Van benne "valami".
Noémi 23.
Előljáróban annyi, hogy szeretem, ha a hölgy, akit meglátogatok egyedül fogad. Nem kedvelem a "sokszereplős" helyeket.
Véleményemmel csatlakozom az előttem szólók táborához.
Igaz, hogy hajnali 2 órakkor tettem látogatást a hölgynél, de ottlétem alatt, többször volt ásítozás miatt nyitva a szája, mint "másért". Nem értem (csak sejtem), hogy miért vállal mégis nonstop szolgáltatást!?
Szinte nekem volt kellemetlen, hogy felébresztettem ezt a kislányt. Itt megjegyezném, hogy jó ha van (?) 18 éves, elmondása szerint 19, ám a hírdetéseiben (kettő is van) 23 szerepel!!!???
A külalakjával (valóságban inkább kislányosnak mondanám egy kicsiny beütéssel) és a beszélőkéjével (kis beszédhibával) nincs gond. Viselkedése félénk és visszafogott.
Előre kellett kifizetni (a normáltól egy kicsit magasabb) honoráriumot. Ezután a "jutalommal" kiment a szobából, leadta azt, majd pár perc múlva visszajött. Ekkor már biztos voltam benne, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban.:(
Fura volt, hogy hiába szerettem volna lezuhanyozni, kérte vagyis mondta, hogy nem kell, jó így is!? Hozzáteszem, az Ő tisztaságával gond nem volt.
Belekezdtünk......NF...., bár nem nevezném inkább mégsem franciának:(
Később rákérdezett, hogy ad óvszert, ha gondolom. Én gondoltam. Erre a kezembe ad egy csomagot, hogy helyezem fel én magamnak, mert a hosszú körmei miatt nem tudja.... megtettem.
Egy menetet végig "bírkóztam", szó szerint. Ő csak feküdt és cak tűrte. Szinte az volt az érzésem, hogy akarat ellenére teszek. Próbáltam nem sokáig húzni a dolgot.Hamarosan vége is lett
az első menetnek..., gondoltam lesz második is, bár már egy kicsit fogyóban volt az ez iránti vágyam.
Ezután egy kis beszélgetés, elmondta hányatott sorsát, amit nem részleteznék, de részemről ez volt az a pont , aminél gondoltam egyet és inkább eljöttem.
Teljesen más hozzáállással jó lehetne, de véleményem szerint ez soha sem lesz. Ő nem ebbe a "világba"való.
Nem hiszem, hogy valaha megyek még hozzá.