Kösz az infót! Ma még is látogatók.
Kösz az infót! Ma még is látogatók.
Sziasztok!miért van az hogy minden férfi óvszer nélkül szeretne szeretkezni??hát kicsit se félnek hogy elkapnak valamit???ha egy lány óvszer nélkül szeretkezne minden férfival elkapna egy csomó nemi bajt aztán utána adná tovább a többieknek kérdem én mi a jó ebbe??tisztelet a kivételnek.nem akartam senkit megbántani de már kezd elegem lenni hogy itt vagyok 3 napja és minden második hivásom a gumi nélküli aktus!!!
Hali!
Nina19-nél jártam már és nem bántam meg. Azt tudni kell, hogy Pécstől pár KM-re rendel de sztem érdemes addig elautózni. Ahhoz képest, hogy igen fiatal jól teszi amit tesz. Nem nyüszög, hogy ez vagy az nem tetszik. Működik a "barátnő feeling" és az sem megvetendő, hogy az alapban benne van a NFVSZ is.
Sztem aki kedveli az ilyen fiatal lánykákat annak merem ajánlani a finom szűk pu***káját.
Üdv.
Nina19 ill Niki25 látogatta már valaki?
Egy kis élmény beszámolóval is készültem meglátogattam Sissy30-at képek valóságnak megfelelnek igazából nem akarom túlragozni nekem nagyon bejött biztos meglátogató még! Bátran merem ajánlani.
Most, hogy Maya (38) megint hirdet, illő dolog megírni a tapasztalataimat. Legutóbbi pécsi ittjártakor gondoltam, hogy megnézem, hiszen annyi jót olvastam róla. Könnyen ment az egyeztetés, engem is meglepett a dolog, sokan túlbonyolítják. Ő az a karcsú, izmos, kemény testű csaj, akibe a szíved szerint beleharapnál. Nekem nagyon bejött. A hangulat nem volt az igazi, de ebben én is közrejátszottam, mert egy kicsit feszült voltam aznap, de a találkozó végére ez is feloldódott, mivel nagyon kedves és nyitott csaj. Az együttlét kiváló volt, nagyon jól franciázik, és a szex is tök jó vele. Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy amikor én csináltam neki a franciát, akkor elég passzív volt. De betudom ezt is annak, hogy első alkalom volt és én sem voltam a legoldottabb hangulatban. Mindenképpen ajánlom nektek, és biztos, hogy én is megyek még.
Csak telefonon beszéltem vele pár hete mikor kezdett hirdetni. Részletekre már nem emlékszem.
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresnék masszőzt. Régen jártam Suzy30- hoz, esetleg róla van infója valakinek? Köszi
Patricia is (akárcsak Sissy) brutál jó, minden téren. Érett, intelligens embereknek ajánlom mindkettőt!
Esztikét érdemes próbálni? Popót vállal?
Amúgy Esztike nem is Pécsett van hanem Komlón. Már amikor van.
Sissy30 rajta van a bakancslistámon, de kocsi híján nem megyek ki vidékre az biztos.
Patrircia 36-nál volt már valaki Pécsről? Esetleg megosztható tapasztalat? Ő amúgy általában Kaposváron rendel, és máshonnét is ismert lehet. :)
Sissy30-at senki se hagyja ki. Del-dunantulon a legjobb. Menjetek gyozodjetek meg rola, eszmeletlen minden teren!
Hát, öregem, én csak annyit mondtam, hogy a kedves véleményező írja meg a többi sort is a hozzászólásából, mert nyilvánvalóan hiányos így a szerkezet.. Aztán moderlták. Passz...
Zara mennyire veszi komolyan a LENT BOROTVÁLT elvárást? Tán öklendezik ha véletlen szőrszál kerül a szájába? De ha nagyon JÓ, lehet frizurát váltok LENT. Bár nekem a mellkasom is szőrös, lehet azt is otthon kell hagynom?
Köszi.
Fiúk!
Úgy írjatok, hogy megfeleljen a kritikus szemeknek is, mert így mi nem vagyunk előrébb ha kimoderálják.
Írjátok körbe és abból mi is tudjuk , hogy mi van!
Próbáljátok újra!
Höszi.
Odett..... Eszébe se jusson senkinek hogy meglátogassa!! no comment!!!!!
Majdnem szóról szóra ez jutott eszembe. :)
Odett20-at es baratnojet Fannykat messzirol elkerulni, igazi *** moderálva *** semmit nem csinalos monoton *** moderálva *** gyorsan szabadulos *** moderálva *** Odett:D alig vartam h menjek mikor megerkeztem
Angel (20) bemutatkozása itt szóról szóra ugyanaz, mint Fannyka (22) szövege az "R" betűs konkurens oldalon.
Ráadásul Fannyka ott még csak 19 éves.
Talán ezt már írta más is, talán nincs is jelentősége sokak számára, vagy csak én látom a dolgokat rosszul, de nekem ez büdös.