Sziasztok, csak vasárnap leszek elérhető!!!!!!!!!!!
Sziasztok, csak vasárnap leszek elérhető!!!!!!!!!!!
Sok szerettel várom várpalotai és Várpalotán átutazó kedves vendégeimet. Ha a kellemes, szeretkezés híve vagy egy belevaló, bevállalós, tapasztalt 40-essel
állj meg egy kis rosszalkodásra! Puszi Alíz
KELLEMES EROTIKUS KIKAPCSOLÓDÁSRA VÁROK MINDENKIT, SZERETETTEL! PUSZI: NIKI
Szerdán a délelőtti órákban nem tudok vendéget fogadni. Déltől már itthon leszek és várlak! Puszi Alíz Várpalota
Kedves VendégeK! Mától újra elérhetö vagyok kisebb kimaradás után,várok minden régi és új vendéget nagyon sok szeretettel!! Puszi Szofi :)
Kedves Vendégek! Még 3 napig vagyok itt Szombathelyen! Kellemes, nyogodt környezetben várlak Titeket! 😊
Szombaton és vasárnap családi program miatt nem leszek elérhető. Hétfőn reggel 9 órától várlak! Alíz Várpalota
Ma is vàrom kedves új és meglevő vendegeimet a szokásos forró testemel és nedves puncimal :)
Szia,
várlak ma is 9:00-tól 21:00-ig kellemes, felettébb modern otthonomban, órára, fél órára, negyed órára.
Számomra az a fontos, hogy maximálisan higénikus környezetben, kedves társaságomban Te jól érezd magad és pozitív élményekkel távozz. Ha ebben egyetértünk, akkor hívj bátran most! Azonnal tudlak fogadni.
Győr, Ingrid 18
Kedves Vendégeim! Ebben a hónapban még szept. 21-én leszek elérhető 9-21 óráig. Addig a hirdetésem lekerül az oldalról,
míg nem tudok vendéget fogadni. Előre láthatólag Október elejétől megszépülve, kipihenten várlak ismét benneteket a megszokott magas színvonalú szolgáltatással!
Sok-sok puszi Alíz
Kedves vendegeim! Oktober- 12- tol, november10- ig nem leszek elerhető! Megerteseteket elore is koszonom!
Mától újra elérhető vagyok Keszthelyen! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Mától újra elérhető vagyok Keszthelyen! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Sziasztok kedves Urak!
Ismét elérhető vagyok Pécsen :)
Sziasztok Kedves Urak. Várom minden régi és új vendégemet kellemes kikapcsolódásra. Puszi Nina
Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Mától újra elérhető vagyok Lentiben! Szeretettel várom régi,és új vendégeimet!Puszi mindenkinek! Niki
Sziasztok kedves urak! Még 2napot vagyok Pécset! Varom hivásotokat :) üdv vivien27
Holnaptól keszthelyen várom kedves vendégeimet,és mindenkit aki szeretne meglátogatni!
Szia.Koszonom a kedves szavakat! LARA