Bársonynál én is jártam, újabban minden hónapban meglátogatom. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Nagyon élveztem vele az eggyütlétet! :) Nagyállomástól akár vakon is el lehet találni hozzá, nincs kommandósdi. Teljes barátnő feeling. de tényleg. Annyira közvetlen, odaadó, kedves hogy ilyet a csajomtól se kaptam. Nagyon szűk/illatos puncija van. imadtam(már ameddig bírtam). egész nap tudnám kényeztetni! :) De tényleg..annyira kellemesen szoros, nehéz ezt így leírni. Jól el lehet vele beszélgetni. Aktus nem tudom hogy értékeljem ugynis seperc alatt eldurrantam alatta. Lovaglóval kezdett, ezzel ki is végzett ilyen punci mellet. Ilyet még nem tapasztaltam, valahogy külön jól stimulál. Azt hozzá kell tegyem kaptam előtte egy igen-igen finom bő nyálas natur franciát is ami nagyon jól esett. de ez a punci mindent visz :) Szerintem ügyes az ágyban, csak legyen férfi aki bírja is :D
Sztem egy kategória Bársonnyal, mindkettőjüknél adott az az igazi barátnő feeling, bár Emőke jobban csókol(nem mintha Bársonynál gond lenne ezzel. de Emőke simán übereli :)) Ügyesen megdorgálta a hátam szex után. és kezdődött újra. Mennyei franciája van, simán megéri ellátogatni! Kedvesen elkísér a fürdőszobáig, fürdés után meg udvariasan vissza vezet a baszobába. nagyon birom a csajszit :)
Dettike:
Képek után órákig kapargattam az állom a padlóról, sajnos ezek nem stimmelnek a livehoz képest, lehet régebben úgy nézett ki. már nem az fix, legalább ***moderálva*** Hozzáállásával nem volt gond, ritunos. látszik rajta nem ma kezdte. Ügyes mindenben, aranyos, cuki. Vannak sok extrák, popó, ciciszex, mélytorok stb. de én nem szoktam élni az ilyesmikkel így maradtam a"kezdő szett"-nél amiben nincs benne a csók, sajnos ezt aktus közben kellet észre vennem. Lakás panel, tiszta, rendezett. Fürdés lehetősége adott. Igazából jó volt vele az eggyütlét, piszkosul fel tudott csigázni..tényleg profi de nekem ez a külső nem adja, másra számítottam a képekről, ég és föld a kettő. mintha két külön nő lenne.
Kitti
Sajnos nem fogadott a megbeszélt időpontban, vártam fél óráig de csak kisípolt a teló.
Volt itt egy lány Ruby(19) néven hirdetett. már nincs fent csak rosszlányokon Miny19 néven. sajnos ő is hasonlóképp átbaszott. se kép se hang a megbeszélt időpontban.