Oldalunk Hirdetői küldhetnek itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Oldalunk Hirdetői küldhetnek itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Sziasztok kedves vendégek!Várlak benneteket továbbra is szeretettel!Remélem hasznos lesz ez a funkció mindenki számára!Puszi!Erika42
Senki ne foglalkozzon ezzel az úrral, tel.30-5760150.
Krisztina és barátja néven vagyunk hirdetve ..miskolci fiatal pár vagyunk szeretnénk mindenkit tudatni arrol hogy március 12-dike után nem 10 orátol leszün este 10 ig hanem 17 orátol hajnal 2 ig.megértéseteket elölre is köszönjük.Krisztina és Jani.
Sziasztok!
Én kifejezetten örülök,hogy létre jött a fórum,ugyanis remélhetőleg kiszűrhetőek lesznek azok a lányok,akik nem a saját képeikkel vannak ezen az oldalon.Van egy ezzel megegyező oldal,melyről azt hallom,hogy egyre rosszabb,"két fillért nem ér",és megmondom őszintén én is így látom,viszont a VL.nagyon jó,leg.is jó volt eddig és az is maradhatna amennyiben nem "fajulnának" el a "dolgok"(értem ezalatt a kamu,valótlan hírdetéseket,nem saját képpel ellátva stb.)
Az Uraknak pedig annyit üzennék,hogy ha 1-1 hírdetőnél nem engedélyezett a vélemények írása,akkor itt a lehetőség arra,hogy közzé tegyék!!!
Természetesen nem csak a negatív véleményeket értem,hiszen magamról tudom,hogy örömet okoz amikor olvasom a rólam írt véleményeket is,amit itt is szeretnék megköszönni azoknak,akik olyan jókat írtak rólam:-)
Igyekszem,hiszen úgy gondolom oda-vissza alapon tud csak működni a "dolog".
További szép napot kívánok Mindenkinek!!!!
Sziasztok!
Aki még nem tudná, Katónéni :) = Andrea, Veszprém.
Úgy vettem észre, hogy a hirdetésemet olvasók többsége felfogta, hogy egy képzett, gyakorlott masszőrrel van dolga és nem "mással". Időnként azonban befut a telefonomba egy-két értetlen, alig gyanús, hogy honnan lesegető férfiszemély és jobb, ha nem írom le, hogy miket akarnak, kérdeznek.
Aki átlag értelmi képességekkel bír (a többség ilyen), még eddig tudta értelmezni a hirdetésem szövegét.
Masszázsról szól, én senkinek semmi mást nem ígértem. Mivel ezt a fórumot hál' Istennek moderálják, sajnos nem írhatom le, ma pl. két érdeklődővel folytatott beszélgetésemet.
Kedves értetlenek! Nem kell fenyegetőzni és jobban jár, akinek a telefonban mondom, hogy nem engem keres, mintha innen kell távoznia. Én kultúráltan beszélek mindaddig, amíg a *** moderálva *** is kultúrlény van.
Akinek nem tetszik, hogy itt hirdetek, nézegessen mást! Ilyen egyszerű. Remélem, értve vagyok mostmár.
Sziasztok figyelmezteni szeretnék mindenkit:aki a Cius 21néven van fent nyiregyházn ferenc krt.24 szám alat dolgozik,oda ne megyetek mert teljesen kamu nem 70-kg hanem vagy 120kg ha nem több.és nem is magyar lány igénytelen ugy ahogy van a kinézetevel együt.
Sziasztok!
Segíteni szeretnék minden hírdetőnek,én is az vagyok!
Van egy "Úr",aki ennek az oldalnak a konkurenciája,illetve annak adja ki magát a telefonban.
Engem pár nappal ezelőtt hívott,innen tudta meg a tel.számom,majd rám eröltette magát,végig sem hallgatva,hogy Ő másnap eljön hozzám "csekély" 10 ezer forintért több helyre is fölteszi a hírdetésem.
Mivel nem adott esélyt sem arra,hogy közöljem vele nem aktuális,kaptam tőle egy sms-t amelyben ez állt:nem szeretik a kamusokat,és amiért nem voltam hajlandó 10 ezret fizetni neki,illetve egyáltalán a lakásomba sem engedtem be,ezért Ő majd fogja és negatív véleményt ír rólam,hogy lássák a partnerek.Ez ma meg is történt bár azóta lekerült a hírdetésem!
Na,de kérdem én,egy telefonos hangból honnan tudjuk mi azt megítélni,hogy valóban szerkesztő-e vagy csak egy szélhámos!
Azt mondta nekem,hogy járt már itt Miskolcon,a lányokat lefikázta mert nem csak én,hanem a többi lány sem állt vele szóba.
Nem véletlen!!!!
A pasi pesti (elvileg)de járja az országot és itt vadászik a lányokra!!!
Megadom Nektek a számát,aki teheti kerülje hacsak nem akar mínusz 10 ezerbe kerülni illetve azt gondolom,hogy akik itt hírdetnek az nem véletlen,hiszen én is meg vagyok elégedve ezzel az oldallal,biztos,hogy nem váltanék!!!
A szélhámos száma: 0670/630-4054.
Remélem segíthettem Nektek!!!!!
További szép estét mindenkinek.
Hello!
Én csak sms-t kaptam az illetőtől, de nem válaszoltam, ő meg nem hívott.
Szerintem, ha nem reagáltok rá, békén hagy. (Vagy csak tőlem fél? :D) Huhúúúú!!!
Mostanában egyébként szinte csak negatív vélemény van, úgyhogy az övé már egy a sok közül.
Mindenki vagy kamu, vagy büdös, koszos, vagy a száztagú cigányzenekar van a másik szobában,
röhej az egész. Azért mégis vannak érdeklődők, akik ennek ellenére meg is találnak minket :)
Tudod, kit próbál lejáratni egy "férfi"? Hát, persze, hogy tudod!! :DDD
Kedves Partnerek! Én egy korrekt szolgáltató vagyok Budapestről a XIII. kerületből, sajnálattal értesültem több partneremtől, hogy visszaéltek a képemmel. Mivel fontos számomra a becsületesség és a korrektség a partnereimmel szemben is , ezért is sérelmezem, hogy nekem kell magyarázkodnom, az miatt, hogy Réka /06-20-552-1135/ visszaélt a képemmel és nem önmagát vállalta fel.
Én merek olyan oldalon is hirdetni ahol több képem is ellenőrizhető.
Kellemes együttléteket kívánok nektek, korrekt lányokkal!
Puszi : Heni /*** moderálva ***/
Sziasztok!
Én egy kicsit vitába szállnék ezzel. Én az említett oldalon is hírdetek, soha nem volt velük problémám. Sőt, pozitívnak tartom azt, hogy a fotógaranciás képek tényleg fedik a valóságot. Személyesen felkeresnek időpontegyeztetés után, soha nem tolakodóan. Meggyőződnek arról, hogy valóban a hírdető lány van a képeken, sőt fotózásra is lehetőség van. Tényleg nem olcsók az áraik, de az anyagi ráfordítás mindig meghozza a gyümölcsét. Szerintem az említett oldal nem konkurencia, hanem lehetőség. Akinek módjában áll él ezzel, akinek nem, az nem teszi. Mindenkinek jó munkát és sok partnert kívánok: Lexi
TISZTETL HIRDETŐINK!
TUDOMÁSUNKRA JUTOTT, HOGY HIRDETŐINKET KÉT TELEFONSZÁMRÓL ZAKLATJÁK, FENYEGETIK. A KÉT TELEFONSZÁM: 06706304054 ÉS 06702047845. MINDKÉT SZÁMRÓL SMS-BEN ÉS TELEFONHÍVÁSSAL MÁS OLDALAKON VALÓ HIRDETÉST AJÁNLANAK, MAJD, HA NEM MEGFELELŐ VÁLASZT KAPNAK, FENYEGETNI KEZDIK A HIRDETŐKET!
A VL SZERKESZTŐSÉGE ELÍTÉLI EZT AZ ETIKÁTLAN MAGATARTÁST, A TÖRVÉNY TILTJA AZ ILYEN TOBORZÁST. ÍGY HA EZ A JELENSÉG TOVÁBB FOLYTATÓDIK, SZERKESZTŐSÉGÜNK FOGJA MEGTENNI A SZÜKSÉGES JOGI LÉPÉSEKET AZ "URAK" ELLEN.
FENTIEK MIATT KÉRJÜK, HOGY FIGYELJENEK ERRE A KÉT SZÁMRA, TUDJÁK, HOGY NEKÜNK NINCS ÉS NEM IS LESZ KAPCSOLATUNK VELÜK ÉS MI MINDEN LEHETŐSÉGET FELHASZNÁLUNK ARRA, HOGY ÖNÖKNEK SEGÍTSÜNK ELKERÜLNI EZEKET A PROBLÉMÁKAT!
VL
Persze,megoszlanak a vélemények mint mindig!
A foto garanciáról csak annyit mondanék(olvasgatom hetek óta ki-mit ír),hogy nekem nincs foto garanciám,viszont nagy betűkkel kiemelve oda írtam,a hírdetésemhez,hogy vélemények írása engedélyezett!!!
1 éve vagyok ezen az oldalon,azóta folyamatosan engedélyeztem a vélemények írását,úgy gondolom joguk van látni az Uraknak a neg.,és a poz.tapasztalatokat egyaránt.
Azt,pedig,hogy az "Úr" korrekt lenne,nem gondolnám!!!
Mi az,hogy ha nem fizetsz akkor majd fölírok az oldalra?!
Valójában pedig azt sem lehet tudni,hogy Ti,akik annyira pártfogoljátok,nem-e valami ismerősi vagytok....
A lényeg,én nem szállok egy ilyen senkiházi miatt vitába senkivel,a szerkesztőség tudja a dolgát amit köszönök nekik,és nem csak én!!!!
Itt ez a legfontosabb!!!!!!
Továbbra is elérhető vagyok,akik ismernek,tudják,hogy nézek ki és mit nyújtok.Jelenleg nincs hírdetésem,de a későbbiek folyamán vissza fog kerülni.
Addig is várom szeretettel minden kedves régi,-és leendő partnerem.
Tel: *** moderálva ***
Köszönöm és szép estét mindenkinek.
Hétvégén Siklóson, de Keddtől ismét Pécsett vagyok elérhető!
lányok vigyázzatok, mert van egy vendég aki hamis pénzel járkál (20-ezres), jol nézzétek meg, főlleg a 20 ezrest. A száma-*** moderálva ***. vagy rejtett számmal hív.
Sajnos egyre gyakoribb a hamis pénz, leginkább 10.000.-Ft-osok. A másik a 100 eurós, amiből nyilván vissza kellene adni, nem keveset. Az a legmulatságosabb amikor néznek rám nagy ártatlan szemekkel ha visszaadom hogy ez játszani való, nem fizetni.
Sziasztok!
Továbbra is elérhető vagyok Miskolcon ahol eddig is...
A számom még mindig ugyanaz(*** moderálva ***)
Annyi változás van,hogy hétköznap du.vagyok elérhető estig,illetve hétvégén egész nap.
Még egy ideig így is marad,remélem ettől függetlenül továbbra is megtaláljuk a módját az együtt eltöltött időknek :)
További szép napot és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!!!
Sziasztok!!
Ma jöttem meg Pestre, eddig vidéki voltam (Pécs), minden gáláns Úriember hívását várom, aki egy sokmindenre nyitott egyetemista lányt szeretne kellemes együttlétre...
Városnézés is szóba jöhet....
Nyugatitól nem messze lakom....*** moderálva ***
Sziasztok, június 03-tól nem leszek előre láthatólag 1 -2 hétig. Türelmeteket kérem. Utána ismét szeretettel várlak Titeket.
puszi, Erika-Eger