Sziasztok
valaki járt már ennél a szőke hölgynél? Jöhet priviben is.
Szemezgetek vele, de megerősítés nélkül még sajnos nem látogattam meg.
Köszönöm
sziasztok
Sziasztok
valaki járt már ennél a szőke hölgynél? Jöhet priviben is.
Szemezgetek vele, de megerősítés nélkül még sajnos nem látogattam meg.
Köszönöm
sziasztok
Sziasztok. Ez a lány nekem is tetszene. A bemutatkozó üzenetét valahol nem tudom megérteni. Ha azt mondja ő masszőr lány és aktusra nincs lehetőség akkor romákat meg vazelines vendégeket miért nem válal? (Jó mert egyikhez sem tartozok csak a kíváncsiság hajt)
Talán azért mert nem akar vazelinnel töltött roma meg nem roma pélót a szájába venni.
Vagy úgy is kérdezhetném, hogy Debrecenbe vagy a környékén kit érdemes meglátogatni?
Én most nagyon szemezgetek Heléna (24) lánynak a hírdetésével.
Képek és videó alapján jól néz ki.
Esetleg van valakinek személyes tapasztalata?
Tényleg nagy segítség lenne és nagyon hálás lennék ha tudnátok ajánlani lányokat akit érdemes lenne megkeresni
Akár itt vagy esetleg privátban ha megírnátok azt megköszönném
Sziasztok
Hannuska: Régóta terveztem, hogy meglátogatom és érdemes volt rá várni. A szoba nagyon hangulatos és elegáns. A lány pedig éppen olyan
mint a fotókon! A franciája finom, a lovagló tudása pedig talán páratlan! :) Még biztosan visszamegyek!
Timi38: Nagyon közvetlen, tudja mi kell a férfinek. Kifejezetten kezdeményező, nagyon jó kis műsort kaptam tőle.
Eliza32: A fotói nem a legfrissebbek, de nem bántam meg, hogy elmentem hozzá. Alapvetően nagyon kívánatos lány és jó beszélgető partner.
Nagyon készséges volt végig, jó lehet pakolni.
sziasztok
fél éve is ilyen fotókkal hirdetett.
tutti nem terhes csak alapból ilyen a szerkezete, teltebb nem terhes.
Szóval ez megtévesztő a vendégek számára.
köszönöm szépen
Szemből egy db fotó sincs.Hogy szemezgetsz vele? Mellméret fel sincs tüntetve!
Üdvözlök Mindenkit!
Egyetértek az előttem szólókkal. Sajnos ahogy emelkednek az árak, úgy romlik a minőség. Megértem,hogy a szerkesztőség érdeke,hogy minél több hölgy hirdessen, de a hölgyek a férfiakból élnek. Azt gondolom, hogy ezáltal a szerkesztőség érdeke is,hogy a férfiak ne legyenek becsapva,megkapják a pénzükésrt,amiért mennek. Részemről minden lánynál fenntartanám a vélemény nyilvánitás, az értékelés lehetőségét. Többsége lezárja az értékelés lehetőségét, ami önmaga is kétséget ébreszt az emberben.
Sziasztok! A H böszörmény i Melissa 32 ről egy lnfot nagyon megkoszonnek... Jöhet privátba is...
100%
amúgy vagy 4éve megszülte a fiát, szóval a fél évvel ezelőtti fotói sem voltak valódiak...
4 éve írtam róla, akkor volt 29 éves a kiírás szerint. Most sem tudok róla jót mondani sajnos...
https://f4f.at/hu/hostess-lanyok/graz/katj111
Ezt a városunkban néha megjelenő "új lányt" a sógorok rendere lyuggatják.
Speciel az ilyesmikért szokok le néhány hirdető meglátogatásáról! Nálam előnyben a hazai pályán játszók! Előzőekben a hölgyről alkotott véleményem érvényüket vesztik!
Sziasztok! Boldog új évet kívánok mindenkinek!
szia Bölcs Ember!
Ez valóban ő, megmaradt a magyar osztrák barátság ill. szlovák is :D
Sziasztok!pár év után végre vissza költöztem a szülővárosomba Debrecenbe és érdeklődnék kihez érdemes eljárni!Régen Nikihez mentem heti szinten aki a Doberdó utcán volt de nem találom aztán a másik nagy kedvencem a Jessika volt egy nagyon magas,vékony,csodálatos lány de őt sem találom!Ti kit ajánlanátok aki csalódásmentes és megbízható?
Előre is köszönöm!
Sziasztok
Nina26: valóban nagyon kedves hölgy, érti a dolgát. Legutóbb a víztározó környékén volt
Niki: ő vérprofi: nagyállomás környéke.
Jó lenne ha mind kettőjüket lehetne egyidőben látogatni :)
Szevasz. Debrecenben anita bellinit ajanlom.. gyonyoru no es nagyon jo vele a hancurozas.