Sziasztok! Esetleg Örökösföld-, Szilvavölgy környékén szoktak lenni kint lányok? :)
Sziasztok! Esetleg Örökösföld-, Szilvavölgy környékén szoktak lenni kint lányok? :)
Én inkább a Tesconál keresgélek, ott "a legkisebb is számít" :-)
Mindjárt kettő is.
KB 5 és 10 % közt van sajnos csak azok aránya akik huzamosabb ideig képesek hozni a szintet.
Ezek a Pennyk valahogy vonzák a lányokat:).
Tudom, csak az nagybetűvel van :)
Nem! Ha van gusztusod hozzá akkor mid1is hogy megbízható e! Egyik kocsiból ki másikba be!
És megbízhatóak?
Igen. Ott mindig vannak :D többen is
Valamelyik nap a Pennybe voltam es ott mászkáltak a Penny es az arany jani közötti parkoloba a csajok négyen is.... Késő délután.. ☝️
Gréti sajnos Győrben rendel.
Neki 30 más számon el lehet érni?
Sziasztok fiatalabb lányok közül kit érdemes meglátogatni?
Meg se közeliti azt a formát amit akkor nyújtott amikor kezdte☝️ Mondjuk ezzel sok hirdető van igy, amikor kezdte es a mostani szolgaltatása amit nyújt fényévekre van a kezdeti ragyogástól... Csak azt hiszik még mindig jók.. De nem... Sajnos már nem az igaziak... 🤨😏
Üdv valaki tud valamit az aranyon mostanában senkit nem látok kint info!!
Csodálatos nő többször voltam nála minden úgy van ahogy megbeszéltük! És nem óra néző !!!!!!!
Jó napot mindenkinek. Nelli 30 szolgáltató érdekelne! Kinek milyen véleménye van róla? Köszönöm!
Bevásárlóközpont :D
Dorcika és a barátnője Mollyka is abbahagyta, az én legnagyobb bánatomra, mert mind a kettő lánynál visszajárós voltam. Dorcika ráadásul az ország másik végére költözött.
Nyíregyen van metró? Ez nekem új.