Biztos lesznek akiket "lázba" hoznak a 2016 ban készült képek és beindulnak. Csalódni fognak!
Biztos lesznek akiket "lázba" hoznak a 2016 ban készült képek és beindulnak. Csalódni fognak!
fel hát... hányszor belefutottam... :D
A sárgacsibe kotlós lett. Meg a kolleganője is! Engedjétek már el a témát. Vannak más csajok.
Milf kategóriában veri a mezőnyt Debrecenben.
Sziasztok! Szofi (47)-ről tapasztalat, vélemény?
Ezek szerint biztos nem 24 éves a hölgy! Valaki, aki behatóbban ismeri, osztana meg róla néhány információt, mert az adatlapjából nem sok minden derül ki?!
Aki régi motoros at tudtko hogy felismeri hogy ki ő.
Volt ott a csók előtt hajó meg víztorony is..
Bocsi! Lina 30!
Hát igen! Régen a Csók utcán rendeltek (Liza 30, Izabella 27, azok akik a fotón vannak) de már annak az utcának is más a neve!
Köszönöm a megerősítést! Te is-hozzám hasonlóan-régi motoros lehetsz.
Jut eszembe a Víztoronnyal srégen szemben van egy másik szemüveges csajszi is, bár Ő jelenleg nem hirdet de aki nagyon akarja eltudja érni!
Sajnos a hirdetéseket használták fel a képekkel! A képeken lévő szolgáltatók jók voltak!
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan hirdetőket, akik jeleskednek a mélytorok tudásban? Esetleg kiemelkedő a francia nyelv ismerete? :D
21 fotó a hirdetésben, szemüveges a csajszi. A Pontos címet megmondja ha bejelentkezel! :D
Nevet, neveket is tudnál mondani? :)
Van!
Sziasztok, pár évente felmerül a kérdés, most én teszem fel: nem tudjátok, mostanában van hirdető a Fényesudvarból? Előre is köszönöm!
A képek nehezen tudnák fedni a valóságot, mivel nagyjából 8-10 éve kezdtek hirdetni velük-és már akkor is kozmetikázva volt kicsit a koruk. Nagyon nem szép dolog, bár durvább jelzőt is megérdemelne ez a fajta megtévesztés. Egyébként akkoriban ár/érték arányban teljesen vállalható volt a csapat-mielőtt évekre eltűntek. Hogy a lányok ugyanazok maradtak-e vagy csak a hirdetések lettek újra felhasználva, azt nem tudom, mert évek óta nem voltam náluk.
Ha van a hölgyhöz elérhetőség, én is szívesen venném, ha megadnád akár privátban is. Köszi.