Szerintem nagyon nem mehet az üzlet annak a hirdetőnek, aki ilyen aljas módon próbál lehúzni egy másik hirdetőt! Szánalmas! Arra leszek kíváncsi,hogy ki lesz a következő álldozata!
Szerintem nagyon nem mehet az üzlet annak a hirdetőnek, aki ilyen aljas módon próbál lehúzni egy másik hirdetőt! Szánalmas! Arra leszek kíváncsi,hogy ki lesz a következő álldozata!
Azért mert Ő nem Lina hanem Marcsika :-D
Natinál én is voltam tavaly nyáron csaj akkor jó nézet ki kb ennyi p*nz az kell de sz*lg*ltatás érte egy nagy 0-a.
***moderálva***
Egyéb kérdés? Jól éreztem-e magam vagy ilyesmi? ... ja az már nem lényeges!
Ebben a szakmában sok lány tudja, hogy a másik hol rendel. Persze, lehetsz te vendég is akár, csak megkérdőjelez a neved mellett a Hirdető szócska.
Gratulálok! A helyébe vissza se jönnék Győrből.
Bárki van tapasztalata Patricia a Komló?
Made by Google Translate! :DDD
kellyxxx-ről van valakinek valami infója?
Vivienn22-ről valakinek valamilyen infója, tapasztalata?
Nagyon jók a képei, ahhoz képest alig találtam róla említést a fórumban...
Reginárol valaki ??
Elfogadható, rendes szolgáltató, nagy rutinnal, külseje is árarányos, érdemes kipróbálni.
Sziasztok!
Nicky22-ről van valakinek infoja érdemes meglátogatni?
Előre is köszönöm!
Szia! Én voltam Kellyxxx-nél még szeptember végén, korrekt szolgáltató, a lakással, a környezettel sem volt gond, nekem bejött.Kertvárosban rendel a Nevkó környékén.Az árak átlagosak és korrektek, én fél órát voltam nála ***moderálva***. Mostanában nem látom hirdetni, időről-időre el szokott tűnni, aztán újra hirdet, ennek az okát nem tudom, nem is kérdeztem tőle.
szevasztok punci vadászok egy kérdés Lina 18 ajánlatos meglátogatnom?vagy esetleg Marát lécci jellezetek köszi
Subri!!!!! Szerintem Marát válaszd mert az legalább nem basz át!!!!
Vivienn (22) Nekem a kedvencem! Ajánlom mindenkinek. Kedves, gyönyörű, érzéki, és jó a "műsor"!
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Mivel a kérdésemre nem válaszolt senki hogy mijen is az új szőke csajszi(KÍRA 21)úgy gondoltam hogy nemsok veszteni valóm van......kipróbálom!Kellemes csalódást okozot mert meghazuttolja a "szőke nő"jelzőket az már tény!!!!Nemelég hogy eszméletlenül gyönyörű az arca,kemény,feszes feneke van!Mindenekfelett ami a legjobban tetszett benne hogy inteligens(lehet vele beszélgetni) türelmes,kedves és nagyon oda teszi magát a sex-ben!!!!Én, nagyon jól éreztem magam vele!Ajánlom bárkinek!
Helló!
Én Maránál még nem voltam, így véleményt sem mondhatok róla. Viszont Linánál annál többször. Régebben volt vele probléma az időpont egyeztetlssel, de mostanában már azzal se. A szolgáltatása meg szerintem hibátlan. Ha rám hallgatsz próbáld ki mindkettőt. Úgysem fogsz megállni egynél!
Betty 19 ajánlott!