Sziasztok 🤗
Minden kedves vendégem számára kínálok egy kis akciót ... Írj rám Viberen
Sziasztok 🤗
Minden kedves vendégem számára kínálok egy kis akciót ... Írj rám Viberen
Sziasztok! Hétfőn reggelt 8-tól várok minden olyan úriembert, aki kivancsi egy hús vér viagrára.
Tuti sikert garantálók. 😊😜
Ismét várok mindenkit egy vagy több jó együttlére! Puszi!
Csütörtök estig ,Miskolcon leszek elérhető ;)
Ismét várok mindenkit egy agy több jó együttlére: "
Orálistól az análisig.
Nagyon fontos a jó szex előkészítése. Mostanában, már csak a minőség dominál, a kényelmes, hosszú, élvezetes, hedonista szex nálam a befutó. Az előjátéknak, a játéknak köszönhetően az egész aktus tovább tart, órákra el lehet húzni és valljuk be, ez igazán jó érzés mindkét félnek. Már csak rágondolni is gyönyörűség...
...Letéptem az inget róla és kifulladásig csókoltam. Rettenetesen örültem jöttének. Rengetegszer álmodtam már róla, és most itt volt kézzelfogható közelségben, mellettem, velem!
Pillanatok alatt a hálószobában kötöttünk ki. A dákója úgy állt, mint a cövek. Kicsit vissza kellett venni az örömből, hogy ne élvezzen el már a csókok alatt. Ezért hagytam, hogy felfedezzen, először ő köszönjön a testemnek. Csókolta az ajkamat és kezével duzzadó rudamat kezdte el kényeztetni. Miközben az egyik ujjával a barlangomat indult felfedezni.
Az ujjgyakorlat után a vibrátoromat vette elő és bekapcsolta elsőre alacsony fokozatra, majd elkezdett vele izgatni.Ügyesen machinálta a kis szerszámot, néha be - bedugva a barlangomba. Aztán hirtelen tövig belém merítette és a legmagasabbra tekerte. Lassan extázisba estem, s testem - melyet már nem tudtam kontrollálni - hullámzott a kéjtől. Még, még, még! ÉÉÉLVEEEZLEK! - kiáltással megadtam magam. Hatalmasat élveztem...
Izgalmas, méltó üdvözlet volt.
Összeszedve magam, tovább játszottunk. Letepertem, és most én kezdtem el ízlelgetni meredező férfiasságát. Lassú tempóban kezdtem el nyalni, szopni a péniszét, miközben golyóinak sem hagytam nyugtot.
A játék közben jégkrémet ettünk. A jégkrém kellemesen lehűtötte a számat, és a nyelvemet. Gondoltam kipróbálom, lejegelem egy kicsit imádott pasim imádott farkát. Azért, jeleztem neki előtte a támadást, nehogy ijedtében, kiszaladjon alólam. Azt mondta, hogy nagyon hideg, és nagyon érdekes volt. Ezután, elkezdtem felmelegíteni, lehelni a formás makkját, ami a lefagyasztott szerszámot ismét izgatottá, erőssé tette. A közjáték után - kárpótlásul - olyan orálisban volt része, hogy azt tanítani lehetne. Technikámat bevetvén, finoman fogaztam is, miközben szétszoptam vertikálisan és körkörösen is a meredező farkát! Imádom, ha a számban van...
Imádom a srácot, és szeretem az Európa szabványos méretét, amely kategóriájának méltó példánya. Nem dicsekedni akarok, csak tudok bánni vele. A gazdája pedig önzetlen módon szabad kezet adott nekem. Azt tehetsz vele, amit csak akarsz. - mondta. Igyekeztem, nem visszaélni, sőt meghálálni a bizalmát! Tökéletes páros voltunk!
Amikor már végigsimogattam az egész testét és felleltároztam, hogy minden porcikája a helyén van-e, rávetettem magam a popsijára. Gyömöszöltem, a vibrátorral, oldalról, elölről és hátulról, minden formációban. Végül a négy-kézlábas pozíciónál ragadtunk le.
Végig paskoltam az izmos halmokat. Majd egy nagyadag síkosító és egy kis dildó segítségével belé hatoltam hátulról. Egy idő után a dildót lecseréltem egy közepes játékszerre, amelyet szép lassan, körkörösen dugtam fel neki, mindig kicsit jobban kitágítva a hátsó kaput. Éreztem és hallottam, hogy egyre nagyobb kéjjel élvezi a dolgot, amint egyre vastagabb és vastagabb műdákó kerül belé.
Örömöt és élvezetet akartam okozni neki, ezért próbáltam mindent nagyon lassan, és finoman csinálni. Végre bejutottam, közben hallani szenvedélyes nyögéseit, ahogy élvezi a dolgot. Tőlem élvezett! Én meg tőle.Hosszú percekig ment ez a ki-be játék. Hol lassabban, hol gyorsabban, egészen a végjátékig, az őrület határát súrolva.
A kiszakadás előtti pillanatban remegő heréi, szinte visszahúzódtak a testébe. Akkor kihúztam, hagyva, hogy hozzáérjen a farkához és saját tempójában fejezze be gyönyörét. Én pedig az ,,egyszemű" felé fordítottam a fejem. Másodpercek tört része alatt izmai rángatózni kezdtek, és sugárban tört elő fehér magja, beterítve e nedűnek felkínált arcomat.
A megfelelő lazulás után a szex kütyük visszakerültek a dobozba..."
Puszi: A Cinthya Lincoln
A héten meg ithol vagyok. Mindneki aki szeretne a héten meg a hétvégén meg megtalál
💋💋💋😘
Le maradt
PÉCS én
Sziasztok
Régi és új vendégeimet
Várom
Romákat nem fogadok
Pussy
foto videó küldés illetve kamerás szexre is van lehetőséged 😍😍😍 irj rám viberen vagy whats uppon ha erre vagysz😘😘😘😘 puszi
Sziasztok dragaim mától kezdve egy kis akciót ajánlok engedek az alap árból ha kérsz extrát 🤤😍😍csók 🌸😉
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyiregyháza Sóstón várom régi és új vendégeimet egy kellemes kikapcsólódásra együttlétre. Non-Stop elerhető vagyok és Viberen is elerhetsz. 💋
Sziasztok keressetek bátran
Auto kaland
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok meg található, várom régi és új vendégeimet. Viberen is elérhető vagyok. Non-Stop dolgozom
Sziasztok Non-stop várom kesves vendégeimet Nyíregyháza Sóstón hívj vagy írj Viberen Xéna33
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstórol és a mai napon is várom vendégeimet szeretettel. Boldog Békés újévet mindenkinek
Sziasztok Xéna33 vagyok, Nyíregyháza Sóstófürdőn Non-Stop várom régi és új vendégeimet. hívj vagy Viberen is elérhető vagyok. 😘💋
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstón várom szeretettel régi és új vendégeimet, az ünnepek alatt is elérhető vagyok Non-Stop hívj vagy írj Viberen. *** moderálva ***
Üdv uraim.Állandó zegi szolgáltató vagyok,minden nap reggel 8 és este 19 ig
Garantáltan nem fogsz csalodni😘
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok elérhető Non-Stop hívj vagy írj Viberen ha felkelltettem érdeklődésedet. 💋
Sziasztok!
Telefonszex és viberen kamerán vagyok mostanság elérhető!
Viber, okostelefon, és internet szükséges hozzá.
hívj bátran 0-24 az elérhetőségem!!! 06 70 539 62 00
Gabi