Sziasztok.Meg Izabella 27 .A Szőke nagy darab csaj pattanásos az arca tetko napsugár.Csapó utcán rendel.
Sziasztok.Meg Izabella 27 .A Szőke nagy darab csaj pattanásos az arca tetko napsugár.Csapó utcán rendel.
Bluelle.....de nem hirdet
szia
camilla barátnője :)
ha lesz ez egyik lesz a másik is :)
Sziasztok
Dolce masszázsról tud valaki infót? Legutobb valami más néven hirdetett de jóideje nem látom.
Kanosbéla, sikerült megtalálnod a néger lányt? Vagy bárki aki tud ilyenről. Ne legyetek önzőek, ne tartsátok vissza az infót! :-)
Szia.No para normális és vállalható a csajszi.Van NF .Nekem már engedi a NFVSZ ba is igaz tőbbszőr voltam nála.
Úgy tűnik eléggé megosztók a Melanie-vel kapcsolatosan írottak. Ami nem baj, inkább azt tartom furcsának, hogy senki se vállalja, hogy pozitív véleményt írjon le a lány viselkedéséről, teljesítményéről. Miért is burkolódznak sötétbe azok, akiknek nem tetszik a kritika? Írom mindezt úgy, hogy nekem határozottan esetem a leányzó a képei alapján, de az önszivatást (se) szeretem.
Szia!
Dóri30=Lina25, nekem legalábbis ugyanaz a pocakos hölgy nyitott ajtót mindkettőnél, távoztam is azonnal. A képek nagyon nem fedik a valóságot!
Valamivel védekeznie kellett! Csakhogy a kritikus bejegyzést sokan lájkolták, feltehetően olyanok is, akik már jártak fürdőszobában, és senki sem fogalmazott meg ellenvéleményt! Így a vélemény nem egyetlen "büdös" vendég véleménye! Ha tényleg "egyetemista" lány, akkor talán másfajta viselkedés lenne várható.
jol látod ugyan az! 40 es molett nő fogad teszi a dolgát de nem korrekt így
Ebben az érdekes, hogy felhívtam, érdeklődtem a szolgáltatása iránt, és csak úgy mellékesen megkérdeztem, hogy mi a véleménye a kritikákról. Gőze sem volt róla, hogy miről beszélek, majd többszöri beszélgetés után rávezettem, hogy hol olvashatja el. Tehát a kérdésem elsősorban azokhoz szólna, akik a napokban látogatták meg, hiszen most már ismeri a kifogásokat. Igaz az volt a válasza, hogy akik írták, azok részeg, büdös, koszos bunkó emberek voltak, akikről ő is akart posztolni, csak megelőzték (megj. abban előzték meg, amiről nem is tudott) érdekes. Kár érte, mert egyébként csinos nő!
Illesszük be a sorba Lola28 at is!
Szia! Igen, sőt szerintem Izabella 27 is. A napocskás tetkós himlőheges csajra gondolsz?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy változott-e valamit Melanie19 hozzáállása, esetleg javult-e a szakmai felkészültsége az elég kemény kritikák kapcsán?
Más! Szerintetek Lina30=Dóri30=Lina25 ugyanaz a szolgáltató?
sziasztok
Petra, ALiz sorolhatnám még milyen neveket fordult meg, de a telefonszám változatlan.
Valaki járt már nála?
jöhet privben is
köszönöm szépen
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy hármast két hölggyel. Tudnátok egy ajánlani debrecenben két lányt?
Üdvözlet Kollégák!
REgina30
Valaki járt nála, jöhet priviben is az üzi
köszönöm szépen
Boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgynek! :)
Boldog Nőnapot kívánok minden kedves és kedvetlen hölgynek! :)
Boldog Nőnapot Hölgyeim!