Jampec!
Ne haragudj, de nem értek mindenben egyet veled.
Ha a hirdetéseket nézem, szerintem (ha nem is annyira, mint szeretnénk) figyelembe vannak véve az igényeink, mivel vannak képgaranciák, és kétes hirdetői jelölések, van vélemény, lett fórum (és ahogy nézem ez is változott a visszajelzéseink alapján). Ez szerintem nekünk lehet segítség. Ahhoz képest hogy mi csak annyit mondunk többet nekünk, talán azt is megmondhatnánk, mit is szeretnénk, nekünk mi volna a jó :) Így lehet azokból is lenne valami.
Ha a fórum részét nézem az oldalnak, akkor ezzel mit tud csinálni egy üzemeltető? Tud szavakat moderálni, a szabályzattal ellentétes tartalmat törölni és még pár apró dolgot. Ami nekik nem tetszik, kitörlik? Vagy ha valakinek nem tetszik valamelyik hsz, azt törlik? Ez nem lenne fer és akkor lenne gáz! Kitiltani valakit? egy másik névvel regel és már folytatja is a hülyeséget.
Szerintem a fórumot mi írjuk, így sajna csak tőlünk függ, milyen lesz a színvonala és a minősége. Ha hülyeségre használjuk, hülyeség lesz a vége és értelme nem lesz. Ha tanulunk abból, hogy máshol mit rontottunk el, itt talán jól is csinálhatnánk.
Nem biztos hogy mindíg más tehet róla ;) Szerintem részben mi is ludasak vagyunk :(((