Ha jót akarsz magadnak és nem vagy sóher, bátran látogasd meg. Ajánlott a Hölgy. :)
Ha jót akarsz magadnak és nem vagy sóher, bátran látogasd meg. Ajánlott a Hölgy. :)
Csak nem....! :D
Irgumburgum, elő ne forduljon még egyszer. ;)
almárol valakinek infoja???????????
Gondolom, a szokásos észosztásom nem tetszett..... :D :D :D :D :D Mely jogos..... :D
Ejnye, urak! Mit hordhattatok ti itt össze, hogy kipöttyöztek benneteket?
Laurát ajánlanám
Tudtok olyan lányt aki tényleg, de tényleg jól fr*nciázik? Csak az érdekelne, kif*zetném a teljes félóra ***moderálva*** (nyilván nem tartana addig), csak legyen minőségi a sz*lg*ltatás. Mert a mostani felhozatalból még nem találkoztam olyan lánnyal, aki ennek eleget tett volna.
Halli. ma meglátogatam Regit kedves barátságos lány a képei fedik a valoságot és a hozá álása és a tudása is jó ajánlot
dunhill · Újonc · sajnos Lilut még nem értem el,van még olyan hölgy akihez érdemes elmenni?
Tudod egyszer töröltem magam az oldalról!!!---tudod hogy van ez néha megcsömörlik az ember!!
Egyértelműen Lilut.
dunhill · Újonc · köszi
Lilut.
dunhill · Újonc · Lilut vagy Daniellát érdemesebb meglátogatni?
Erre azt kell mondjam, hogy ha ezt hagyod, akkor úgy kell. Nekem is volt ilyen esetem, csak abból nem lett randi.
Egyébként pedig ha ennyit jársz lányokhoz, talán írhatnál beszámolókat is akár ide, akár másik oldalra. Nem rémlik hogy túl sokat olvastam volna tőled, sőt...
Nem vagyok tévedésben mert mint írtam már hogy 2006 óta járok lányokhoz és párszor már átéltem hogy először egy másik lépcsőházhoz kellett mennem,és ha onnan hívtam akkor mondta meg hogy jöjjek át egy másik lépcsőházhoz!! Bizony csak nem akarok neveket ide írni hogy ki és kik !!--A másik pedig ha valakit én választok ki hogy felkeresem akkor nekem kell az érkező embernek betartani a játék szabályokat, vagy te például mindenhol úgy mész fel valakihez ha megadja az emelet és ajtó számát hogy nem is figyelsz a házi rendre!!!---kétlem hogy úgy csinálnál mint a kofák a piacon---na mindegy szerintem nagyon sokban igaza van a kislánynak, ha pedig néha kiütközik a tapasztalatlanság azt nem kellene gátlástalanul kihasználni
Helló!
Tévedésben vagy, mert egyáltalán nem általános dolog a fals cím megadása! Írtam már pár beszit, meg fogok is, de aki nem mondja meg a címet, ahhoz alapból nem megyek. És érdekes módon, sokan vannak, akikhez járok, tehát nem alkalmazzák. Ami az ápolatlanságot illeti, el is lehet küldeni a vendéget (sőt el kell küldeni), ha nem fele meg a higiéniai követelményeknek! Ez ugyanolyan, mint ha a lány ápolatlan, akkor nem róhatom fel neki ezt ha mégis maradok, hanem sarkon fordul az ember, és otthagyja.
Ha pedig nem tud kellően ellazulni és a vendégét ellazítani, akkor még nagyon sokat kell tanulnia.
Ha pedig nem szeretné, hogy az ajtóból szóljon rá a vendég, akkor talán ne adja meg előre a pontos emelet/ajtót, csak a megfelelő csengőt, és máris kénytelen a vendég becsengetni és pár szót váltani a lánnyal. Ekkor garantáltan nem fog telefonálgatni az ajtóból.
Elnézést a betű hibákért!!!!!!