járnék hozzá.10/10
Nóra(22) Kétszer szívatott meg ugyanúgy.Felhívom,megbeszéljük,oda megyek(petőfi szobor).Telefon.Nem veszi fel sokadjára sem.???10/0
Regina (22),Fruzsina(20) Füredi környéke.Tiszta lakás.Átlagos csajok.Jó francia.10/6
Szandika(19) Autóa meki.Tiszta lakás.Gyönyörű szép kis csaj.Nagyjából ennyi pozitívat tudok mondani.Francia közben felveszi a telefont,megáll az időt nézni,számol.Nem megy neki.Segítek 17 perc.10/3
Szandika(22) Füredi u. környéke.Tiszta lakás.Kedves ,cserfes.Hibátlan francia,jó szex.10/8
Veronika(18) Viztorony környéke.Tiszta lakás.Kedves ,rendes.Enyhén molett,de ez inkább pozitív.Jó francia,osztályon felüli szex.Sok extra.Kár,hogy eltűnt.10/9
KF, NF hiánya és a magasabb elszámolás azért elgondolkoztató bárkiről is legyen szó.
Anett (30)-ról van valakinek korrekt infója az utóbbi időből? Érdekelne a csaj.
Ráhel (20) magas, csinos, szép arcú lány. KF, NF nincs nála, viszont van kedvesség és élvezet. Kellemes időt töltöttem nála átlagosnál kissé magasabb elszámolás mellett. Korábban más néven dolgozott, a névváltoztatásokat sose értettem, neki nem is lenne rá szüksége...
az elbujt most az a jázmin amelyikről írtam,,,aki most van fent azt nem ismrem az lehet jó
Jázmin21 nal volt mar valaki, ugyan az a szama mint Fanni21 nek.
Fütyülős · Őstag · Angelina(22): Már kb. negyedszer vágott át. Mire odaértem, vagy nem vette fel, vagy ki volt a kapcsolva a teló. Amúgy is "sokra" tartja magát a kis k***a! Abszolút nem ajánlott!!!
Barby(19): Simán letagadta a "foglalkozását". Közölte hogy téves hívás, és ne keressem! Pedig korábban meg voltam vele elégedve. Biztos rossz napot fogott ki.
Kata(19)=Bianka(19) Ott van még Fannika(25)=Fannika(25), és Panni(19):
Poliudvar. Gyenge BNF próbálkozás, mászkálás, 10/2. Nem ajánlott!
Anita(24): Jókat olvastam róla így felhívtam. Ha még hallottatok parasztot, áááá!
- Szia!
- MIT AKARSZ?
- Gond van? Olyan agresszívan beszélsz?
- MI VAN? HOGY BESZÉLEK?
Olyan alpári módon beszélt, mnt Győzike!
Hát én nem tudom, de sok hirdetőnek el kellene gondolkoznia azon, hogy mit is csinál, és miért. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.