Reméljük, hogy ezt, most olvassa, a magától, nagyon a fellegekben járó, nagyvárosi *rakon dologzó kedves Virág is! :) :D :D :D XD
Reméljük, hogy ezt, most olvassa, a magától, nagyon a fellegekben járó, nagyvárosi *rakon dologzó kedves Virág is! :) :D :D :D XD
Sziasztok!
Ma sikerült úgy intéznem, hogy eljutottam végre Kiarához, aki hosszú kihagyás után vissza tért városunkba.Meg kell mondjam azoknak akik már ismerték anno, hogy semmit nem változott. Ugyan az a bályos, aranyos kis hölgy akit akkor megismertem. Persze már ismerős ként köszöntöttük egymást és így mindig egyszerúbb mind a két fél számára.A részletekbe most nem szeretnék belemenni, csak úgy éreztem meg kell osszam azokkal, akiknek fontos, hogy a lány, akihez mennek az szép is legyen, meg kedves és gyönyörű legyen a teste és beszélgetni is lehessen vele és természetesen a szex is jó legyen vele, nekik most Ő, szerintem egy "főnyeremény". Én ismét nagyon jól éreztem magam vele és nyugodt szívvel ajánlom azon társaimnak, akiknek ezek a tulajdonságok fontosak, ahhoz, hogy elégedetten távozzanak egy lánytól.
Ilko!
A hülye ember a saját kárán tanul, a ....... még azon se! :)
Ennek roppantul örülünk! :D :D Bár szemtelenül fiatal vagy......! :D
Akkor, lehet egy recska, egy jóféle film elött, többet ért volna....! :D XD
Azért annyira, nem nagy szám, hogy páran védjék..... Ilyen fiatalon, azért elmehetne egy konditerembe pl.......
Lészy Masszázs (50)· pécsi masszázs · Újonc · Kedves Zengr..köszönöm a pozitiv véleményed,de a negativról csak annyit,hogy valóban van olyan képem ami retusált,de van a képeim közt olyan ami egyáltalán nem az mert amatőr fotó...és a leirásban amit magamról irtam ott van feltüntetve,hogy NŐIESEN TELT...az mindent elárul,és a logóhas,és zsírpárna az kisebb túlzás.....de mint irtam,azért köszönöm.....zsírpárnamentes szép napot neked ;)
Gina (23)-ról vagy Szindiről kaphatnék beszámolókat, infókat azoktól, akik már jártak náluk? Előre is köszönöm! Akár privátban is.
Tegnap végre kiírták, hogy kétes hírdető.
Ma új képek (amik ismét nem teljesen fedik a valóságot) -> fénykép garancia
Helló!
Ha már megszólítottál, és mert úgy látom, értelmeseket írsz!:)
A rózsaszál/*rt*k arány a fontos!! Elolvashatod a besziket, amiket írtam (van vagy 50 mostanra már a *** moderálva ***), és ezért nyugodtan mondhatom, ennyiért még a fővárosban is kimagaslót kell nyújtani! Ezt pedig éppen hogy nem hinném itt Pécsen a soksok éves tapasztalatom alapján. Ezért csak annyit ajánlanék, hogy mondjuk (csak összehasonlításképpen) előbb próbáld ki Liukát, vagy Grétát és majd utána írd le a véleményed (ez a kategória ugyanis az, ami azonos rózsaszálat jelent, bár egyiknél sincs *xtra, komplett a "csomag", tehát relatíve még kevesebb is a 2 pesti hölgynél) Arról nem is beszélve, hogy pl egy Bunnykával kicsit hozzátéve még, 2x annyi időt tölthetek (olvass el párat a többszáz beszijéből és a minősítésekből, és akkor rájöhetsz, hogy miről beszélek), mint Virágnál!? Ne vicceljünk már...
Üdv
ilko
Sayuri (34)· pécsi szexpartner · Lelkes újonc · Kedves Zengr:)
Holnap meg csinálom a kép garanciát :D
Szép estét :)
Hali! Tudnatok olyan lanyt ajanlani aki testre es arcra is nagyon szep? Na es persze nem nagykepu! Elore is koszonom!
Üdv!
Róluk esetleg tud valaki véleményt mondani?
Kendra(25)
Evi(33)
Fanny(22)
Képgar nélkül:
Dorina(22)
Gina(23)
Akiket már próbáltam:
Ancsa(21) - jó régen volt hozzá szerencsém, 99% hogy ő az akire gondolok, kisebbségi nem volt szimpi sarkon is fordultam
Lészy(38) - nagyon kedves, pozitiv hozzáállás, de a képek erősen retusáltak, csak annak ajánlom akit nem zavar a logó has és zsírpárnák.
Virág(22) - kedves és fullos külső, ahogy előző kollega említette magasak a rózsaszálak mértéke, kinek mi éri meg.
Lehet hogy magas ne menj oda.. aki meg akarja fizetni annak ajánlom
nem mindenkinek az *r a fonotos
azt hiszem ez ember függő :) nem védem Vitágot de komolyan ez nem szép dolog a silány szar akinek megfelel annak hajra az ut szÉle...
azt gondolom ez az oldal
sokan extrákkal sokkal dr*gábbak :/
tisztelet a Kivételnek :)
imadlak Meryll és Virag :)
Sajnos az előző másfél hónapban Vadász korszakot éltem... Nem kellett volna :) bölcsen a lányok is megmondják :)
Tina: sajnos kisebbségi aranyos de rutintalan fiatal.. 3an dolgoznak egy 2 szobás lakásban :) vicc az egész
már sajnálom hogy nem máshoz mentem
még visszaadni se tudtak.. Így a 2 lány variációt kértem... Na az is kár volt....
nem ajánlom de fiatal
Sziasztok!
Kellene egy S.O.S. segítség.Pécsen szükségem van egy lányra,aki vállal legénybúcsút.Köszi előre is.
Kimberly???
*** moderálva ***
Sziasztok!
Az apróban hírdető Tina cicusnál (május 13-n adta fel a hírdetést) járt már valaki?
Helló Pédé!:)
Nos, eddig nem volt saját tapasztalat, most már van, legalábbis telefon szintjén. Kiváncsiságból megcsörgettem Virágot, hogy mégis, nos a rózsaszálak mértéke, amit megoszott velem, magasabbak, mint a pesti átlag! Amikor pedig el merészeltem próbálni mondani, hogy ez tán kissé sok, akkor meg sem várva a mondat végét, elköszönt és letette. Ami engem illet, ennyi bőven elég, még sok is. Én mindenkivel udvarias vagyok, mert ez alap, és a lányok nagy részénél is, de úgy látszik, sajnos nem mindenhol. Ráadásul nem is valótlanságot próbáltam közölni!:))
Üdv
ilko
Alízról (25) mondanátok véleményt?