Bogi védőszárnyai alatt tanulták a "szakmát" Lotti és Lili, hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.
Bogi védőszárnyai alatt tanulták a "szakmát" Lotti és Lili, hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.
Én még idesorilnám Timi ill. Milfsheront is.
Bájos, mosolygós, odaadó fiatal lány vár diszkrét, tiszta otthonában kellemes időtöltésre. Látogass meg, igérem, hogy nem fogsz csalódni.
Lina (31) - Debrecen
Sziasztok! Debrecenben kit ajánlottok? Privátban jöhet
Tobb profilja is van...
Akkor felejtő…?
Sziasztok!
A Jerikón tudtok valakit?
sziasztok
ennél a szőke szépségnél járt már valaki?
Kedves Vendég, várlak egy érzéki testmasszázsra!
Laura (23) - Debrecen
jöhet priviben is
köszöönm
Te jártál nála!! De mivel nem tudod elfogadni, hogy nem fogad újra nem tudsz leszakadni róla!! Ha megjelenik a hirdetése azonnal elfog az érdeklődési kényszer! Vegyél egy repjegyet és húzz el Dubaiba pihend ki magad. 😁
Már régen volt nem is emlékszem ra hogy ne lett volna tetkója.
Lehet elnezek dubaiba par hétre felfedezni a luxust.
Jo nekem egyenlőre a mestrem mellett lenni es tanulni tőle.
"a foltokról jut eszembe: tegnap folttisztítókról beszélgettünk az egyik haverommal, Art Mooney-val" (Ford Fairlane)
😎😎😎
Sziasztok!
Nem én vagyok! 😉
Sziasztok! 😅🤣😘
szia
nem is rád gondoltunk :)
Te cuki vagy és megbízható :)
ki be szelt is rollad lura rol kerdet betjar
by Alexan és Milfhunter nagyívű eszmecsere a közös csetttten 20. éjjel....hogy nektek sincs jobb dógotok iccaka 😎😆😏
Az azért simán előfordulhat, hogy nálad is tiltólistán van a fazon! Nem lennék meglepve ha úgy lenne. 😁🤣
Bizt karbantartók és akkor olajozzák a robotot!😁
Sziasztok! Ennél a kis hölgynél (Bella 24) járt már valaki esetleg?
Pontosabban inkább járt-e a hölgy már valakinél, mert sajnos nincs saját helye egyelőre. Amúgy nagyon szimpi a telefonban, de nekem nem működik az, ha nincs helyszín. Ettől függetlenül érdeklődnék, hogy van-e bárkinek tapasztalata vele.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Hali
Nem tudjátok hogy mostanság mibe kerül házhoz lehívni hölgyet? :)
higiéniai témakör volt