Sziasztok Fannikat probalta mar valaki??? ( szoke haju rozsaszin fehernemus kepekbe hirdet ) koszonom a segitseget elore is illetve fiatal korosztalybol tudtok esetleg ajanlani valakit aki oda ado baratnos max olyan 26 korul. Koszonom megegyszer
Sziasztok Fannikat probalta mar valaki??? ( szoke haju rozsaszin fehernemus kepekbe hirdet ) koszonom a segitseget elore is illetve fiatal korosztalybol tudtok esetleg ajanlani valakit aki oda ado baratnos max olyan 26 korul. Koszonom megegyszer
Most Lora vagy Lara 28 nem mindegy....még jó hogy elmondása szerint nem szeret lóvagolni,azt szereti ha jól megdolgozzák..Megy itt az őn reklám rendesen..kell az ilyen.főleg ha valaki nagy szinész..és a kutya se megy hozzá..de a hol vannak igények ott kell is tenni érte..
Üdv !
A tegnapi beszámolóm Lara 28 :)
Polír negyed, jó logistika, ingyenes parkolás!
A hölgy maga, amikor beléptem finom puszival fogadott, és nagyon kedves közvetlenséggel. Ami nekem nagyon pozitív volt.
Be invitált a tiszta, jó illatu szobába, elmentem tusolni, egy picit azért lehetne nagyobb türcsi, de ez van:(. Majd mikor a szobába mentem, nagyon finoman kezdett simogatni, puszilgatni s én is viszonoztam a tényleg gyengéd kényeztetését. Nem bírtam ki s végig puszilgattam, nyalogattam az egéssz testét. Mivel nagyon jó illata volt s kellemesen fincsi a bőrének az érintése, majd bele kezdtem a számára is kedvező fr*nciámba, mondanom se kell, hogy a pu.....cikája nagyon finom és számomra iszonyatosan szép látvány volt!!
Majd Ő is viszonozta a fr*nciát s ez is isteni-hibátlan volt, végig nyalogatta még a zacsimat is nagy gondal izgatta, s háát az a deep torok ISTENI!!!!!!
Ez után lovagló pózba kezdtünk és így végződött a dolog, nagyon szépen élvez és nagyon izgatóan lovagol. Érződik, hogy élvezi is amit csinál. Majd én is hatalmasat élveztem:)!!
Kellően és nagyon szépen végig törölgetett, majd nagyon jót beszélgettünk.
Ui : Lora személyében egy retenttő kedves, és értelmes Nőt ismertem meg:). Tényleg végig olyan érzésem volt s ez nem vicc, hogy mintha egy olyan Nővel vagyok, mint akit esetleg a magá életben is szivesen lenne akár a párkapcsolatom is.
Szép fehér fogak, igényes műköröm, finom bőr, s nagy kedveséég. Pláne az kacér mosoly ettöl késsz lettem!!!! Ja és a szex nagyon jó vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre egy olyan sz*lg*ltató, aki mellet nagyon jó feküdni és simogatni egymást a szex után.
Számomra nagyon kellemes és főleg nagyon maradandó érzésell távoztam tölle. Biztos, hogy meg fogom még látogatni.
Millió csóóóók kedves Lora.
Ja és Hanna 19 is aranyos, kedves csinos lányzó. Jó fanciska, ha éppen nincs maga alatt, akkor élvezi is a NFVSZ játékot, ami alapban van nál.
A képeknek megfelelő kinézet, arányos alkal, kellemes, ajánlott, de enélkül is van forgalma. Én már többször voltam nála. Egytelen hibája, hogy azért nézegeti az órát, szemben Jessica/Amandával, aki kifejezetten tud alkalmazkodó, és barátnős lenni....
Jessica 20, aranyos kitűnő franciska, korábban Amanda néven futott, nagyjából úgy néz ki ahogyan a képeken, viszont 20-nál egy csöppet idősebb, de nem látszik rajta....a mostani kéró körülményeket nem ismerem, de régen a T-pataki városrészben egy sarki 10-esben rendelt.
Helló Mindenkinek!
Lotti 18 "Fényesudvar" Kellemes meglepetés ért,a hely és a csajszi is nagyon rendben van,a francia fantörpikus ill.a szex is. Paráztam ettől a régiótól de ez lány nagyon korrekt közvetlen vidám csajszi. én nagyon jól éreztem magam.
Szia Sinclair.
Jó csaj a Regi baby ?
Van tapasztalat ?
Kb 1 éve még a Betty Mónika páros a ***moderálva*** összeütött egy feles időt. Ők régi motorosok ami jelent ugye jót is meg nem is.
Nekem ennyiêrt megérte...
Sinclair · Tag · Regi baby visszatert,ugye mas is felfigyelt ra?
Sziasztok
Tudtok valami infót adni
Maya 22,
Fanny 20
,Izabella 18,
kATA 19,
dETTI 23,
jessica 20,
Nikol 23,
hanna 19,
és Sandy 19
lakás körülmények hogy fogadnak lehuzósak e esetleg ***moderáéva*** Stb
Üdv Mindenkinek!
Egy kis info....
Fanny 20 Malomparkkal szemben..Fiatal kis csajszi,a fr*nciája isteni,a szex is nagyo jó,csak abban egy kicsit nagyon szinészkedik /megpróbálja elhitetni hogy neki is jó/ az arca izlés dolga nekem bejött.Részemről nagyon ajánlott!
Tisztelet mindenkinek !
Kis segítséget szeretnék kérni, hogy melyit leányzóhoz érdemesebb menni??
Fontos a kedvesség s a szép bár ez relatív kedves arc, és a formás cickók s a hozzá állás!!
A leendő hölgyek, Lora 20, vagy Lara 22, esetleg Lara 28??
Előre is köszönet :)
Ja s még a mai nap!!!! Mivel holnap mennék: Köszi.
Csao, dobozi ltp-s lányokról van valakinek tapasztalata? Mennyire vannak rendben? Köszi
ob · Újonc · Üdv. Timi 18 ról tudnál egy kicsit többet írni. Szeretném a közeljövőben meglátogatni.képek alapján elég ígéretesnek tűnik.
Örülnék én annak ha ezzel "zavarna" el egy csaj, hogy nem férek bele :)
Sajnos engem csak átlagos mérettel áldott meg a sors.
MadMaxxx · Újonc · tavaj voltam jázmin nál bár akkor még sziszike néven volt fenn , a képek régiek bár negy cs*nyább a csaj meg nem lelakottabb és idősebbnek se néz ki sokkal élőben csak van rajta jó pár kilo felesleg ,
és a gyors fr*nciája csak ruhábanvállalja nem volt vmi tettszetős
megd*gni nem akartam mert valahogy mikor leöltözött nem volt hangulatom hozzá inkább mentem máshová, de azért ott hagytam nála 6***moderálva*** a gyors fr*nciáért ,ennyit kért el iboján r*nd*lt
mivel tudok jobbakat igy nem fogok arra menni
MadMaxxx · Újonc · Kanosrácnak igaza van Lotti jó kis csaj fiatal csinos nagyon, lehet vele mindent,csak anált nem , de az nem is izgatott
aranyos kedves ,csak egy baj van vele nagyon nézi az időt , többször voltam nála ,mindig szolt jó előre hogy fizess még ha maradni akarsz , :(
, ezt tapasztaltam , ja és ügyesen játsza az orgazmust illetve azt hogy mennyire élvezi ,
benedvesedni nem éreztem egyszer sem de attól függetlenül nem volt gond a jó átlagos méretemmel a behatolás ,
a nagyon nagy méreteket nem szereti , én épp belefértem , az orálisa jo csak gyorsan veri a farkad , pedig ha lassitana hamarabb elmenne az ember , NFVSZ van de voltam már jobbnál is
az árak átlagosak
sztem próbálja ki mindenki egyszer
SZiasztok! Egy nemrégi tapasztalatomat szeretném veletek megosztani! Nemrégibe jártam Évi35 nél! Szent I.S.T.V.Á.N UTÚNKON TALÁLHATO A KECÓ! Hivtam telefonon részletes tájékoztatás fél óra mulva fogadott is! Érkezésemkor csini ruciba fogadott rövid haj sexyn van mit rajta fogni a feneke is jól markolható! beinvitált a szobába megbeszéltük mit szeretnék gyors zuhany aztán vissza a szobába már ott vár és nekikezdtünk a dolgoknak. Az ágy előtt kezdte a kényeztetésemet amit jól csináált hadra fogta az ezredest! Aztén g*mi fel és már lovaglással kezdtük aztán szmból majd a végén hátultól csináltuk és igy is fejeztem be! nagyon jó volt csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az időssebb korosztályt!
Remélen tudtam segíteni!
sziasztok
haban · Tag · Teljes mértékbe egyetértek tapasztalatoddal, még lehetne sorolni előnyét. Ajánlani tudom a három triumvirátust Letti Jessy Trixi- köztük a legjobb Jessy Füredi úthoz közel.
kanossrác · Lelkes újonc · Egy új beszámolót osztok meg veletek. Tegnap meglátogattam Lottit. Egy szép arcú gyönyörű cicijű és formás fenékkel megáldott lány nyitott nekem ajtót.A képeken bár még egyenes a haja de most gyönyörű hullámos haja van. Mivel nem szerettem volna elkapkodni a dolgokat egy egész időre neveztem be és nagyon jó szolgáltatást nyújtott a kis drága. A H2O torony jobbik részén található meg. Mikor engem kényeztetett azon még lehetne csiszolni de egész jól csinálta. A KF- nél biztos hogy élvezte a dolgot de ezt mondta is. Mindenesetre egy újabb kincsre találtam rá. Akik nem voltak még nála keressék fel főleg ha fiatal húsra vágynak :) Mindenképp ajánlott a kiscsaj!