Sziasztok ne haragudjatok de akadt 1 kis dolgom amint tudlak benneteket fogadni írok!Köszönöm megértéseteket
Sziasztok ne haragudjatok de akadt 1 kis dolgom amint tudlak benneteket fogadni írok!Köszönöm megértéseteket
Kedves vendègeim!
Jùnius 5 -ig 20.h-ig leszek elèrhető (Szolnok) utàna egy kis pihenèsre megyek.Addig vàrom kedves vedègeim jelnkezèsèt :)
Puszi : Nórika
Szèp napot minden fòrumozònak :)
Hello srácok itt vagyok várok mindenkit szeretettel!Puszi Jess
FORRÓ fr*nciás finomság! fantasztikus szex ! MA EZT AJÁNLOM! TELJES DISZKRÉCIÓVAL!!
Várok mindenkit magán lakásomon
Kedves leendő vendégeim hívjátok! Rá érek
Ha kellemes sexre illetve lazulásra vágysz gyere hozzám ma egésznap elérhető vagyok puszi
Elérhető vagyok egész héten de pénteken csak délutàn a tõbbi napokon reggeltől estig
Sziasztok mátol ismét meglátogatom minden kedves vendégem otthonában akár vidéken is. Puszi Kerol
Sziasztok,hétvégén nem leszek elérhető majd csak hétfőtől leszek ismét.puszi!
Szép napot kívánok minden látogatónak! Szeretettel várok minden masszázs kedvelö úriembert egy kellemes lazulásra! :) Puszi Szofi 24
Sok szeretettel várom a hét minden napjánVárpalotán saját lakásomon reggel 9-től este 9-ig kiéhezett kandúrkáimat.
Mélytorkos fr, kényszer fr. spriccelő punci, popsi, sub játékok........ ne hagyd ki!
Csók Alíz
Várok minden kedves vendégeimet újból :) puszi
Kedwes Látogatok. ! :) űzenem minden kedwes úriembernekk, hogy
Csak a Mai ès a holnapi nap folyamán tudok 0/24 ôrában . Fogadni vendèget
Mert holnap utazom el! Tehat aki szeretne egy meghitt órában kènyeztetèst egy kis Romantikával felpesditve 😊 az holnap estig hivjon bátran! ! Csokom Èdeseim 😘 Heni voltam. .
Kedves vendègeim!
Ezùtòn szeretnèm veletek tudatni,hogy augusztus hònapban mèg elèrhető leszek!
Utàna màr nem,sem Szolnokon ès màshol sem.
Remèlem addig mèg talàlkozni fogunk!
;-)
Puszi : Nórika
Sziasztok. Holnap vasarnap nem leszek elerhető. Leghamarabb holnap keső este valoszinu uj baratnommel.addig is puszika
Sziasztok kedves vendégeK! Újra visszatértem,szeretettel várok minden Új és régi vendégemet! Puszi Szofi24 :)
Kedves visszatérő,és lehendő vendégeim!Kb. már csak két hónapi vagyok a "szakmában" !
Kedves Vendégeim ! A mai nap aug.20.-án nem leszek elérhető de pénteken már a megszokott munkarend szerint várok mindenkit sok szeretettel! Puszi szofi 24
Kedves Vendégeim !
Aug.21.én nem leszek elérhető csak 22 -től üdv Gabica