Nagyon jó csak ajánlani tudom, úgy néz ki mint a képeken, nagyon kedves
Nagyon jó csak ajánlani tudom, úgy néz ki mint a képeken, nagyon kedves
Nem csak a képei dögösek, maga a csaj is dögös és profi.
Nagyon jó választás / szerintem /
Lilut vagy Kamillát ajánlanám első "nekifutásra". Természetesen vannak pécsen még jó szolgáltatók.
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani aki jó és megbízható?
Köszi
Üdv!
Egy teljesen kezdőnek kit ajánlanátok? :) Lilu, Klaudia és Viviennben gondolkozom. Valaki olyant szeretnék aki tényleg megbízható. Arról tudtok esetleg infot adni a város melyik részén találhatóak a hölgyek? Akár privát üzenetben. Klaudia e-mail címe nem jó vagy csak az én levelező rendszerem nem küldi el neki az üzenetet?
Köszönettel
Üdv mindenkinek! Valeri (39) illetve Virágról (48) szeretnék érdeklődni. Milyen a műsora Valerinek, Virág csak kézi levezetést csinál vagy lehetöség van orális szexre is?
Mia36-t ne hagyjátok ki!
Szép arc, jó test, szép mellek! A lábába beleszerelmesedtem!
Nem *lcsó, de kiváló szolgáltató
Sziasztok!
Bianka23-ról van valakinek infója? Már csomószor próbáltam elérni telefonon de sosem veszi fel. Sikerült már valakinek? Vagy ez is csak amolyan kamu hirdetés? Esetleg priviben is érdekelnének a kért rózsaszálak mennyisége és az ellenszolgáltatás minősége.
Előre is köszi!
Hello . Csak egy kérdésem lenne. Mit lehet tudni hellárol ?? Nincs egy ideje , volt nála valaki mostanában. Elöre is köszi :)
Azért használtam ezt a szót, mert nem igazán találtam jobbat. Nem akartam olyasmit írni, aminek van mondjuk sértő felhangja. Amolyan elvarázsolt, néha nehezen lekövethető stílusa van. Mintha egy kicsit idegen lenne neki a Föld nevű bolygó. Használhatnám a bolond szót is, csak éppen ha nem tapasztaltad meg azt, hogy mit kell ez alatt érteni, akkor félreérted a dolgot és rosszul fogod fel a helyzetet. Nehéz jól leírni a dolgot, na, főleg, hogy nem akarom bántani, mert A) nem érdemli meg, B) nagyon kedves.
Mit értesz furcsa stílus alatt ?
Köszi!
Összességében nem rossz. Cicik nagyobbak, mint gondoltam, igaz, egy kicsit megereszkedettek is, de ez nem befolyásolja az összképet. Nagyon kedves és közvetlen, beszédes, mosolygós, nevetgélős. Francia nagyon rendben van, és a szex is jó. Meleg punci, nem túl szűk, nem tág, alacsony csajtól tökéletes. Nagyon szerette hátulról. Én is. :) Stílusa egy kicsit furcsa, erre érdemes felkészülni.
Üdv!
Mindkét csajról van egy tucat vélemény, csak be kell írni a nevüket. -> keresés kulcsszóra:
Viviána elég jó nő, de fehér csaj vagy roma?
Sziasztok!
Helláról tud valaki valamit? Hova lett? Eseteleg valaki a számét meg tudná adni? Sajnos elkutyultam valahová.
Köszi:
N.
nem. tavaly virág néven hirdetett, akire te gondolsz egy tök másik csaj, az most nem hirdet, régebben veronikával dolgozott együtt.
Az itt hirdető Zara nem a tavaly még Bella néven dolgozó lány? Nagyon hasonlítanak, csak hajszín más....
Sziasztok!
Niki (24)-nél volt már valaki?
Sziasztok!
Szilvi 22 es Daniella 25 esetleg valaki valami jo kis info?
koszi!