Szia. Én tavaly tavasszal voltam nála. Diszkrét, korrekt és minden rendben volt. Érti a dolgát. Csak nem teljesen vetkőzik le felülről. Pedig én kértem hogy nekem úgy kellene, de nem tett eleget. Hatalmas mellei láthatóak attól. Ezért többet nem megyek.
Voltam régebben a toldin... Egy alkalmas volt.. Nincs lehuzás nála, normalis nő de semmi extra...
Sziasztok. Volt valaki Zita30 roma nagyfenekű Nyiregyen hirdető lánynál? Jöhet priviben is. Köszi.
Üdv!
Mai nap sikerült meglátogatnom Liát, autós kalandot kértem tőle, csak francia végig szájba kamerázással. Minden kérésem készségesen teljesítette, biztos meglátogatom még.
Sziasztok . Újult külsővel várlak titeket sok szeretettel most Vasárnap du. 3 órától . Csakis vasárnap (holnap) leszek a városban, ennek tudatában keress 💜 mivel már nagyon ritka lesz hogy itt leszek, mert messzire költöztem . Viberen /305120338 számon elértek. puszi nektek ☺️
Sziasztok!
Volt már valaki Gretinel miota visszatért? Jöhet privatba is. Előre is köszönöm!
Kata 47 nél volt már valaki? Véleményeket privátban várom.🙂
Sziasztok aki tudna kiadó szobát nyiregyen az ne tartsa magában . Köszönöm szépen 🥰
Várok minden kedves magyar úriembert egy forró randevúra.Rövid ideig leszek már csak elérhető a városban,legközelebb nyár közepén!Ne habozz le ne maradj:)várlak forró nedves p…al!🫦💋
Szép napot. Lilike 21 ről van e valakinek infója?
Én nem, Amirát terveztem meglátogatni a kövi héten. :P
Mostanság volt valaki Grétinél?
Járt már valaki GinaGold-nal.ritkabban jár Nyíregyházán .velemenyek akar privátbankár is .
Sziasztok Edit (53) (49) -nél járt valaki? Tapasztalatokat írna valaki? Kipróbálnám milyen egy érett, molett hölggyel a szex.
Köszi valamely korai órába én is benevezek nála
Már régebben is volt itt más néven.. Dianna.. Meg Katarina neven is.. Régen jo volt autos kalandba az egyik legjobb kb... 30 alkalommal minimum jartam nála... Aztan volt Nyirmadán is... Most ujra Napkoron van, nem tudom most milyen lehet de hamarosan letesztelen... Ha jo azt is leírom ha esetleg nem olyan jo mint régen volt azt is le fogom írni...
Üdvözlet fórumozók. Amiráról aki Napkoron hírdet tudna e valaki pár infót adni. megköszönném.
Üdv társaim egy kérdésem lenne jelen hölgyek között kinek van a legszükeb legjobb szoritásu puncija mert szeretném meglátogatni és dijjazni.
Csá, akkor csak "szerelmes" lett, és utolérte a sorsa. Nem kár érte. Lapozhatunk. 😆